Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 8

EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_and Am facut si noi 35 saptamani, intram in 36, inseamna ca suntem in luna a 9-a nu? ![]() |
ANDREEA, FELICITARI!!!!!!!!

Ce putin mai este!!! Cum te simti in luna a 9a? Emotii? Tremurat de frica?

Asa este, Anca noastra face azi 36S, mai este asa putin si vine bebe Carla!!!!

Atat mai este pana vine

POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

babytza spune:
Andreea
Ieri am fost la spital sa imi faca monitorizare si apoi la dr inapoi sa o citeasca. A fost ok. Urmatoarea este vineri..
Felicitari pentru luna a 9 a!!!!!!!!!!! Ce putin mai ai..... Valentina
31 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze

EvaF spune:
Mi-a luat sotzul de la farmacie crema Dr Boici cu spanz, castan si ienupar, farmacistii zic ca e singura pe care o pot folosi in sarcina pt edeme, inflamati, etc. Vom vedea ce efect are!!! E naturala din ce vad in prospect!
Am un mesaj de la Anca, e posibil sa faca ceza sapt viitoare cand implineste 37S, ramane de vazut, lichidul e mai mult diminuat. Luni imi spune mai multe vesti!
Sa ne gandim la ea si sa ii tinem pumnii, are emotii mari! 34+
LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 42 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

LUCUTTA spune:
EvaF,eu sunt farmacista de aceea am stiut ce sa iti recomand deoarece altceva nu erge in sarcina.
Te sa te faci bine!
28+

clau_geo spune:
citat din mesajul lui bitza2008 SAlutare fetili!!! ![]() I HAVE BIIIIG NEWS! ![]() ![]() Vineri am fost la control si mi-a zis doctorita ca sunt foaarte aproape de nastere!Mi-a zis ca "daca trec de weekend fara sa nasc sa ma prezint luni cu bagajelul" dar eu nu vreau sa ma internez decat cand se declanseaza travaliul.A mai zis ca Lucas impinge cu capsorul. Fetelor, ieri toata ziua am plutit nu-mi vine a crede ca e o chestiune de zile si-mi voi tine iubirea in brate. ![]() ![]() Daca vrea careva sa-mi trimita pe privat un nr de tel....daca nu va voi anunta eu cand pot. Eu mai am de calcat cateva hainute ale copilului!IN bucatarie e inca santier..nu terminam sub nici o forma pana nasc eu ![]() ![]() Pupici tuturor! ![]() ![]() AMR 4 saptamani!!! |
Nu-mi vine sa cred ca esti asa aproape si ca bb nu mai are rabdare sa va cunoasca

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

clau_geo spune:
citat din mesajul lui ClaudiaH Buna fetele! Bitza2008, bravo! Iti tin pumnii sa ai nastere usoara si o intalnire cu bebe cat mai frumoasa! Am intrat sa va mai spun despre noi, despre cum ne merge. Lucia mea e tare cumintica, papa si doarme si creste. A ajuns aproape la 3 kg; in ultimele 4 zile a luat 200g in greutate ceea ce e super super! Eu sunt cat se poate de bine cu operatia; ies zilnic la plimbare. Stefan pare sa o indrageasca tot mai mult pe zi ce trece pe Lucia. NOi nu incercam sa fortam lucrurile, il lasam in banii lui si ne straduim sa-i acordam cat mai multa atentie. Aseara a cerut sa o ia in brate pe Lucia; i-am pus-o in brate dar am tinut-o si eu bineinteles. Apoi a mangaiat-o si pupat-o pe obraz. Sper ca relatia lor sa ramana armonioasa, fara accese de gelozie, macar o perioada. Cam astea sunt noutatile noastre. Imi pare rau ca nu prea reusesc sa va citesc si sa scriu mai des dar... timpul nu prea imi ajunge. Va urez tuturor sarcini usoare in continuare si nasteri fara probleme! mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
ClaudiaH ma bucur tare mult ca ii merge bine Luciei si ca i-a in greutate vazand cu ochii

AMR 6 SAPTAMANI

clau_geo spune:
citat din mesajul lui EvaF Fetelor, am patzit o nepatzita! Mi-e fff rau! Adica, am traspirat in bucatarie, tot prajind pe acolo, si am venit in living cu spatele in aer conditionat ( ca tot vorbeati de curent, nah, ca uite, m-a tras curentul, o fi prostie? O fi! Dar ma doareeeee!!!!!) Si nu mai pot, cand respir am impresia ca imi cade plamanul drept, cand inspir adanc, plus ca ieri am facut treaba in casa, m-am aplecat sa frec baia, am spalat cu mopul, si ma tinea rau, azi vad ca si mai rau, adica nu reusesc sa ma aplec, sa ridic bratul ma doare, de fapt e un loc dureros in omoplatul drept! Ffff dureros! M-am uitat pe Fastum Gel, nu e recomanda in trim 3 de sarcina! Ce ma fac? Cu ce ma dau? Ce am? Voi ce ziceti? Pare a fi plamanul, dar pare a fi si ceva inlamatie musculara! Sotzul mi-a facut masaj dar daca e ceva muscular ar trebui sa ma tina cand el apasa, nu ,nu, nu ma tine nici un muschi, ma doare in interior! Febra nu am, numai durerea asta infioratoare! Sfaturi? Ce iau? Hai ca am scris pomelnic! Eu nu ma plang de fel, dar, dragelor, e fff nasol, altfel nu v-as zice. Azi am facut 34 S, mai e asa putin, si eu ca babele, ma doare spatele! Nu m-a durut nimic pana acum si nah! Babytza, totul e bine cand se termina cu bine, nu? Dya, ma bucur ca ti s-a ridicat moralul! ![]() ![]() ![]() Atat mai este pana vine ![]() ![]() ![]() POZE VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Aoleoo Eva nu stiu cum ai reusit sa capeti raceala dar sper sa treaca repede ca sa te simti mai bine. Eu iti recomand Stodal ca stiu ca ajuta plamanii, cel putin la mine asa e, imi da drumu la respiratie imediat. E posibil ca junghiurile sa fie si de la bb care se misca.
Sanatate multa

AMR 6 SAPTAMANI

Codruta27 spune:
Fetelor, mai avem atat de putin! Se cam da startul la nasteri!!!
Bitza, ne spui cand scoatem agitatetle, bine???
Baby si Dya, ce bine ca ati reusit sa gasiti medici pe care sa va puteti baza!
Eva, incearca si un paracetamol, daca nu cedeaza cu unguent. Ai grija de voi!
Pupici!32+
Vlad
Bebe mic

clau_geo spune:
citat din mesajul lui Joy21 Bitza, felicitari! ![]() ![]() ![]() Sa ne dai de stire prima contractie, ca avem armata de agitate in dulap! s-au tot antrenat pana acum si asteapta boboceii ![]() ClaudiaH, multumim pentru noutati! Sa va traiasca printesa, sa se faca mare si sa se inteleeaga bine cu fratiorul ei! Eva, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau ca n-am trecut prin asa ceva. Poate o frectie pe spate te-ar ajuta (sunt unele uleiuri/solutii din plante). Cert e ca de acum tb sa stai mai cumintica, fara frecat podele si chestii gospodaresti care necesita efort. Daca este cazul, cere ajutorul cuiva. Si mie imi place sa fac multe lucruri singura in casa dar obosesc repede si imi simt burta grea. Iar la burta maaare pe care o duci tu... ![]() Babytza, uite ca Doamne-Doamne a avut si inca are grija de voi. Multa sanatate! ![]() Am si eu o veste buna, ne-am gasit un apartament de inchiriat, ieri am facut contracul. Este intr-o vila, are 3 camere, o curte mica unde ne putem bea cafeaua ![]() ![]() ![]() ![]() Am sa vorbesc si cu Sofia s-o rog sa stea cumintica in burtica pana aranjam noi tot! ![]() Va pup pe toate! ![]() ![]() Bebelina se face mare Poze cu gagalicea mea Anna Sofia la 20 sapt. Burtica "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Joy super veste, felicitari si ai mare grija cu mutatul sa nu patesti ca mine sa ajungi la spital cu contractii.
Bafta multa.

AMR 6 SAPTAMANI

clau_geo spune:
citat din mesajul lui andreea_and babytza m-ai speriat putin, ma bucur ca bebe e bine si ca ai gasit un doctor bun. Ai vazut ca Doamne Doamne si instinctul de mama te-au indrumat bine, ![]() diana ce bine ca iti place de noul dr, sper ca de-acum sa te linistesti. clau_geo multa sanatate si ai grija de tine! Bitza wow, eu sper totusi sa mai stea putin bebe la tine dar daca tu esti pregatita sufleteste, multa bafta, sa ne spui cand scoatem agitatele. ClaudiaH ma bucur ca sunteti toti bine, sa iti traiasca comorile amandoua! Joy felicitari pentru gasirea apartamentului! Eva felicitari pt schimbarea semnaturii, azi face si Anca 36 saptamani, deja e foarte bine pt ea si Carla ![]() Am facut si noi 35 saptamani, intram in 36, inseamna ca suntem in luna a 9-a nu? ![]() ![]() ![]() Poze Asa crestem |
Andreea

AMR 6 SAPTAMANI