Gravidute & Mamici de IASI (60)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kriss79 Miha prepari ceva bun pt. Cris? |
Nu,nu mai stiu nimic...din pacate.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
danyelle005 spune:
Salutare!
Eu n-am mai intrat zilele astea pt ca nici nu am avut net, si am si fost mai mult plecati in vizite, gratare
.
De vreo cateva nopti ma trezeste Amalia cam din ora in
ora, numai la san vrea, cum o pun in patutul ei cum se trezeste. Si ziua e la fel de alintata, s-ar putea sa-i iasa un dinte, dar nu se vede nimic...sper sa-si revina repede ca sunt terminata.
Mie nu mi-a venit cm inca.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
ralnied1 spune:
sa nu uit: Kriss, vacanta placuta si odihna mult. Citeam in urma ca plecati curand... Iti zic de acum, sa nu uit mai incolo ![]()
danyelle005 spune:
poze noi incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2253893260103159727CXLhrn?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
kriss79 spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 sa nu uit: Kriss, vacanta placuta si odihna mult. Citeam in urma ca plecati curand... Iti zic de acum, sa nu uit mai incolo |
multumesc frumos. plecam peste 2 sapt..abia astept!
daniela, ma da odata linkul..ca nu duce la albumul vostru..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ralnied1 sa nu uit: Kriss, vacanta placuta si odihna mult. Citeam in urma ca plecati curand... Iti zic de acum, sa nu uit mai incolo |
Mai traiesti cocoana?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ralnied1 spune:
din pacate sau din fericire, da, doamna... :D
ce, credeai ca daca nu pun boticul meu cel alintat la orice, gata, ma scufund de tot? no way, my darling! 
Simo78 spune:
Miha (pt ca nu esti pe mess
]...sorry pt azi ca am fost asa scurta, dar Matei a avut o zi din aia
...i-a iesit unul din lateralii de jos si urmeaza al doilea...deci cantec mare

Vb de intzarcat...eu ma horatasem sa il intarc...apoi am obseevat ca are/n-are tzitzi, la fel mananca (sau mai mult NU
...asa ca ii dau in continuare. Ziua a acceptat bibe, dar noaptea mai ia tzitzi...pana cand, nush!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Simo78 Miha (pt ca nu esti pe mess |
Am aparut...
Sau poate vrei sa o facem in public? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am aparut... Sau poate vrei sa o facem in public? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Acu depinde ce vrei "s-o facem" in public...ca io mi-s pudica
Gata, m-am prostit destul. Noapte buna!
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei