Gravidute & Mamici de IASI (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Miha prepari ceva bun pt. Cris?mai stii ceva de ele, ca nu au mai intrat pe aici si nici pe mess nu am mai vazut-o..

Nu,nu mai stiu nimic...din pacate. Dragoste cu forta nu se poate.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salutare!
Eu n-am mai intrat zilele astea pt ca nici nu am avut net, si am si fost mai mult plecati in vizite, gratare.

De vreo cateva nopti ma trezeste Amalia cam din ora in
ora, numai la san vrea, cum o pun in patutul ei cum se trezeste. Si ziua e la fel de alintata, s-ar putea sa-i iasa un dinte, dar nu se vede nimic...sper sa-si revina repede ca sunt terminata.

Mie nu mi-a venit cm inca.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

sa nu uit: Kriss, vacanta placuta si odihna mult. Citeam in urma ca plecati curand... Iti zic de acum, sa nu uit mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

poze noi incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2253893260103159727CXLhrn?vhost=good-times

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

sa nu uit: Kriss, vacanta placuta si odihna mult. Citeam in urma ca plecati curand... Iti zic de acum, sa nu uit mai incolo

multumesc frumos. plecam peste 2 sapt..abia astept!

daniela, ma da odata linkul..ca nu duce la albumul vostru..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Mai traiesti cocoana?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

din pacate sau din fericire, da, doamna... :D
ce, credeai ca daca nu pun boticul meu cel alintat la orice, gata, ma scufund de tot? no way, my darling!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miha (pt ca nu esti pe mess ]...sorry pt azi ca am fost asa scurta, dar Matei a avut o zi din aia ...i-a iesit unul din lateralii de jos si urmeaza al doilea...deci cantec mare

Vb de intzarcat...eu ma horatasem sa il intarc...apoi am obseevat ca are/n-are tzitzi, la fel mananca (sau mai mult NU ...asa ca ii dau in continuare. Ziua a acceptat bibe, dar noaptea mai ia tzitzi...pana cand, nush!

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Miha (pt ca nu esti pe mess ]...

Am aparut... Sau poate vrei sa o facem in public?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Miha (pt ca nu esti pe mess ]...

Am aparut... Sau poate vrei sa o facem in public?

Acu depinde ce vrei "s-o facem" in public...ca io mi-s pudica

Gata, m-am prostit destul. Noapte buna!

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput