Americancele gatesc - 3
Raspunsuri - Pagina 7
Ramona J spune:
Oare cum merge cu manouri?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
E o brinza greceasca.
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crisspoliss Da, se prajeste bacon inainte,si e super buna numai ca foarte grasa... stiu si eu ca punea ou cumva, taica-meu cred ca facea la final- dupa ce punea straturile- gauri in mamaliga si turna cate un ou crud( fara coaja, dar fara sa il bata) in gauri si asa arata mamaliga mai interesant, ca se coceau ouale alea ca in cuib. Crisss 20+ |
si eu vreau sa fac varianta cu ou!!!!
Dar nu intelegeam cum pui ouale acolo...deci faci cuiburi le pui acolo si apoi acoperi cu alt strat de mamaliga?? Sau le lasi asa?
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
crisspoliss spune:
Cand faceti mamaliga trimiteti-mi si mie prin posta, ca mi-e pofta, dar mi-e lene sa fac de fapt, mi-e pofta de mai tot mai ales acuma mi-a venit in minte placinta aia greceasca cu spanac( daca tot pomeneati de branza greceasca)
Crisss 20+
Ramona J spune:
Criss, placinta aia cu spanac e buna si de la congelator. Eu nu ma obosesc niciodata s-o fac din "scratch".
crisspoliss spune:
Io am cumparat-o congelata o data si era asa de sarata...si cu gust ciudat, ca n-am mai repetat operatia...dar am avut o landlady care era grecoiaca si m-a invatat s-o fac frumos( cu foi de la magazin) si punea si marar inauntru...buna si plina de ulei de masline si branza feta.mmmm
Tu de la ce magazin iei placinta? ai o marca anume care iti place?
Crisss 20+
Ramona J spune:
N-am dat peste una care sa nu-mi placa, e drept ca nu sint toate egale.
Cind locuiam la NY imi placea sa cumpar de la un magazin grecesc, erau facut de ei si vindeau si congelate. Nu cred ca mi-ar iesi mai bune decit alea!
Ramona J spune:
Americancelor, nu mai gatiti? Eu m-am aprovizionat cu tot felul de brinzeturi, as vrea sa fac mamaliga aia intr-una din zilele urmatoare.
Azi mi-e dor de niste ficatei de pui.