Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor ia uitati aici inca un exemplu de nastere naturala super super usoara!!!asta asa pt incurajare! e una din mamicile de pepenashi

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

dyanira,vad ca s-a incheiat sondajul,dar ca idee si eu tot pentru naturala sunt,eventual cu epidurala
Am fost si noi vineri la eco,bebelina s-a pozitionat deja cu capul in jos,are 2433 grame,sper sa stea acolo pana la termen.
toate burticile,fara exceptieIulia 32+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Toujours gazela mi-s, am mai dormit o tura la pranz de vreo 2 ore! Nu stiu de unde asa noroc pe capul meu. In plus am si terminat "curatenia de 3 ani" astazi, ultimul fiind biroul. Adica am luat la mana toate lucrurile din casa, am aruncat un sfert din ele, am dat 2 geamantane de haine si e fantastic ce aerisita e casa mea acum. Ma simt extraordinar! Apoi m-am apucat de recuperat ce ati scris ieri si astazi.

Babytza, acum am vazut ce ai patit, nu-mi vine sa cred ce nebuna de doctorita ai avut! Felicitari ca ai decis sa scapi de ea. Ai facut o alegere buna cu Tutunaru zic si eu si sunt sigura ca va fi bine bebe-ul tau cel luptator .

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

A-rose, ti-am vazut pozele, mie mi se pare ca arati foarte bine, insa doctorii nostri cred ca au grija de siluetele noastre ca sa ne fie mai usor pana la nastere si in timpul travaliului. Eu am pus pana acum 11kg, pe mine ma cearta tot timpul la consultatii ca iau prea repede in greutate (si burta mea nu e mare deloc dimpotriva, am numai 96cm in circumferinta), insa ma simt foarte greoaie si ma misc destul de greu.
Voiam sa te intreb de unde ai luat lusta din camera fetitei, imi place foarte mult si s-ar potrivi foarte bine in camera lui Gruia ca forma, doar daca ar fi pe portocaliu in loc de roz.

33+ AMR 48 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nerantula noroc ca am vazut ca ai scris acum si mi-am adus aminte: iti multumesc frumos pt informatiile despre balansoar!!!! m-ai ajutat enorm...sa nu iau o teapa!!totusi pt 7 mil ma asteptam sa fie cat de cat ok...asa ca ma pun pe cautat pe aici, mai ales ca i-am zis sotului ce ai zis tu si a zis ca nici nu ma mai lasa sa iau de pe online sa nu iau teapa

asa ca ma apuc de cautat pe aici sper sa gasesc la practiker sau prin dedeman

pana iti raspunde arose in legatura cu lustra iti zic eu: am vazut la practiker lustre din alea identice, si multe modele frumoase pt camera copilului

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nushulica, sper sa fi fost de ajutor ... in sensul ca daca l-ai vedea si tu, ti s-ar parea la fel de .. neconform, poate si asteptarile mele au fost prea mari. In fine, eu stiu sigur ca m-ar fi dezamagit enorm daca il comandam si ma trezeam cu el asa in casa.
Sigur sunt si alte chestii mai comode, poate chiar clasicele poanguri de la Ikea (http://www.criserb.com/blog/am-fost-la-ikea.html) sunt mai confortabile decat balansoarul de la Babycomfort.

33+ AMR 48 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

nushulica nu cred ca doctorul ala merita sa deschid gura pt el..si nici nu stau sa ma cobor la nivelul lui...chiar nu merita un dram de atentie...doamne fereste sa-l mai intalnesc vre-odata ca atunci chiar uit de bunele maniere!
julax am vazut un pui mic pe nume alex...ce frumos este felicitari pt bebelina in grafic

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Iar imi merge net-ul ca naiba!

Bitza waw, asa putin mai ai?! Poate totusi mai sta bb acolo la mami macar putin. Dar si daca se hotaraste sa iasa e dreptul lui ca e mare de acum! Sa ai nastere usoara si Lucas sanatos!

300ne-ai adus si noua ceva bun de la socrela? Deja salivez!

ClaudiaHpupam Lucia papacioasa! Sper sa fie si Serban la fel de apropiat de Mara de la inceput!

Evabine ca ti-au trecut junghiurile! Din nefericire de acum incolo risti sa tot a din astea din diverse motive, burtica e din ce in ce mai mare si chiar de la dormitul prea mult timp intr-o pozitie te trezesti cu dureri groaznice de spate sau picioare. Unele mamici le au mai devreme, altele mai tarziu iar cele mai norocoase deloc. Eu la prima sarcina nu am avut nici pe naiba in afara de edeme pana am nascut iar la sarcina asta am inceput cu dureri de pe la 6 luni cu fi-mea apasand de pe un nerv pe altul iar edeme nu am mai avut pana in luna a 9a si serioase de ieri.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Sigur sunt si alte chestii mai comode, poate chiar clasicele poanguri de la Ikea sunt mai confortabile decat balansoarul de la Babycomfort.

eu azi am fost la Ikea special ca sa ma uit de fotoliu pt camera bebe si m-am asezat pe mai multe modele si cel mai greu mi-a fost sa ma ridic de pe Poang (desi mie asta imi facea cu ochiul de mult). e drept ca acum am centru de greutate deplasat, dar cred ca nici cu bebe in brate n-o sa fie prea usor.

deci eu una m-am hotarit pentru unul mai "adunat" si mai inalt decit Poang.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

dyanira intrebai de berea fara alcool. e nutritiva, asta e adevarat, dar trebuie sa ai mare grija daca ai glicemia crescuta, pentru ca berea, chiar si cea fara alcool, contine maltoza, o substanta care are indicele glicemic mai ridicat decit al glucozei.

si eu beau la greu, din fericire mi-a iesit ok glicemia.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput