Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 6

EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 SAlutare fetili!!! ![]() I HAVE BIIIIG NEWS! ![]() ![]() Vineri am fost la control si mi-a zis doctorita ca sunt foaarte aproape de nastere!Mi-a zis ca "daca trec de weekend fara sa nasc sa ma prezint luni cu bagajelul" dar eu nu vreau sa ma internez decat cand se declanseaza travaliul.A mai zis ca Lucas impinge cu capsorul. Fetelor, ieri toata ziua am plutit nu-mi vine a crede ca e o chestiune de zile si-mi voi tine iubirea in brate. ![]() ![]() Daca vrea careva sa-mi trimita pe privat un nr de tel....daca nu va voi anunta eu cand pot. Eu mai am de calcat cateva hainute ale copilului!IN bucatarie e inca santier..nu terminam sub nici o forma pana nasc eu ![]() ![]() Pupici tuturor! ![]() ![]() AMR 4 saptamani!!! |
Mi s-a facut pielea de gaina!!!

Iti trimit nr meu pe PM, sunt sigura ca si alte fete au facut-o, vezi tu pe cine anunti, dai cu banul sau trimiti Group SMS

Atat mai este pana vine

POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

andy.p spune:
claudia ce ma bucur ca sunteti bine si ca se inteleg copilasii..eu am emotii ca nush ce va face Andy,acuma zice el ca asteapta ..sa vedem cum va reactiona.34+
bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

kid2003 spune:
Bitza, tine-te tare peste weekend! Hai poate il mai tii cateva zile pe Luca in burtica sa faca 37 de saptamani! Iti tinem pumnii!!!
ClaudiaH, felicitari pentru progresele Luciei, acum e un bebelus in toata regula, de 3 kg. Ce bine ca inca nu aveti probleme cu baietelul cel mare! sper nici sa nu mai aveti de acum incolo!
bb2

EvaF spune:
Fetelor, am patzit o nepatzita! Mi-e fff rau! Adica, am traspirat in bucatarie, tot prajind pe acolo, si am venit in living cu spatele in aer conditionat ( ca tot vorbeati de curent, nah, ca uite, m-a tras curentul, o fi prostie? O fi! Dar ma doareeeee!!!!!) Si nu mai pot, cand respir am impresia ca imi cade plamanul drept, cand inspir adanc, plus ca ieri am facut treaba in casa, m-am aplecat sa frec baia, am spalat cu mopul, si ma tinea rau, azi vad ca si mai rau, adica nu reusesc sa ma aplec, sa ridic bratul ma doare, de fapt e un loc dureros in omoplatul drept! Ffff dureros! M-am uitat pe Fastum Gel, nu e recomanda in trim 3 de sarcina! Ce ma fac? Cu ce ma dau? Ce am? Voi ce ziceti? Pare a fi plamanul, dar pare a fi si ceva inlamatie musculara! Sotzul mi-a facut masaj dar daca e ceva muscular ar trebui sa ma tina cand el apasa, nu ,nu, nu ma tine nici un muschi, ma doare in interior!
Febra nu am, numai durerea asta infioratoare! Sfaturi? Ce iau?
Hai ca am scris pomelnic! Eu nu ma plang de fel, dar, dragelor, e fff nasol, altfel nu v-as zice.
Azi am facut 34 S, mai e asa putin, si eu ca babele, ma doare spatele! Nu m-a durut nimic pana acum si nah!
Babytza, totul e bine cand se termina cu bine, nu?
Dya, ma bucur ca ti s-a ridicat moralul! 34+
LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 42 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutac![]() Babytza, ma bucur tare mult ca esti ok si tu si bb David. Oricum am ramas interzisa cand am citit de problemele intampinate, mai ales ca din cate isi aminteste neuronul meu de gravidoasa parca nu ai avut suspiciuni. Totusi, pt ca m-a cuprins paranoia, ai avut ceva simptome ca sa mergi la dr. T sau pur si simplu erai nemultumita de medicul tau? Andreea ![]() ![]() Vineee bebelusa!!! |
Pai la problema asta cu arterele nu prea ai ce simptom sa ai....Vezi doar consecintele.... Iar in privinta dr pe care o aveam, ce sa zic,nu mi s-a parut deloc buna si trata totul cu superficialitate. Se pare ca am avut dreptate... Slava Domnului ca suntem bine si bebelul este foarte bine !!!!

Asa creste gandacelul nostru
poze

CD27 spune:
wowbitza ce vesti ne aduci
, asteptam marea veste
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

andy_galro spune:
bitza mami ce vesti ne dai tu!!! multi pupici, mult curaj si sa ne aduci vesti bune
eva felicitari pentru schimbarea semnaturi...si la mai mare!!...in privinta durerii de spate ar fi bine sa il rogi pe sotul tau sa iti faca un pic de masaj si poate un no-spa daca chiar nu trece 33+
Andrei
AMR 7 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

bitza2008 spune:
FEtelor, va multumesc!!!
Dya, nasc natural..asa vreau, si ca toata lumea..daca intervine ceva..cezariana!
DPN-ul meu e 3 sept dupa calculele mele si dupa toate eco pana in sapt 20.Acu 2 sapt(cand eu stiam ca am 34 sapt) dr imi zice ca am 36 sapt..deci acum am 38 sapt si cateva zile!
VA IUBESC PE TOATE!36+
LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

babytza spune:
Wow Bitza !!!
Incepe agitatia si in odiseea noastra !!!!! Se pare ca va fi o atmosfera fierbinte aici luna asta , ca nu degeaba e luna lui cuptor....
Claudia ma bucur sa aud ca suteti bine si bebelina a crescut. Ne-ai dat emotii cand ai nascut asa devreme. Dar vorba Evei , totul e bine cand se termina cu bine !!!!! Si imi pare bine ca a inceput si fratiorul sa o indrageasca...Doar e surioara lui...
Eva , asa este, ma bucur ca totul este bine si astept si eu cu nerabdare sa il tin pe luptatorul asta mic in brate....A fost un copil asteptat si dorit din toata inima. As inebuni daca nu ar fi bine....
Valentina
31 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze

tzitziri spune:
[uau]...Bitza, nici nu stiu daca sa iti mai urez sa stea bebe in burtica daca deja vad ca pronosticul e cam dat.
Iti urez doar sa fie bine si mai devreme sau mai tarziu sa iti tii in brate bebelul sanatos 32+
bebe David
Lucrusoare bebe David