Gravidute & Mamici de IASI (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Hai ca s-a facut zi si avem lumina naturala.
Vine si si apoi va veni Miha cu ceea ce-a facut din brinza.

Eu sunt asa de obosita in ultimul timp.Si ma cam aprind din orice.
M-a terminat Andrei cu trezirile nocturne.

Cam atit ca s-a trezit miriici si e la mine in bratze atentind la cana mea de cafea.
In ultimul timp nu poti minca/bea ceva ca vrea si el.Si daca nu-i dai face scandal.Sa vezi atunci plins nervos fara lacrimi carte se transforma instantaneu in ris cind primeste ce vrea...

Simo voi cum va petreceti noptile?( tu si Matei- tot la tzitzi?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Neata! Multumim de cafea Moni! Si David suge noaptea! Am fost la ai mei si cat am sta acolo-3 nopti, nu i-aam dat san noaptea, doar apa. A mers figura! De cum a venit acasa vrea titi noaptea! Azi dimineata a furat o patratica de ciocolata! Si i-a placut!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!
Multumim de urari MIHA si ALINA.

Ieri am fost la Ciorbesti, e asa liniste si frumos acolo...Si pe mine m-a trezit Amalia toata noaptea, acum sunt zombi. Sper ca azi sa fie mai linistita ca ieri.

Am facut si eu comanda la Domo, sa vedem cum ies pozele.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Multumesc de cafea Monica.Inca n-am facut nimic cu branza.Dupa ce termin cafeaua.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Miha , prajitura turnata cu brinza ai incercat-o vreodata ?

Reteta : http://dobrinisabela.blogspot.com/2008/07/prajitura-turnata-cu-branza.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

Ieri cand ma gandeam ca am ceva timp de forumit s-a trezit Iustina . Si ca sa nu raman in urma transmit sarbatoritilor din ultimele zile.

Mergi la inceput

La noi luna asta e de sacrificiu. In fiecare saptamana am sarbatoriti. Ieri a fost ziua tatalui meu si musafirii au tot venit de duminica si se pare ca mai vin si azi cativa intarziati

Iustina e si ea de vreo doua zile mofturici si ma tzocaie toata noaptea. Eu banuiesc ca-i mai iese un coltisor ca prea roade tot si ii curge gurita. In plus, nu stiu ce sa ma mai fac cu ea cu mancarea. Nu vrea sa manance ci pace. Daca mananca de 2 ori pe zi e mare lucru. Indiferent ce-i dau ia doua-trei linguri si gata. O vad ca-i este foame dar refuza sa manance altceva decat san. Voi ati patit la fel? Daca da, cum ati rezolvat problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salut!
Am atasat si noi poze pentru Domo! Vom vedea ce si cum, dupa 5 zile lucratoare!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Dupa 5 zile? Mie mi-au spus dupa 3 ,dar a fost duminica la mijloc si acum nu stiu cind sa ma duc sa le ridic .Alt mesaj de la ei nu am primit .O sa incerc miine , ca tot am treaba prin zona .

Mergi la inceput