Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 9
mihamora spune:
Lacramioara - iti tinem pumnii pentru maine! Somn usor.
Si eu plec la nani .
Noapte bunaaaa!
Miha - sa nu zaboviti prea mult 
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Oana - foarte frumoase pozele si voi si locurile in care ati fost. Imi place poza asta |
Da,frumoase poze. Si,fara sa te perii,ca n-am nici un interes (ca pleci la mare,deci n-am sanse la nici un tort
) arati foarte bine si...relaxata.Se pare ca ti-a priit aceasta iesire la munte.sau reintalnirea cu Radu. Brasov,Sighisoara...eheee...frumoase orase,dar casuta de la Breaza e super faina.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihamora Miha - sa nu zaboviti prea mult ![]() |
Unde?La tine sau la Alina?
Nuuu...doar mancam tort si plecam.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Daca e rostul de tort (indiferent unde) vin si eu!!!! Si...nici eu nu stau mult, ca v-am zis, is ocupata. Doar mananc si plec. ![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!!! 
danyelle005 spune:
Neata si de la noi.
Iar m-a tocait Amalia toata noaptea, si sotul m-a sforait intr-una
parca s-au inteles amandoi.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Vad ca azi sarbatorim

.
LA MULTI ANI! ALINA, SA AI O ZI MINUNATA, SA FII FERICITA SI IUBITA DE CEI DRAGI.
danyelle005 spune:
MICHELLE multumim. Da, ne tot plimbam. Ai incercat tortul asta?http://savalaura.blogspot.com/2008/05/cupola-ninsa-de-ciocolata.html
Eu l-am facut sambata si toata lumea l-a laudat, asta daca va place ciocolata.
LACRAMIOARA bafta azi la servici.
aeperju spune:
citat din mesajul lui iulia-stefy Alina, La multi ani! Sa fii fericita alturi de cei dragi.Miha, in nordul Moldovei, se sarbatoreste Nasterea Maicii Domnului, pe 8 septembrie, dar in sud se sarbatoreste Adormirea Maicii Domnului, adica asta de pe 15 august. La fel si in Dobrogea. Ei sarbatoresc acum pe 15. Si e si ziua marinei. Mama mea, isi tine ziua acum pe 15. Aici am vazut ca se tine cea din septembrie. Cum ai zis si tu.... fiecare la bordeiul lui.... ![]() ![]() ![]() vacanta la bunici poze din iunie Poze din Copou Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006) |
daaaaaa. asa este. eu find din sud serbez acum Sf Maria (bine ca e si ziua de nastere e partea a doua). dar in moldova aia de pe 8 sept se serbeaza dar nu ma deranjeaza sa mi se spuna de doua ori la multi ani! ha ha!
emma
mariussimiuc spune:
Mey...nu pot sa cred ce vecini am..Au venit cu politia la usa,sa ma verifice daca am mutatie
...cica daca stau mai mult de 15 zile intr-un loc tre sa am mutatie...au verificat apometrele sa vada daca am dat citirea corect...
...
Nu stiu care e adevaratul motiv...cica ei isi fac datoria si verifica sa depisteze eventualele nereguli..."ca doar asta inseamna sa fii politist" 
Neaparat tre sa-mi fac rost de nr de telefon de la circa de politie,sa ma pus si eu pe facut reclamatii...![]()