Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

Doamne, gargaritza85, ce persoana odioasa acel medic! cum a putut sa spuna asa ceva???? e clar, e plina lumea de tembeli!

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Aoleu Gargaritzo, dar cum de ai nimerit tocmai la Mateescu??? Sunt atatia doctori misto in Elias si tu l-ai gasit pe singurul nebun!
Mi-l amintesc f f bine, e un mitocan si un frustrat...il urasc si eu. La mine a venit la vizita, cand eram internata si cand a vazut pe fisa ca am facut cezariana a inceput sa tipe la mine si sa ma intrebe de ce m-am dus la Tutunaru (dr meu) ca vezi doamne "ala nu e doctor, e un dobitoc si voi sunteti niste cretine ca va uitati in gura lui"...Doamne ce prost m-am simtit. Eram si operata si dupa anestezie si mai tipa si ala la mine, am plans vreo juma de ora...bine ca mi-a zis mai multe, dar cred ca vreau sa uit totul.
Acel specimen nu se poate numi doctor, vorbeam cu moasa de la Elias cand am fost saptamana trecuta si am intrebat daca mai e si mi-a zis ca mai e si ca e si mai nebun si mai mitocan ca si pe ele le injura ca la usa cortului...Fugi repede de el, eu sunt convinsa ca locul lui e la spitalul 9...ca pacient nu ca doctor...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, multumesc pentru incurajari!

Garga , in locul tau nu m-as fi abtinut si i-as fi zis cateva. Daca este doctor iar tu pacienta asta nu inseamna ca poate sa ti se adreseze in asemenea hal. Din contra!

Cred ca i-as fi spus, in locul tau, ca intelepciunea nu se dobandeste neaparat cu trecerea anilor iar el este dovada vie!

33+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Maine cand ma duc la eco sper sa vad si maternitatea... ce putin mai este si mai sper sa nu intre dr in concediu

31+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

ange mi-ar fi placut si mie dar nu pot sa fac pt ca bebelina o sa stea in camera cu noi pana o sa reusim sa ne mutam la casuta noastra...
laura, a-rose eu una am ramas cu un gust tare amar in urma celor intamplate...
kid ...am ajuns la el pt ca mi l-au recomandat diverse persoane cum ca ar fi un extraordinar doctor bla bla...poate ca medic o fi...dar ca persoana in cele din urma am ales sa nasc la Giulesti cu dr. Cristescu, un doctor pt care nu am cuvinte de lauda pt cat de frumos se poarta cu pacientele...ma bucur ca am ajuns la el si am scapat de nebuni gen Mateescu

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Joy eu de felul meu sunt foarte simtita si respectoasa, dar imi statea pe varful limbii sa ii spun vre-o doua...mai ales cand mi-a spus sotzul ceea ce i-a spus...am preferat sa plec decat sa raman sa ma stresez si mai rau cu o persoana care nu merita

29+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nici bblina noastra nu are camera ei, dar ma gandesc ca in dreptul patului sa ii pun macar 2 desene...poate ne ajuta DD sa avem casuta noastra

31+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

girls!!

observ ca in ultimul timp mi-e tare lene sa scriu pe forum...dar de citit citesc tot...deci nu va faceti griji daca dispar ca magarul in ceataca sunt pe aici

gargaritza da unde ai gasit medicul asta??vaai de el ce era la gura mea daca eram in locul tau!!! nu ma stiti dar eu chiar ma pun in gura cu oricine daca e necuviincios...abia astept sa se ia de mine vreo asistenta pe la spital cand nasc ca nu se spala nici cu apa prutului cu mine

bitza ce emotii am pt tine!!! maine scoatem agitatele daca nu intri sa stii deci nasti la tg frumos pana la urma??iti tin pumnii si ma rog sa fie o nastere usoara si bebe sa fie sanatos tun!!!

joy ma bucur pt vestile bune in privinta bebelusei, si zic sa fii optimista ca mai e timp sa se intoarca sofia!!! curaj si va fi bine!!

