Mamici norocoase de sept-oct 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 18
Corrina spune:
Eva, andy.p,dyanira,Felicic
si multumesc pentru urari si sfaturi, va dau de stire maine cum a fost drumul!!
Eva, ce frumos vorbesti tu despre camera lui Luca si despre sentimentele care te incearca ca si viitoare mamica
, ma impresionezi de fiecare data.
300 ce familie mare si frumoasa ai, pe primul loc insa, la egalitate sunt burtica ta si bb Raluca![]()
Nu am apucat sa dorm deloc, ma duc acum, pe ultima suta de metri..
36s1z
Mihnea Cristian
maria2004 spune:
Pupam si noi toate fetele si toti bebeii
Iar nu am mai intrat de o groaza de timp, dar asa cum am promis si sper sa ma pot tine de cuvanr, mai am doar o saptamana de munca si apoi raman si eu acasa si sper sa vorbesc cu voi mai des si mai multe.Promit

Am citit asa pe diagonala si am vazut ca totul este bine cu voi si cu bebeii si ma bucur nespus.
Bitzatinem pumnii stransi sa fie bine si sa ai o nastere usoara...dar sper ca bebe Lucas sa mai stea nitel in burtica
Evadraga mea...las-o mai moale cu aerul ala conditionat ca numai neplaceri de genul asta nu ai tu acum nevoie.Ma bucur insa ca esti mai bine, iar camera lui Luca a iesit asa cum o visati...bineinteles ca si bebe Luca va fi pe masura ei, cel putin

Clau_geoai grija de tine
Corrinace mai faci??? am vazut ca ai intrebat de noi...suntem bine, multumim ca te-ai gandit la noi.Multi, multi pupici
Muuh,kid2003, angelynna82,Codruta27,andy.ppupici si ma bucur ca sunteti bine

Noi suntem bine...burtica creste vazand cu ochii, iar bebe sper ca este bine...miercuri o sa va pot da mai multe amanunte pentru ca merg la ecografie la Iosup...am niste emotii de nu va pot spune si o nerabdare de zile mari...nu l-am mai vazut de f. mult timp pe bebe. Va spun miecuri cum a iesit echografia. Am implinit si noi 34 saptamani...deci mult nu mai avem![]()
Aveti grija de voi si de burtici si ne auzim curand...ma solicita Maria sa-i pregatesc cina..asa ca distractia s-a terminat![]()
pupici
+32
+puiutul Maria (23.12.2004)
gargaritza85 spune:
andy_g bine ai revenit din concediu 
300 felicitari pt numele din dreptul caruciorului...e foarte frumos
AlexaM am reusit sa ajung la doctorul tau si....nu am cuvinte sa iti spun cat de incantata sunt ca am facut-o, am ramas foarte impresionata de comportamentul lui prietenos si cald, m-a facut sa ma simt in siguranta, ca si cand ne cunosteam de ani de zile, deci ca urmare voi naste si eu cu el. iti multumesc inca odata ca mi l-ai recomandat 
aaa uitam sa va spun ca printre vizitele mele la diversi doctori si spitale saptamana asta, am ajuns si pe la Elias...foarte frumos si curat spitalul n-am ce spune...problema mea a fost ca am nimerit la un doctor...
dr. Mateescu...cred ca e cel mai odios doctor pe care l-am putut intalni...de la faze de genu "tu faci copil la 23 de ani?nu ai minte?" pana la faza in care a iesit pe hol si trecand pe langa sotzul meu ii spune "tu esti sigur ca este fetitza ta?"

so....sa ne ferasca DD de astfel de lighioane...ca altfel nu stiu cum as putea sa-l numesc...
28+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
angelynna82 spune:
Dumnezeule mare, nu imi vine sa cred, dr ala 
era intreg la minte????
Sa vedeti ce desene frumoase am gasit pt bbei
http://img179.imageshack.us/img179/4830/picture047ji7.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/5295/picture041fi5.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/5850/picture045dd3.jpg
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
gargaritza85 spune:
Bitza cum te simti?maine mergi la spital sau inca nu este cazul?
mami curajoasa ce esti tu, sa de-a DD sa fie totul bine si sa ai o nastere usoara
de maine intram si noi in saptamana 30...asa ca am schimbat semnatura...ce zboara timpul...unele dintre noi deja sunt pe ultima suta de metri...
vroiam sa mai scriu ceva si am uitat..am inceput sa am probleme cu memoria de cateva zile...in fine,acnd imi amintesc revin cu un post ![]()
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
ange sincer nu stiu cat de normal la creieras este....cert este ca nu face 2 bani ca persoana, ca om, profesional deja nici nu ma mai intereseaza iti dai seama...
foarte frumoase desenele...imi place mult ala cu elefantul, oaia si broscutza...mi se pare si funny
29+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
angelynna82 spune:
Gargaritza
ma bucur ca iti plac, ma gandesc sa fac si eu cateva desene pt bblina sau macar sa printez ![]()
31+
posibil Rebeca Alexandra
Bebe
Eco
andy.p spune:
Maria
ma bucur ca sunteti bine si astepatam sa termini cu job-ul sa poti sta mai mult cu noi.
garga asta da profesionalism
,mai sunt stai linistita si unii chiar renumiti.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
a-rose spune:
in sfarsit, dupa lupte seculare, care au durat pana acum, am reusit sa pun cateva poze pe contul comun
mmmm, ce buna ar fi o bere
acum il trimit pe tati sa ia ! becks green lemon!!!!!! angelynna, ai avut o idee super cu berea asta !
maria2004, mult succes saptamana viitoare la control ! sa ne aduci multe vesti bune !

tzitziri, ai dreptate, nu a fost prea diplomat dar eu nu m-am suparat pentru ca imi place intr-o oarecare masura de el si am incredere ca nu imi vrea raul. atunci a zis-o pe un ton care m-a cam socat dat apoi am realizat ca are dreptate omul, asta e...
eva, ma bucur ca esti incantata de camera lui luca, sunt convinsa ca e foarte reusita, sper sa ne arati si noua cateva poze !
joy, sper sa fie bine cu voi iar peste 2 saptamani cand mergi la control, sa hotarati ca bb sa vina, totusi la 9 luni
!
32+,
Ruxandra Maria
rose