Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 3
Nonna76 spune:
Am venit sa va dau
.
Frumoasa alergareatza.Am admirat-o cu Vlad care cerea mai multe poze cu Robert.
Diana, deci asa vrei role.Si cristi al meu ar vrea. Tare mi-ar place la ce mare e sa-l adun de pe jos.
Ma duc la copii ca s-au sculat amindoi.
mariussimiuc spune:
Helau! 
Multumesc de cafea Monica! 
Poze cu Robert am f putine in ultimul timp.Nu mai vrea sa stea la pozat.Ce sa-i fac? 
Am niste branza de vaci in frigider si ar trebui sa fac ceva cu ea sa nu se strice.Deocamdata nu am habar ce anume.Poate imi vine fo idee dupa ce termin cafeaua.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:

V-a fost dor de noi? Eu to nu stiu sa-mi fac timp de toate, asa ca mai mult citesc forumul...nu prea mai apuc sa scriu.
Poze noi daca vreti, la semnatura. Doar ca sunt pe hi5 si trebuie sa fiti logate.
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
danyelle005 spune:
Sunt cu nervii la pamant
. M-a terminat Amalia de dimineata, e f. agitata si maraita de la dintisorul asta care nu mai iese.
Ieri am stat la gratar si am sarbatorit cele 10 lunite ale Amaliei. Cateva poze incapand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2705785960103159727vhKSwe?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mariussimiuc spune:
Daniela,super printesa ta la iarba verde. La cat mai multe lunite inainte!
Ieri am uitat sa va urez.

In poza cu halatul e...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
alynta27 spune:
LA MULTE LUNITE FETITEI DE DANIELLE!
Simo chiar m-ai lamurit cu foto! Multumesc!
Miha ce ai faurit din branza? Pe mine ma bate un gand sa fac placintute!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Miha ce ai faurit din branza? Pe mine ma bate un gand sa fac placintute! |
Nimic!
Poate maine.
Probabil ca voi face placinta lu' nea Oetcher. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Care-ati stins lumina pe aici mey? ![]()

de