Gravidute & Mamici de IASI (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Kriss, am citit ce ai scris despre brocriptin si m-am cam speriat.
Pe scurt, cazul meu: nascut cupil sanatos, prin cezariana, dupa 2 saptamani facut mastita acuta plus abces rezulta incizie la san (durere mare, de neimaginat, sarcina si cezariana au fost parfum pe langa mastita!!!), luat la sfatul medicului brocriptin si ciprinol pt. stoparea infectiei.
Dupa vreo 3 saptamani de la evenimentele astea, pentru ca de cate ori luam fetita in brate tot imi picura lapte din sanul sanatos, am inceput sa-i dau. Si azi, la sase saptamani ale fetitei si la 4 de la incizie, o alaptez dintr-un singur san, cel neincizat.
Io ma gandeam ca efectul brocriptinului se estompeaza dupa doua spatamani, nu? sau am gresit? Oricum, fetitei ii merge bine si nu are probleme.
Toate cele bune va doresc,
Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Ioana, cred ca se estompeaza dupa 2 sapt..spuneam sa nu ii dai san in acelasi timp cu luatul pastileleor astea..nu ai intrebat pediatrul?
Nonna, la mine merge ok intarcarea..am pus aseara si compresii cu apa rece pe sani..de la pastile intr/adevar am avut ieri niste senzatii mai naspa, aseara..putina greata si parca eram cam ametita..tie cum ti s-a recoamdat a fi luate? eu cate 1 pastila primele 3 zile, dupa 2 pastile totul timp de 2 sapt.
Am si eu o probl. Mi-a venit cm prima data dupa sarcina pe 20.07.De atunci nik..de regula era de 28-29 zile la mine..asa vine dupa sarcina, neregulat? gravida nu-s sigurnumai ca daca plecam pe 6.09 sper sa nu imi vina chiar atunci

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Eu inca la cafea.Mai vad daca mai fauresc ceva pe ziua de azi...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

miha, faureste si serveste-ne

Avem 10 luni!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu tot o pastila am luat Kriss. Sper sa ma obisnuiesc cu ele.Ca mi-e greata rau si mi-e si foame. Daca maninc mi-e si mai greatza.Si la mine CM tot neregulat e. Am avut de 3 ori pina acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mamaa ,ce de cafele azi

Monica - imi pare rau ca e asa greu, dar de acum daca ai luat pastilute o sa fie bine. La mine chiar a fost simplu. Bafta!

Ioana - sa-ti traiasca fetita, esti o mamica curajoasa

Kriss - mie mi-a venit la o luna dupa nastere si il am regulat.

Eu am intarcat treptat si fara pastile.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salut!
Multumesc pentru , chiar e necesara, dar intr-o cana din aia mare de vin, daca se poate. Sau in vena direct.... ca toata noapte a miorlait Stefy si la firma am avut o zi.......... Acum ma duc sa fac ceva de mancare.
Va doresc o zi frumoasa.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Kriss, la fel am patit si eu cu CM. Vad ca mergem de manuta amandoua...

Eu nu m-am gandit inca la intarcat, desi imi este din ce in ce mai greu caci simt cum e mai mult obisnuinta si alint la Iustina sa suga. In loc sa-i raresc mesele de san, le inmultesc, cel putin noaptea. Asta este, bine ca e de unde... Poate patesc si eu ca maica-mea cu fratele meu care tipa pe noaptea (pe cand avea 1 an si ceva) "dai dai dai" de se auzea tot blocul

In rest, se cunoaste ca s-a mai racorit afara. A inceput si Iustina sa pape mai mult. Azi mi-a papat un castron destul de maricel cu bors si cred ca daca i-as mai fi dat ar fi mancat, dar mi-a fost frica sa nu fie prea mult asa ca am completat cu laptic (ca nici eu nu ma pot abtine ) Bodoganeste toate ziua iar daca intri in vorba cu ea se rusineaza si lasa capul pe o parte. Ce mai, e o alintatura si jumatate. Si inca nu a venit bunica-sa acasa...

Acum trebuie sa plec. Poate revin mai pe seara. O zi buna in continuare.

Irina, de Maria Iustina- 12.10.2007

Mergi la inceput

buna dimineata
va poftesc la o ceasca de !
Noi mergem azi la 11 la pediatra sa vadem cum mai stam la cele 10 luni ale noastre. Am trecut si noi de bariera de 8 kile, ne fataiam pe langa ea de aproape o luna.. La lungime nu am mai masurat-o, dar hainutele de 74 cm nu o mai ajung sa o inchei jos..
Irina,chiar asa de haotic o sa avem in urmatoarele luni cm??numai in concediu sa nu imi vina..
Eu nu ma mai simt asa de rau dupa pastilele alea.e mai bine acum..dar acum au inceput sa imi mai curga din sani laptic..
La MAI MULTE LUNITE VANESSA SI DARIUS!!

Avem 10 luni!!

Mergi la inceput

am revenit si tot nimeni..
Miha prepari ceva bun pt. Cris?mai stii ceva de ele, ca nu au mai intrat pe aici si nici pe mess nu am mai vazut-o..
intre timp mi-a venit si cm..
La dr toate bune si frumoase..ne-a dat putin fier sa luam, date fiind analizele de luna trecuta..

Avem 10 luni!!

Mergi la inceput