Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

inainte de a ma culca, vreau sa va spun ca am citit acum ce ati mai scris azi si ma bucur tare ca toata lumea e ok si ca boboceii vostri au acceptat sa mai stea si saptamina asta in burtici.

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Ii raspund lui garga si apoi fac un nou capitol. Da-l dracu pe Mateescu, e nebun. Eu eram operata de cezariana si stateam cu un picior indoit pentru ca asa imi era comod si nu ma jena operatia iar el vine la vizita si imi zice ca un bou ce e:"strici frumusete de broderie facuta de domnul doctor, stai naibilui si tu ca omul" iar eu nestiind ce hram poarta, am banuit ca e vreun frustrat care are probleme cu Vladareanu si ii zic asa sictirita "pot sa stau cum vreau sunt cusuta la burta nu la p...a" sincer mi-a fost si mie rusine de ce am putut sa scot din mine dar nu m-am putut abtine. Au ramas si el si asistenta masca iar cand a iesit mi-a zis saru mana.

Miruna 35+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Continuare!

Joysa stapaniti apartamentul sanatosi!

Tin pumnii Ancai sa fie totul bine! Nastere usoara si bebe sanatos!

Vad ca multe fete sunt puse pe cumparaturi. Sa stapaniti sanatoase achizitiile! Eu de data asta am fost mult mai cumpatata dupa ce am ramas de la Serban in primul an cu un geamantan mic de lucruri nepurtare si inca pe atat lucruri purtate de 1-2 ori. Asa ca pentru Mara nu am mai avut mare lucru de luat, mai ales ca pt mine nu exista culori de fete si baieti- baiatul l-am imbracat inclusiv in rosu, oranj, galben iar pe fata de abia astept sa o imbrac in maron, bleumarin, verde. Nu va mai spun de incaltari, luna asta cat am facut inventarul am avut surprinderea sa constat ca mi-au ramas aproape nepurtate vreo 10 perechi de incaltari din primii 2 ani. Va spun asta doar ca sa nu faceti aceleasi prostii ca mine, va dati seama ce de bani am aruncat pe fereastra... Sper sa am noroc sa se potriveasca si Marei altfel o sa mor de ciuda.

Fetele din Bucuresti care nu au timp de cutreierat magazine acum si nasc in octombrie, pe 18-22 sept parca este Baby Expo si merita sa mergeti si acolo sa vedeti. Nu mergeti in we ca atunci e ft aglomerat. Gasiti in mod normal si lenjerii de patutz frumoase si de buna calitate( cearceafuri, aparatori de pat ) si cosmetice si carucioare/ scaune de masina etc. Sunt toate la un loc, le puteti vedea si primiti si informatii. In plus gasiti si promotii/ oferte speciale. Cel putin acum 2 ani asa era, daca s-au prostit eventual sa spuna fetele care au mai fost in ultimul an. Saci subtri pentru bebe mai puteti gasi si la TCM din bumbac si foarte rezistenti, la min jumatate de pret fata de altele. Mai au si alte lucrusoare de stat in casa, mai ales dupa 3 luni dar tre' sa aveti noroc ca dispar ft repede, raportul calitate-pret fiind excelent

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput