Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Miha am scris si eu reteta!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Spuneti-mi si mie unde s-a mutat Directia sociala.... sau cum se numeste... |
De la Sindicate cum mergi spre Bularga,faci prima dreapta,imediat stanga,pe langa niste case si imediat iarasi dreapta.
Daca ajungi la Sindicate si intrebi sigur te va indruma cineva.
Sa va fie de bine concediul si poate sa Dumnezeu sa va fie de leac aerosolii. Pupici la prichindica.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Miha am scris si eu reteta! ![]() |
Trebuie s-o si incerci.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:

Cam singurica!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am "zarit-o" pe Miha!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
mihamora spune:
Salutare!
Nu va uitati la meci?
Si eu sunt pe aici, deabia m-am asezat la calculator, am culcat copilul si am trebaluit![]()
Ce caldura a fost azi.... noi am stat in casa la racorica si am iesit afara pe la 8 seara,adica la mc d, dar tot caldura mare
Daniela - am vazut poze cu frumusica la iarba verde, hehe, numai distractii pe voi luna asta

Lacramioara - sa va fie de bine concediul!
Miha - si eu am notat reteta, foarte bine arata tarta ta. Vreau sa fac si eu un tort sau o praji pentru vineri dar nu stiu ce, sa fie ceva usor...
Poate imi dati voi vre-o idee![]()
Alynta - felicitari lui David
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ghinetz spune:

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
iulia-stefy spune:
Salut!
Inca n-am reusit sa citesc din urma, dar am zis sa vad ce ati mai scris azi.
Cristina, felicitari Alessiei pentru dintisor. Si tie rabdare...
Miha, Daniela, Alina, Michelle, multumim. 
vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
Saluty
Am revenit de la munte. Ma pregatesc sa plecam la mare. Adica desfa bagaje-spala-calca-fa bagaje. Si asta doar in doua zile. Plus ca mai trebuie sa si mancam zilele astea, sa ne plimbam, sa mai facem cumparaturi (eu inca nu am costum de baie si habar n-am unde sa-mi mai caut ceva fain). Prin urmare...nu ma plictisesc.
Am citit din urma doar capitolul asta. Am vazut cioco de casa, placinta cu branza (Yami!!!!), dar si Amira pregatindu-se de Olimpiada (poate pentru maraton, sau ...?)
merg sa selectez niste poze si revin si cu ceva povesti.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihamora Vreau sa fac si eu un tort sau o praji pentru vineri dar nu stiu ce, sa fie ceva usor... |
De asta ce spui?
Da' ce e vineri?
Ii faci un tort sotului meu?