Gravidute & Mamici de IASI (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
LA MAI MULTE LUNITE MARIA IUSTINA!

Eu de regula fac pozele la carref, acum e din nou oferta de 0,19 lei poza de 10x13.
Ne iese al treilea dintisor, sus..se chinuie sa sparga gingia..si ma chinuie si pe mine..e agitata rau, de 2 nopti se scoala pe la 12 jumate.
Maine mergem la soacramea ca e ziua ei. Asa ca dim tre sa ma duc sa caut cadou..
noapte buna!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabiarama

Miha , prajitura turnata cu brinza ai incercat-o vreodata ?

Da...super prajitura...Aluatul asta l-am incercat cu de toate...branza,mere,visine,caise...
Azi pana la urma am facut tarta cu branza

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tuscut

La noi luna asta e de sacrificiu. In fiecare saptamana am sarbatoriti.

Si noi suntem niste sacrificati!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

noi ce sa mai zicem, de sambata in fiecare zi suntem la gratar

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

MIHA da voi de ce sunteti sacrificati? Si...apropo, te rugam sa ne dai si noua reteta de la aluatul de la dr. Oetcher.

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE pt IUSTINA SI PT SOACRA TA KRISS.

MICHELLE voi ce mai faceti?

ELLA e la mare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

MIHA da voi de ce sunteti sacrificati? Si...apropo, te rugam sa ne dai si noua reteta de la aluatul de la dr. Oetcher.

Pai avem cativa prieteni nascuti in august,cumatrul,noi,parintii mei (pe ei i-am sarit de la petrecere,ii rezolv cu un telefon,ca nu ma lasa inima sa nu-i sun ) ...

Copy/paste de pe prima pagina de la Deserturile Nataliei.

Aluatul fals dospit al lui Dr. Oetker (aluat cu brinza)

E o reteta de aluat pe care am descoperit-o recent pe net si de care sint foarte incintata.
Se prepara usor, exista in 2 variante (simplu si dulce) si se preteaza pentru multiple utilizari.
Sursa retetei sustine ca acest aluat a fost inventat de celebrul Dr. Oetker.

Varianta dulce:
150 g brinza de vaci
6 linguri lapte
6 linguri ulei
virf de cutit sare
1 pliculet zahar vanilat
75 g zahar
300 g faina
1 pliculet (10 g) praf de copt

Varianta simpla:
150 g brinza de vaci
6 linguri lapte
6 linguri ulei
1 lingurita sare
300 g faina
1 pliculet (10 g) praf de copt

Se amesteca intr-un vas brinza, laptele, uleiul, sarea/zaharul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de brinza si se framinta, dar nu prea mult, efectiv citeva minute, cit nu se mai lipeste aluatul de miini.
O mentiune importanta: daca brinza e mai uscata, merge mai putina faina, cam cu 1/3 mai putin.

Eu am facut din acest aluat pizza si placinta cu brinza.Iar din varianta dulce am facut melcisori cu nuca si scortisoara. Din pacate nu am poze la ei, dar va asigur ca au fost deliciosi!

Sper sa va placa si voua acest aluat, eu m-am indragostit de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Ne-am intors si noi de la mare. N-am apucat sa citesc nimic din urma, ca acum desfac bagaje, spal.... si ma pregatesc... ca de luni ma intorc la job. Maine trebuie sa merg sa-mi fac dosarul... sa anunt ca renunt la banii pt ingrijirea copilului si sa solicit stimulentul.... am de umblat. Spuneti-mi si mie unde s-a mutat Directia sociala.... sau cum se numeste...
La mare a fost super, dar foarte obositor. Trezirea la 4.30-5.00, pregatit bagajele, imbracat domnisoara dormind, pus in carut si pe plaja. Pe la 5.30 eram pe plaja pentru aerosoli. Asa ca am vazut rasaritul in fiecare dimineata. Au fost zile in care s-a vazut mai bine, altele mai putin. Domnisoara cand se trezea, cobora, pe sub bara de la carut si daca nu eram pe faza, direct in apa. Am cam stat cu frica, ca statea in apa foarte mult si mi-a fost frica sa nu raceasca. Ori cu barcuta, ori in brate la tati si mai tarziu, singura, pe piciarele ei. Si striga de zor... mana-mana, adica sa iei mana de pe ea, sa n-o tii. Sotul o tinea pina i se invineteau buzele, ca n-o putea convinge sa iasa din apa. Striga baie-baie, de cum o scotea. Si tremura de mama focului si ea tot in apa. Avea pielea pe talpite si palmute creata de atata stat in apa. Si nu a avut nici o treaba cu raceala. Pe plaja a stat dezbracata, ca dr. a zis ca vitamina D se absoarbe cel mai bine pe la fundulet, asa ca sa fac bine sa-l las liber. Si cum ea nu statea decat in picioare, ca m-a alergat toata plaja, sau in apa, nu avea cum sa-i intre nisip....
A fost foarte frumos si Stefy foarte fericita. Cu mancatul, s-a repetat povestea de anul trecut... adica a mancat... de m-ar fi mancat si pe mine, toata ziua trebuia sa-i dau ceva. De vorbit, vorbeste mai mult pe limba noastra si mai bine....
Cand o sa am putin timp o sa descarc pozele si am sa le pun, dar acum sunt cu treburi....insa am vrut sa dau de stire ca am ajuns acasa si suntem bine. Pe curand.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Bine ati revenit LACRAMIOARA. Ma bucur ca i-a priit Stefaniei la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Miha frumos arata prajitura ta!
Gabi pozele mele sunt gata! Le-am comandat marti si azi mi-au trimis e-mail. Maine ma duc sa le ridic!
Azi am fost harnicuta! Am facut curatenie, asa mai temeinic! Am copt si vinete! David a inceput sa-si faca curaj la pasit singur! face 3-5 pasi cu usurinta, dar apoi da fundul in jos!
Kriss felicitari pentru dintisor!
Lacra bine ati revenit! ma bucur ca Stefy s-a simtit bine la mare!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput