Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 7

baby_boy spune:
bitza2008 sa scoatem pt. tine??
iti tinem pumni sa fie totul bine...sa ai nastere usoara si un bebe sanatos si papacios.. ne gandim la tine 31
poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

bitza2008 spune:
Eva, eu citeam zilele trecute intr-o rev MAMICA DE AZI despre mitul CURENTUL. Acolo zice ca este un sambure de adevar in ace3st mit...adica dak ai tu o preblema curentul ti-o "starneste". De ex dak ai o carie si stai in CURENT sigur te doare ..dar nu din cauza ca ai stat in curent, bineinteles ci pt ca ai o carie netratata!!
Mergi la farmacie si cere ceva ce merge in sarcina sau suna dr!!36+
LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

andy.p spune:
Eva felicitari ptr schimbarea semnaturiiDaca nu-ti trece ia un no-spa si stai la caldurica in pat.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Eva, eu citeam zilele trecute intr-o rev MAMICA DE AZI despre mitul CURENTUL. Acolo zice ca este un sambure de adevar in ace3st mit...adica dak ai tu o preblema curentul ti-o "starneste". De ex dak ai o carie si stai in CURENT sigur te doare ..dar nu din cauza ca ai stat in curent, bineinteles ci pt ca ai o carie netratata!! Mergi la farmacie si cere ceva ce merge in sarcina sau suna dr!! ![]() ![]() AMR 4 saptamani!!! |
Mi-am trimis soatza la farmacia sa ceara un unguent sau alcool ceva, nu pastile, ceva aplicat local, sa scoata inflamatia de acolo! Sa vedem daca exista ceva, daca nu va bat pe voi la cap! Ce solutii naturale si acceptate in sarcina cunoasteti? Ca doar nu ajung la frectii cu spirt ca nimic nu e recomandat pt gravide... Culmea e ca Fastum Gel e recomandat trim 1 si 2, dar nu trim 3!

Citeam pe babycenter, bebe la 34 saptamani are plamanii formati si daca vine incepand de acum are cele mai bune sanse sa fie perfect sanatos dupa cateva zile la sectia neonato! Se pare ca am liber la nastere! Hihi, dar eu vreau sa stea pana la final, ziceam asa, de acum cica e ok!
Edit: Bitza, nu scot agitatele inca! Decat daca insisti!

Babytza, Laura, Andy

Atat mai este pana vine

POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Joy21 spune:
Bitza, felicitari! Lucas s-a facut mare s acum sta la usa sa iasa! Te inteleg perfect ca vrei sa astepti sa inceapa travaliul acasa si nu in spital. Insa odata inceput e bine sa mergi la spital sa-l monitorizeze pe bebe.
Sa ne dai de stire prima contractie, ca avem armata de agitate in dulap! s-au tot antrenat pana acum si asteapta boboceii
ClaudiaH, multumim pentru noutati! Sa va traiasca printesa, sa se faca mare si sa se inteleeaga bine cu fratiorul ei!
Eva, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau ca n-am trecut prin asa ceva. Poate o frectie pe spate te-ar ajuta (sunt unele uleiuri/solutii din plante). Cert e ca de acum tb sa stai mai cumintica, fara frecat podele si chestii gospodaresti care necesita efort. Daca este cazul, cere ajutorul cuiva. Si mie imi place sa fac multe lucruri singura in casa dar obosesc repede si imi simt burta grea. Iar la burta maaare pe care o duci tu...
Babytza, uite ca Doamne-Doamne a avut si inca are grija de voi. Multa sanatate!
Am si eu o veste buna, ne-am gasit un apartament de inchiriat, ieri am facut contracul. Este intr-o vila, are 3 camere, o curte mica unde ne putem bea cafeaua , strada linistita si ff aproape de centru. Exact ce ne doream. Chiria este destul de mica, insa trebuie sa-l mobilam si sa-l utilam. Si as vrea la inceputul lui septembrie sa ne putem muta. Asa ca vin zile grele pentru noi
Am sa vorbesc si cu Sofia s-o rog sa stea cumintica in burtica pana aranjam noi tot!
Va pup pe toate! 33+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

LUCUTTA spune:
Eva F,poti sa folosesti pentru masaj crema Dr.Boici care este cu extract de spanz ii antiinflamatoare si merge la gravide.28+

EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LUCUTTA Eva F,poti sa folosesti pentru masaj crema Dr.Boici care este cu extract de spanz ii antiinflamatoare si merge la gravide. |
O gasesc la plafar sau si la farmacie? Merci

Joy, nu am pe cine chema sa imi faca curat, eu fac curat in casa si imi place, menajera am avut acum cativa ani cand locuiam intr-un apt prea mare ca sa pot face eu curat. Acum stau intr-un apt de 3 camere, e ok, imi place sa fac eu tot, si nu prea imi place sa isi bage altcineva nasul in lucrurile mele! Iar la mama nu am apelat niciodata, nici nu voi apela! Nu de aici mi se trage, ci de la faptul ca am transpirat gatind si am stat in AC+ am dormit cu ventilatorul in spate!
Mai stiti ceva solutii pe care le pot gasi la farmacie?
Sotzul meu s-a intors cu aripioare picante de la KFC, asa ca ...am uitat nitzelus de durere!

Atat mai este pana vine

POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

andreea_and spune:
babytza m-ai speriat putin, ma bucur ca bebe e bine si ca ai gasit un doctor bun. Ai vazut ca Doamne Doamne si instinctul de mama te-au indrumat bine, , sa ne zici cum merge la monitorizare.
diana ce bine ca iti place de noul dr, sper ca de-acum sa te linistesti.
clau_geo multa sanatate si ai grija de tine!
Bitza wow, eu sper totusi sa mai stea putin bebe la tine dar daca tu esti pregatita sufleteste, multa bafta, sa ne spui cand scoatem agitatele.
ClaudiaH ma bucur ca sunteti toti bine, sa iti traiasca comorile amandoua!
Joy felicitari pentru gasirea apartamentului!
Eva felicitari pt schimbarea semnaturii, azi face si Anca 36 saptamani, deja e foarte bine pt ea si Carla.
Am facut si noi 35 saptamani, intram in 36, inseamna ca suntem in luna a 9-a nu? ma apuca tremuratul..
34+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem

andy.p spune:
So noi am mancat asa ca acum suntem plini.
Eva eu mai stiam de compresa calda pusa acolo unde te doare.
Joy spor la amenajari.
Andreea_and felicitari ,da ati intrat in luna 934+
bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

andreea_and spune:
Am uitat sa schimb semnatura .
CD ma bucur ca esti mai bine si ca sunteti in sfarsit singurei .
Laura , sa va fie de bine!
Eva imi pare rau, chiar nu stiu cum sa te ajut, in afara de frectie cu alcool ca sa incalzesti locul.. sa treaca.
35+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem