Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 5

dyanira spune:
300 drum buna si pofta buna la bunatatile pregatite de soacra!!!
Andy.p tu stii ceva daca noi in invatamant primim acel salariu bonus la nastere???
Diana36+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

iepurila spune:
offf tare greu mai tin pasul cu voi...
m-a intrebat nusha ceva si eu apuc sa-i raspund dupa 3 capitole...halal
Deci nusha medicul meu de fam se intituleaza Vlad Doina....Te pup burtica frumoasa.
Babytza....n-am cuvinte. halal. Ai grija de voi in continuare si Bunul Dumnezeu sa va aiba in grija si de acum incolo.
pe 7 august am fost si eu la echo. toate bune, acelasi trend la masuratori, colul 53 mm, urmatoarea programare in 1 sept.
daca va spun ce rezultat mi-a iesit la HCG......3,5 in conditiile in care minimul e de 9,9. Se uita Dr la mine si la rezultat, iar la mine si cica trebuia sa fiu moarta la asa valoare. Nu se poate trai cu asemenea valoare. "si tu esti destul de rozalie!!!"- citat Dl Dr
M-am dus sa le refac.
Acu astept rezultatul. Si la toxoplasmoza.
Dya ma bucur ca ti-ai luat de pe cap grija noului Dr. Vezi tu cum Doamne Doamne le rezolva pe toate?
Ca tot discutati de concedii....eu am o intrebare mai nastrusnica: pot incepe eu Concediul de ingrijire copil si apoi, dupa cateva luni sa il continuie tati?
Aaaa sa nu uit sa o rog pe Eva sa ii transmita pupaturi moldovinesti Ancai si Carlei. Doamne ajuta in continuare.
Eva, ma tot intrebam ce mananci de esti asa de subtirica... si pe urma am inteles....saptamana rosii cu branza, saptamana dovlecei..... asa da. Pup
Eu, iepurica 28+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

bitza2008 spune:
SAlutare fetili!!!
I HAVE BIIIIG NEWS!ca tot ma "chema" Felicic la raport!
Vineri am fost la control si mi-a zis doctorita ca sunt foaarte aproape de nastere!Mi-a zis ca "daca trec de weekend fara sa nasc sa ma prezint luni cu bagajelul" dar eu nu vreau sa ma internez decat cand se declanseaza travaliul.A mai zis ca Lucas impinge cu capsorul.
Fetelor, ieri toata ziua am plutit nu-mi vine a crede ca e o chestiune de zile si-mi voi tine iubirea in brate.
Daca vrea careva sa-mi trimita pe privat un nr de tel....daca nu va voi anunta eu cand pot.
Eu mai am de calcat cateva hainute ale copilului!IN bucatarie e inca santier..nu terminam sub nici o forma pana nasc eu
Pupici tuturor!36+
LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

andreutac spune:
Babytza, ma bucur tare mult ca esti ok si tu si bb David. Oricum am ramas interzisa cand am citit de problemele intampinate, mai ales ca din cate isi aminteste neuronul meu de gravidoasa parca nu ai avut suspiciuni. Totusi, pt ca m-a cuprins paranoia, ai avut ceva simptome ca sa mergi la dr. T sau pur si simplu erai nemultumita de medicul tau?
Andreea31+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

300 spune:
Bitza, cand vine sa vina sanatos iar tu sa ai o nastere usoara! Pup fata curajoasa care a mers in Olanda in Ro cu masina!
Multumesc de urari, n-am rezistat sa nu mai arunc un oki sipe-aiciin timpce ma pregateam sa plec :) 31+
Anda Teodora

andreutac spune:
Bitza, woooooooow ce veste!!!
Nu-mi pot crede ochilor ca se apropie momente asa frumoase in odiseea noastra!
Cred ca esti atat de emotionata si in acelasi timp nerabdatoare sa iti tii puiutul in brate....
Andreea31+
Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

ClaudiaH spune:
Buna fetele!
Bitza2008, bravo! Iti tin pumnii sa ai nastere usoara si o intalnire cu bebe cat mai frumoasa!
Am intrat sa va mai spun despre noi, despre cum ne merge. Lucia mea e tare cumintica, papa si doarme si creste. A ajuns aproape la 3 kg; in ultimele 4 zile a luat 200g in greutate ceea ce e super super! Eu sunt cat se poate de bine cu operatia; ies zilnic la plimbare. Stefan pare sa o indrageasca tot mai mult pe zi ce trece pe Lucia. NOi nu incercam sa fortam lucrurile, il lasam in banii lui si ne straduim sa-i acordam cat mai multa atentie. Aseara a cerut sa o ia in brate pe Lucia; i-am pus-o in brate dar am tinut-o si eu bineinteles. Apoi a mangaiat-o si pupat-o pe obraz. Sper ca relatia lor sa ramana armonioasa, fara accese de gelozie, macar o perioada. Cam astea sunt noutatile noastre. Imi pare rau ca nu prea reusesc sa va citesc si sa scriu mai des dar... timpul nu prea imi ajunge.
Va urez tuturor sarcini usoare in continuare si nasteri fara probleme!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

dyanira spune:
Bitza dar nu e prea devreme??? DPN tau era dupa 1 septembrie si baietii se zice ca vin mai tarziu?Cat e de mare BB?Pana la urma cum nasti ca nu mai tin minte , sigur ne-ai spus dar deh neuron de gravidoasa
Eu iti doresc sa ai parte de o nastere usoara si de un BB sanatos si mancacios.
Diana36+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

andy.p spune:
Dya la noi la scoala beneficiem,eu mi-am intrebat contabila,da si la voi tre sa fie la fel.
bitza ce vesti ne aduci!!!Bravo.Daca vrei iti trimit nr meu pe privat,sunt si pe mail-ul comun nr daca vrei sa-ti alegi de acolo.
iepu sper sa-ti iasa analizele bine.34+
bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)