Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 18
tuscut spune:
Neatza!
Azi dau cafea
, dar imi opresc mie muuuultaaaa...![]()
Oare ce-i cu strumfii nostri de-s asa de agitati si fomiticiosi noaptea? Iustina are cateva nopti de cand ma suge din ora in ora
Am citit pe aici ca si voi la fel patiti, plus ca nu mananca bine ziua. Si alte mamici de prin cartier la fel se plang cu copilasii lor. Sunt cateva care au copii chiar mai maricei si aceeasi poveste.
Raluca, bine ai (re)venit! Asemenea, Simo!
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
kriss79 spune:
LA MULTI ANI CRISTINA!!!
Iti doresc numai sanatate si fericire alaturi de sot si printesa ta!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI CRISTINA! Sa fii sanatoasa si fericita!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
Multumesc, Irina! 
La multi ani, Cristina! Sanatate, fericire si bucurii multe!
Sapt viitoare, de miercuri pana duminica este targ de haine la Polivalenta. Zilnic este deschis pana la 8 seara. Duminica va fi doar pana la ora 16.
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 sunt pastile pt. incetinirea/oprirea lactatiei, se da cu reteta de la dr de fam/pediatru, brocriptin.insa din moment ce ai inceput sa iei, nu mai poti da deloc san..deci nu te poti razgandi, ca nu mai e ok laptele.. www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea Avem 10 luni!! Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007) |
am dureau sanii rau si am lat o pastila dar rau tare m-am simtit. nu mai iau!
emma
aeperju spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Emma la multi ani impreuna! Si noi am facut in iulie, pe 4, 4 ani de casnicie! Superbi trandafiri! Si Adrei e un scupel! Cu cine seamana?! Nu mi-am dat seama...parca a luat de la amandoi! Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007Concediu la mare 2008 www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David David Cum a aparut Printul! |
la multi ani si tie!
andrei cred ca a luat de la amandoi cate ceva.nu seamana cu cineva anume (parerea mea)
emma
aeperju spune:
Asa-i nonna.uracioase pastile.mi-au mai dat inapoi galmele de la sani dar nu mai iau. m-am simtit prea rau.
emma
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui aeperju Asa-i nonna.uracioase pastile.mi-au mai dat inapoi galmele de la sani dar nu mai iau. m-am simtit prea rau. |
Eu stiu de la dr Holicov,ca aceste pastile se iau cate un sfert la inceput si se creste cantitatea in functie de cum se adapteaza organismul cu ele.In cazuri grave cica pot da si halucinatii.

Cand ma voi hotara sa o intarc pe Amira,o voi face treptat ca si la Robert,dar la sfarsitul sfarsitului voi lua si cateva pastile de astea sa fiu sigura ca n-a mai ramas nimic in sani,asa cum am patit prima data si am fost nevoita sa o fac pe Amira.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Si in alta ordine de idei....
desteptarea somnoroaselor! ![]()
kriss79 spune:
neata
ASa e, se incepe cu o doza mica, dupa care se creste doza..acum eu sunt bine, nu mai am dureri de cap, greata samd..daca ar fi fost probl, mi-a spus dr sa o sun..
Ce faceti in aceasta zi memorabila?![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

DAVID 27.06.2007