Gravidute & Mamici de IASI (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Poftiti,poftiti...Sa nu stati prea inghesuita acolo dupa canapea,stimata doamna...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
(eu inca nu am costum de baie si habar n-am unde sa-mi mai caut ceva fain).

Eu mi-am luat din Metro.N-am dat multe parale pe el. Nu-i de firma dar e dragut.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Oana - bine ai venit! Te asteptam cu povestiri.

Miha - arata f bine,nui stiu ce sa zic...dar de ce stratul de cacao e roz violet?L-ai facut, cum e?
Eee, nu fac pt sotul tau, fac pentru Mario

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

(pozele se incarca)

Si cum crezi ca mai ajung eu in Metro zilele astea? Of!!! Mai caut maine in Selgros, ca dau o fuga si la Doina sa ma fac mumoasa. Faza e ca eu caut costum intreg, ca de babe. 1: imi acopera burtile (sau burta, ca e una, da mare cat vreo trei burti normale). 2: posed pe burti/burta (inca nu m-am decis cate sunt) doua bucati alunite care nu suporta soarele

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
(eu inca nu am costum de baie si habar n-am unde sa-mi mai caut ceva fain).

Eu mi-am luat din Metro.N-am dat multe parale pe el. Nu-i de firma dar e dragut.

Eu nu mi-am luat deloc... M-am chinuit o vara intreaga sa imi iau costum de baie.. din Iasi, de pe net, din tati tarili ,si tot n-am reusit asa ca am umblat cu unul vechi de 2 ani pe care il luasem cu 100 de mii....

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:

(pozele se incarca)

Si cum crezi ca mai ajung eu in Metro zilele astea? Of!!! Mai caut maine in Selgros, ca dau o fuga si la Doina sa ma fac mumoasa. Faza e ca eu caut costum intreg, ca de babe. 1: imi acopera burtile (sau burta, ca e una, da mare cat vreo trei burti normale). 2: posed pe burti/burta (inca nu m-am decis cate sunt) doua bucati alunite care nu suporta soarele

Aaaaa, de asta am, da il port la piscina acoperita

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Miha - arata f bine,nui stiu ce sa zic...dar de ce stratul de cacao e roz violet?L-ai facut, cum e?
Eee, nu fac pt sotul tau, fac pentru Mario

Vad ca voi va sarbatoriti lunitele pana merge in armata.
Nu,nu l-am facut.Dar e pe lista.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Eu nu mi-am luat deloc... M-am chinuit o vara intreaga sa imi iau costum de baie.. din Iasi, de pe net, din tati tarili ,si tot n-am reusit asa ca am umblat cu unul vechi de 2 ani pe care il luasem cu 100 de mii....

Ioiii...ce m-ai spariet fato...Am crezut ca ai umblat cu goale,sa te arda soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Povesti: am umblat ca vremea rea, cum se spune. Uneori aveam impresia ca suntem totusi niste parinti inconstienti. Dar copiilor le-a priit. Mai putin lui Stefan, care a fost cam obraznicut. Mereu voia cate ceva, o jucarie, ceva dulce. Si a fost mult, mult mai neintelegator ca de obicei. Dar...in fine. Am incercat sa nu ma enervez prea tare. Victor a fost cuminte si s-a adaptat f bine la orice (aglomeratie, inaltime, caldura, frig)
Noi am mers la Breaza la o casa a sora-mi si de acolo am tot facut trasee. Mama era si ea la Breaza iar eu am crezut ca l-am prins pe Dumnezeu de picior si o sa ma relaxez si eu. Mi-am luat de acasa 3 carti. Aiurea!!! N-am apucat sa citesc nimic. Victor a stat NUMAI la mine. Cum nu ma vedea, cum plangea. Si la baie mergeam cu el. Ca sa nu mai zic ca daca era de carat in brate...exclus sa accepte sa-l duca altcineva. Asa ca am urcat pe Omu' ca in tinerete, cu 11 kg in spate. (desi rucsacul meu pe cand eram tanara era muuuult mai greu, asa ca sa zic merci) I-a iesit si un dinte, dar a avut doar o noapte mai agitata. In rest...frumos. Foarte frumos. Avem o tara frumoasa, pacat ca ne cam batem joc de ea. Am fost neplacut impresionata de Castelul Peles, de mizeria de pe Omu', de tarabele cu kichiuri pe care le gaseai chiar si la cota 1400. Dar mi-au si placut multe locuri. Brasovul, desigur (iubirea mea e Brasovul, daca iubirea ar fi un oras). Sighisoara, mult schimbata de la ultima mea vizita, schimbata in bine. Sovata, o statiune asa...pentru toata lumea. Mi-a mai placut ca in Sinaia in parc puteai sa stai pe iarba. (mama! ce mai chestie! e insa o raritate in parcurile romanesti). In fine...

Hai ca va pun si niste poze, sa le pun si titluri si...vizionare placuta. (Stiu ca-s multe, vedeti-le si voi selectiv)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ALYNTA!!! MULTA FERICIRE ITI DORESC!

POZE POZE NOI

Mergi la inceput