Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 Ce faceti in aceasta zi memorabila? |
Defilam defilam...
Pe la bucatarie
,pe la baie
si iarasi pe la bucatarie
si un pic pe balcon
...Intervenim un pic si in luptele de gherila ce se dau in camera copiilor
...Si deja cand ar trebui sa ies la bulevard la plimbare nu mai sunt in stare...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nonna76 spune:
Eu tot naspa sunt. iau de marti pastilele astea , am inceput cu jumatate si acum iau 2 pe zi dar mi-e rau de mor.Nu mai sunt in stare de nimic, abia ma tirii sa fac ceva mincare.Crd ca revin la una pe care o s-o iau seara.
Ce rau e sa fii om sanatos si sa te simti in halul asta(ameteli, dureri de cap, greata, somnolentza).Unde mai pui ca maninc aiurea(nu mult) si am luat si in greutate.
Asta ca veni vorba ce facem in asa zi memorabila.
alynta27 spune:
Salutare! Zilele astea am avut musafiri- sora cu nepotelul! David s-a urcat putin cu fundul pe capul lui! Napusteste cand il vede ca un "uliu" dupa cum zice matusa-sa!
Azi am avut program de gatit, spalat. Sotul ma ajuta cu aspiratul si intinsul rufeleor! Mi-a dat pauza!
Stiti unde se poate repara un aparat foto Canon 460? Mi s-a stricat!
Nonna imi pare rau ca nu te simti bine! Succes in continuare cu intarcatul! Mie mi-e o frica pentru faza asta!
Ralu multumim de veste! Tu ce mai faci? Sanatoasa? Esti ocupata de nu mai intri asa des?! Sau poate suparata?!
Miha cred ca nu iti pare rau acum ca a mai ramas laptic in sani de la Robert si a trebuit sa o faci pe Amira pentru a rezolva "problemele"!
Emma succes la intarcat!
Noi iesim putin, ca s-a racorit!
Kriss concediu placut!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
tuscut spune:
Ce faceti in aceasta zi memorabila? |
Cam acelasi program ca Miha...de fapt as mai avea cate ceva de facut si acum dar las pe alta data ca nu mai pot.
E cineva seara asta pe aici?
Irina,
de Maria Iustina- 12.10.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui tuscut E cineva seara asta pe aici? |
Eu is...

Rememorez si savurez aceasta zi memorabila ce tocmai a trecut.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
tuscut spune:
Din pacate nu mai stau eu ca a inceput sa sfaraie priza de la calc si n-am nici un flacau prin zona. Merg cumintica la nanita langa Iustina...
Noapte buna "tutulol" ![]()
Irina,
tuscut spune:
Rezolvat problema...noroc cu Iustina ca s-a trezit si am tarait un prelungitor prin casa. Asa ca daca mai e cineva prin zona...
Irina,
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Ralu multumim de veste! Tu ce mai faci? Sanatoasa? Esti ocupata de nu mai intri asa des?! Sau poate suparata?! |
Ocupata, sufocata si tot asa inainte...
mihamora spune:
Neatza!
?
Poate vreti sa vedeti www.youtube.com/watch?v=MhyS9IGUTtw" target="_blank"> micul dansator
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
kriss79 spune:
NEATA
m-am delectat cu dansul lui Domi.f simpatic!
A mea isi misca fundul pe muzica populara..nu stiu de unde pana unde, ca noi 2 nu suntem cu genul asta..sotul cu rockul si house, eu cu latino, dance s.a..nu mai zic ca si la o manea a inceput o data sa dea din fundulet..dar am schimbat repede sa nu se invete cu asa ceva![]()
Eu acum ma duc sa pun de cafeluta, ca abia a adormit fata iar.
Nonna, e nasol cu starile alea.eu nu mai am nimic.sunt bine.Cred ca mai bine suna dr care ti-a dat reteta si spune-i..mie asa mi-a zis, sa o sun daca mi-e rau..
Eu ieri am defilat si eu prin Copou..
o duminica linistita!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)