Americancele gatesc - 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:


Ramona, uite o reteta cu brocolli care la noi merge foarte bine:

oparesc buchetelele de brocolli in apa clocotita citeva minute si le scurg;
intr-o tava presar pesmet pe fund, pun brocolli si il imbrac intr-un amestec format din: un ou batut cu 3-4 linguri de smintina si brinza ceddar sau cascaval razalit, sau parmezan,condimente, ce am prin casa; la cuptor aprox.20 minute; eu l-am servit drept garnitura linga ficatei de pui sau orice friptura.

trag cu ochiul la voi la retetele cu avocado- foarte mult ne place, thks

http://www.floriinro.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ana, multumesc pentru reteta cu broccoli. O sa-i fac Anei mele.
La noi are succes pasta asta de avocado, sper sa va placa si voua.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Fac si eu citeodata budinca de macaroane cu brinza. Pastele fierte aldente (elbows, penne), le amestec cu vreo 3 feluri de brinza rasa (citeodata cumpar amestecul de brinzeturi deja rase), sunca taiata feliute mici si prajita nitel, citeva oua, lapte si smintina, le pun la cuptor vreo 35 de min.
Dintre macaroane cu brinza "instant" parca alea Annie's ii placeau cel mai mult.
Adriana si eu fac un fel de ciorba ca a ta numai ca nu pun paste sau fasole uscata , pun conopida si brocolli citeodata varza.
E buna ideea cu pus fasole batuta in zeama (asa nu mai pun cartofi care nu-mi plac oricum deloc) sa se ingroase (eu bagam in mixer juma de legume)

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Suna super reteta asta de macaroane. Am si eu o cutie din aia de Annie's. O tot plimb prin pantry, daca zici ca-i mai buna o s-o fac, sa nu mai incurce locul.
Cu reteta asta de macaroane mi-am amintit ca tatal meu facea o mamaliga la cuptor, tot asa, ceva cu sunca si ou. Era o nebunie, stie cineva cum se face?
Cred ca reteta e de prin Ardeal.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Si tatal meu facea asa un fel de mamaliga la cuptor( ca e din Ardeal si el). Facea mamaliga separat, dar nu o fierbea in apa ci in zar( apa aia rezultata de la facerea branzei)..eu in state pun putina apa si compensez cu butter milk sau iaurt si putintel unt. Cand e gata mamaliga, iei un vas de iena, il ungi cu unt, si pui un strat de mamaliga, ungi putina smantana, mai pui unul de branza( cas de oaie e cel mai bun, sau branza de burduf, dar aici merge cu orice combinatie vrei, numai sa fie mai piscacioasa un pic), un strat de mamaliga,, unul de carnati afumati prajiti sau shunca( bacon)..si tot asa, iar la final pui un strat de branza si putin unt...si il tii la cuptor vreo jumatate de ora.

Crisss 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Yumm! Cam asa ceva! Sa prajesc bacon inainte? Daca nu ma insel el punea ou deasupra, in rest cred sint sigura ca asta-i reteta. Era o nebunie, n-am mai mincat tare demult!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Si tatal meu facea asa un fel de mamaliga la cuptor( ca e din Ardeal si el). Facea mamaliga separat, dar nu o fierbea in apa ci in zar( apa aia rezultata de la facerea branzei)..eu in state pun putina apa si compensez cu butter milk sau iaurt si putintel unt. Cand e gata mamaliga, iei un vas de iena, il ungi cu unt, si pui un strat de mamaliga, ungi putina smantana, mai pui unul de branza( cas de oaie e cel mai bun, sau branza de burduf, dar aici merge cu orice combinatie vrei, numai sa fie mai piscacioasa un pic), un strat de mamaliga,, unul de carnati afumati prajiti sau shunca( bacon)..si tot asa, iar la final pui un strat de branza si putin unt...si il tii la cuptor vreo jumatate de ora.

Crisss 20+


auleu , am si uitat ce buna era; tata ii spunea mamaliga tocshita; prajea inainte separat slanina, si peste fiecare strat de mamaliga adauga niste slaninuta prajita. yamiii

http://www.floriinro.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Da, se prajeste bacon inainte,si e super buna numai ca foarte grasa... stiu si eu ca punea ou cumva, taica-meu cred ca facea la final- dupa ce punea straturile- gauri in mamaliga si turna cate un ou crud( fara coaja, dar fara sa il bata) in gauri si asa arata mamaliga mai interesant, ca se coceau ouale alea ca in cuib.

Crisss 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aia-i Ana! Criss, cred ca asa punea si ouale, uite ca nu mai tin minte si din pacate el nu mai este sa-l intreb.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Mai, voi cu mamaligile voastre m-ati innebunit...mi-a lasat gura apa amintindu-mi de gustul de "Bulz tzaranesc"- era o pensiune in Moeciu la care am mancat cel mai grozav bulz: cu carnati afumati de porc, cu bz. de burduf si un ochi de toata frumusetea. Cu toate ca zemuia de unt/grasime, tot aruncam cateva linguri de smantana deasupra!

Ce puneti in loc de branza de burduf? Stiu ca am facut odata cu telemea si nu avea acelasi gust- usor picant/iute.

Mergi la inceput