eva ma bucur ca si-a facut efectul crema "minune" mai pune sotul la treaba pana nasti ca nu e asa simplu...eu una n-am facut mai nimic legat de curatenie de cand sunt gravida(de fapt avem o femeie care face ca e ditamai casa si oricum n-as putea singura) ...pune poze cu camera aranjata sa vedem si noi

iepu si aly pup iesencele mele dragi!!! si pe ana lucia care n-a mai dat de mult pe aici si e si ea pacienta dr dumitrascu
aly pachetul e pe vine iti las offline pe mess cand il primesc

a-rose si tu ai un medic cam...cum sa-ti zica asa in fata??e cam badaran dupa parerea mea...eu bat acush 15kile si am plecat de la 60 la 1.68 , deci nu chiar slabuta si dr mea si ultima data cand am fost la ea mi-a zis ca inca sunt slabuta chiar ma amuza , sincer, eu gafai cand urc 5 trepte si ea o tine pe a ei ca-s slaba

corina dar ce "revenire" esti tot mai mult prezenta aici se vede ca ai mai mult timp liber ma bucur ca ne scrii mai mult

kid felicitari pt noile achizitii!!!deci asa sta treaba??cand e tati plecat fetele tb sa cheltuie banutzi ca sa-si inece amarul???e bine de stiut...

ma duc sa mai "cetesc" din urma ca sigur mai aveam ceva de spus dar am uitat

ii tin si eu pumnii ancai sa aiba nastere usoara!!!deci saptamana viitoare vine bebe carla...inca un bobocel la odiseea noastra Doamne ajuta sa fie totul bine!!!

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

uitasem sa zic de mine noi suntem bine , dorm f bine, mananc mai putin dar sigur e de la caldura, n-am picioare umflate(am scapat pe moment slava domnului) arsuri doar asa putin si nu in fiecare seara...deci intr-un cuvant bine!!!doar obosesc rpd dar dupa cum ziceam nu fac mai nimic toata ziua stau in pat cu laptopul si dau comenzi online

am vazut pozele de la intalneala frumoase mamici avem la odisee andreea and, muuh, felicic si toate fetele va

dar chiar pe unde a disparut alinuta noastra??mamica de alexa?

si am observat ca maryb nu mai scrie la noi..oare ce-i cu ea??

tzitiri ce face daviducul??esti ok?ai mai avut scurgerea aia??

andy_p te inteleg perfect! am si eu momente din astea..dar vad ca in ultimul timp nu m-am mai depresat deloc...sper sa scap ca nu e chiar placut

30+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare si de la mine !!
Zilele astea n-am apucat sa intru si cand am vazut cat ati scris in we am zis ca s-a intamplat ceva, ca de obicei e mai liniste.. Dar vad ca toata lumea e in formula completa !!!
Bitza tin pumnii sa fie bine si sa ai o nastere cat mai usoara
Eva ma bucur ca te simti mai bine ! Stai mai linistita ca acum incepe sa fie din ce in ce mai greu. Bebele ia mult in greutate acum si devine mai greu de "carat".
Si eu am inceput sa ma resimt si parca nu prea pot sa accept asta. A inceput sa ma doara sciaticul, deci in spate. Si in fata, undeva jos de tot, cateodata simt ca niste cutite. Deci m-a aranjat pe toate partile. Si obosesc mai repede. Azi prima oara mi s-au umflat si mie picioarele, de fapt de aseara. Am fost la indieni si am mancat si ma gandesc ca poate e de la mancarea mai condimentata. Incerc sa ma dreg cu pepene Si eu sunt fan bere fara alcool, imi placea mie si inainte berea, dar acum as bea non-stop, nu stiu ce am.
Babytza bine ca ai descoperit ca ai ceva probleme si nu ai stat asa .. Dooooamne cand ma gandesc !! Bine ca e bine pana la urma !!
A-rose am vazut si eu pozele, ma si gandeam ca cine stie ce o sa vad .. si zau daca mi se pare ca esti grasa !!! Esti foarte bine iar cele 12 kg sunt fix in grafic. Eu zic sa stai foarte linistita !!!

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput