Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Mi-a luat sotzul de la farmacie crema Dr Boici cu spanz, castan si ienupar, farmacistii zic ca e singura pe care o pot folosi in sarcina pt edeme, inflamati, etc. Vom vedea ce efect are!!! E naturala din ce vad in prospect!

Am un mesaj de la Anca, e posibil sa faca ceza sapt viitoare cand implineste 37S, ramane de vazut, lichidul e mai mult diminuat. Luni imi spune mai multe vesti!
Sa ne gandim la ea si sa ii tinem pumnii, are emotii mari!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 42 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Aoleoo fetelor ce avem multe de la aceasta odisee de nu vor bebei sa stea pana la termen??? asa dor le e de noi si nu mai au stare? vor sa ne vada mai repede, sunt sigura

Iii tinem pumnii stransi Ancai sa fie totul bine.

34+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ii tin pumnii Ancai sa fie bine si ptr ea si ptr Carla.Chiar ca deja ma ia cu emotii..din ce in ce mai multe fete se pregatesc de marea incercare.

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eva transmite-i Ancutei multa sanatate, nastere usoara si un bb sanatos !!!!! Suntem alaturi de ea si o sustinem si o asteptam acasa cu bebelina
Sa ne anunti cand scoatem agitatele !

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

EvaF,eu sunt farmacista de aceea am stiut ce sa iti recomand deoarece altceva nu erge in sarcina.
Te sa te faci bine!

Merci frumos!!! E bine de stiut, iti mai adresez intrebari!!!

34+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 42 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Am umbla prin oras pina acum si constat ca se cam precipita lucrurile. Cred ca saptamina viitoare numaram bobocei.

Eva, sper sa-ti treaca durerea. Cine stie ce miscare gresita ai facut. Acusica ma apuc si eu sa dau cu mopul.
Oricum, stai cuminte.

M-am uitat azi dupa haine de bebe si am constatat ca in Carrefour exista niste seturi de body-uri destul de ok ca pret dar pt copii de la un an in sus. Am mai fost la Mall Vitan, am luat magazinele la rind si mi s-au parut cam nesimtite preturile. La Mothercare aveau nise body-uri misto, seturi de 7 cu 130 ron, dar erau numai tip meieu. M-am enervat, n-am luat nimic.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna fetele,

Intru des dar scriu rar...,ca de obicei pana sa citesc eu tot si sa scriu ceva deja s-a raspuns la tot...

Raportez tot 2 in 1. Miercuri merg la o eco si voi afla sigur data pentru cezariana ... va anunt. Nu am nici un fel de probleme doar bebe agitat si unele noi miscari ale lui bebe foarte jos, dar e normal.

Bitza multa bafta si sanatate si pentru tine si pt bebe...tinem pumnii

Eva poti incerca local cu saculetz de sare incalzit...

Multa sanatate!

AlexaM

36+
Matei Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bitza, sa ai nastere usoara!! ma gandesc la tine!!
Eva, sa-i transmiti, te rog, Ancai din partea noastra ca suntem alaturi de ea si ca ii dorim nastere usoara si multa sanatate pt amandoua!! poate totusi mai vrea Carla sa stea in burtica:)
cat despre durerea ta, eu cand pateam asha ceva (si am mai patzit, ca nu prea stau nici eu cuminte), puneam ceva cald pe locul acela. poti sa stai cu spatele pe mai multe perne sau sa pui ceva sa incalzeasca locul. oricum, a durat ceva pana mi-a trecut, dar nu f mult. vad ca ti-au zis fetele si de alte remedii si sper sa iti treaca cat mai rpd!

dya, ma bucur ca ai scapat de stresul cu dr!

ClaudiaH, ce frumos ca e totul bine cu bebelusha si cu baietelul tau! sa ne tii la curent, sa stai pe langa noi, ca in curand incepem procesul de scoatere la lumina a boboceilor si avem nevoie de parerile mamicilor experimentate! a, si vrem poze pe contul comun:)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Alexa, ma bucur ca ne mai tii la curent cu ce ti se intampla!
te asteptam si miercuri cu vesti! eu merg marti la ctrl

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Bitza, nastere usoara, mult curaj si putere si sa fie totul bine! . Cred ca ai niste emotii .... !!!
Nausica, body-uri (cu maneca scurta si lunga) si pantalonasi foarte finuti am gasit la Miniblu, si albe-simple, si cu un imprimeu foarte delicat cu ursuleti - am luat astazi pentru bagajelul de spital si nu numai, ma apuc imediat de spalat .
tzitziri, nu e vorba de nici un 'suportat', imi pare rau ca ai ramas cu neclaritati inca ... insa am vazut ca in multe firme nu se prea stie cum se calculeaza si, ai dreptate, atata vreme cat interpretarea e in favoarea angajatului, e super ok, insa trebuie sa fim bine informate asupra drepturilor noastre pentru a nu ramane cu ceva in minus. Eu am tot 'rasfoit' sectiunea legislativa a forumului si raspunsurile lui marius mi s-au parut foarte clare si la obiect, poti incerca si acolo sa te lamuresti, daca te framanta.
Nushulica, am fost la BabyComfort pentru balansoar, dar nu m-a incantat (desi il convinsesem si pe tati sa il luam) ... mi s-a parut mic (eu am doar 1.54m si tot nu-mi ajungea, sotul de 1.9m arata destul de chinuit in el), husa destul de aspra, sifonata si cu niste imperfectiuni prin ea, pozitia nu e foarte comoda, trebuie sa stai cu spatele cam drept si, cand m-am asezat prima oara in el am avut senzatia ca dau in nas ... in concluzie nu l-am luat.
Am luat in schimb salteluta de cocos pentru patut si, de la Mobexpert, covorasul pentru camera lui Gruia, se potriveste atat de bine in peisaj si e atat de vesel!

33+ AMR 49 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, nu mai stiu daca ai gasit pana la urma decoratiunile pentru camera lui Luca...tu zicea de decoratiuni cu Pooh ursuletul?
Ca eu iar sunt pe siteuri de bebelusi si ma uitam cate decoratiuni sunt pe bebelusultau.Desi sunt scumpute cele mai marisoare.

32+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput