Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 12
danyelle005 spune:
hello!
MIHA sa inteleg ca si voi ati sarbatorit ieri? LA MULTI ANI! sotului tau.
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de azi.
Ieri bineinteles ca am fost iar la un gratar; eu nu ma dau in vant dupa gratar dar sotul e innebunit si eu trebuie sa ma conformez
macar am avut ajutoare cu Amalia si am putut sa ma relaxez si eu cateva ore.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Mai Danielle trebuie sa-ti adopti o noua nomenclatura, cum ar fi de exemplu "gratarangita"!
plecam o fuga la targu la ei mei! Serbam ziua mea si al tatalui (18august e el nascut).
Pupici!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Salutare!
Cam liniste pe aici....
Alina, petrecere frumoasa.
Si fiindca aseara nu puteam dormi, am facut si albumul Rasarit la malul marii
Week-end placut si linistit.
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Despre Stefy.... sa va spun ce a facut ieri.... am fost la o cunostinta, care are o fetita mai mare si se jucau amandoua in camera...la un moment dat vine fetita si ma cheama sa vad ce face Stefy. Cand am intrat in camera am inlemnit. Stefy isi intindea de zor pe picioare acuarele, negru, asa cum a vazut ca se dadeau la mare cu namol, babutele care au stat langa noi, toata perioada, si care au pictat-o si pe ea la un moment dat.... cand a vrut sa se ridice, s-a manjit toata de negru.
Iar de aseara ii curge nasul in nestire, scot cu batista bebelusului si peste 10 minute nu poate respira, ca e nasul plin. Gatul e in regula, temperatura nu, dar nasul.... am sa sun pediatrul sa vad ce zice. Eu i-am pus Colargol, ca am mai avut asa o repriza identica vara trecuta si asta mi-a prescris.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
mariussimiuc spune:
Helau! 
Lacramioara,iar?
N-ar fi mai bine sa incerci sa faci ceva cu sistemul imunitar?Ca parca prea-i de tot...mergeti din raceala in raceala.Sanatate la micuta! 
Am fost azi in Carrefour si am gasit tricouri pentru copii ieftine...foarte ieftine.
Pentru Robert am gasit cu 4.5 RON iar pentru Amira am luat cu 2.5 RON un set de 3 maieuri
,un tricou tot cu 2.5 si inca unul cu 4.5 RON.
Si ne-am luat si scaun de masina.
Deocamdata pentru Robert,ca Amira mai sta in scoica.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
aeperju spune:
Multumesc mult fetelor!
Am avut o zi superba. Mai intai sotul mi-a adus un buchet cu 30 de trandafiri absolut superb care m-a dat pe spate ...apoi petrecerea cu prietenii...vai...m-am simtit ca o adevarata printesa. Ca de doar am schimbat prefixul nu?
Pupici! Multa sanatate si tot binele din lume vi-l doresc!
emma
mariussimiuc spune:
Buna dimineata! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Salut!
Pe aici iar e liniste....
Miha, nu stiu ce sa-ti raspund, ca eu ii dau de 2 luni Septilin, pentru imunitate....... Problema e casuntem toti cu stranut si muci.... nu doar Stefy, dar de cei mari nu mai spun, ca noi ne tratam... mai usor.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
ella10 spune:

salutare din Constanta!
am gasit si eu calc si m-am gindit sa va trimit citeva ginduri bune din partea noastra
suntem bine,sanatosi
cind ajung acasa o sa citesc din urma ce ati scris
va pup pe toate 
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Miha, nu stiu ce sa-ti raspund, ca eu ii dau de 2 luni Septilin, pentru imunitate....... Problema e casuntem toti cu stranut si muci.... nu doar Stefy, dar de cei mari nu mai spun, ca noi ne tratam... mai usor. |
Robert a fost racit doar o singura data f serios,la putin timp dupa ce a implinit un anisor.Apoi a mai avut doar cateva raceli,usoare...pe care NU le-am tratat cu antibiotic.
Atunci la un an si anul urmator i-am facut o cura de imunizare cu IRS 19.Lui i-a priit de minune. Se face cate o cura primavara si una toamna,cate 2 saptamani.E un spray ce se da in nas.Intreaba-ti pediatra,de acest medicament. Septilinul e bun,i-am dat si eu lui Robert,ca e bun si pt pofta de mancare
Si cel mai important la si dupa curele astea de imunizare,calit copilul cat mai mult si pe cat posibil.
Uite aici un prospect de la IRS 19.