Americancele gatesc - 3

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu azi am sa fac reteta asta de salata de orez (cica italiana, mama face mereu):
orez fiert al dente, clatit si scurs bine
sunca, pastrama sau chiar hot dogs cat mai usori, de pui si fara sa fie prea afumati
branza ceva mai tare (swaitzer)
ceapa murata (de aia coktail)
mazare (eu pun din conserva)
catraveciori murati sau si mai bine gogosari sau ardei rosii murati
toate ingredientele se taie feliute sau bucati mici (cu exceptia cepei si a mazarei, of course
apoi se face un sos din ulei de masline si mustar si se amesteca
e mai buna a doua zi cand e rece-rece si s-au mai "tras" gusturile
pofta buna


philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Buna idee cu salata asta, chiar aveam niste orez fiert prin frigider si nu prea stiam ce sa fac cu el

Crisss 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Mi-e tare pofta de oua umplute. Eu de obicei amestec galbenusul fiert cu smatana si pate de ficat si putina ceapa caramelizata si maioneza si sare, piper, boia. Dar stiu ca nu am voie ficat cat sunt gravida, si ma intrebam daca aveti voi ceva retete mai interesante de oua umplute..ca nu imi plac alea fara nimic.

Crisss 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am facut aseara aebelskiver...m-am tot dat din colt in colt de vreu an de zile de cind am cumparat tigaia...dar aseara mi-am facut curaj...au iesit o nebunie. Unele le-am umplut cu dulceata de visine si altele cu Nutella...

De aici am avut insipratia: www.williams-sonoma.com/recipe/recipeDetail.cfm?objectid=056DADAF%2DCF0C%2D67F5%2DA7D0C015226DB0DB" target="_blank">http://www.williams-sonoma.com/recipe/recipeDetail.cfm?objectid=056DADAF%2DCF0C%2D67F5%2DA7D0C015226DB0DB

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Anamaria cum arata alea o nebunie
Criss poti freca brinza Philadelphia cu galbenusurile, ceapa verde, patrunjel verde tocat, condimentat si voila.


Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Anamaria, ce pacat ca stai asa departe ca veneam si eu in vizita..ce minunatii

Crisss 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ei...o vizita nu-i bai...va primesc

La baieti le-a placut tare mult...au ramas pufoase si proaspete si dimineata. Mai executam, ca nu-i asa de scary pe cit pare. Vreau sa le fac cu brinza next!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Anamaria, arata yummy alea. Dar nu cred ca am vreodata in casa pecan pumpkin butter.

Noi umplem ouale cu avocado (amestecat cu ceapa tocata fin, galbenus fiert, suc de lamiie si sare). Sint bune cu rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Pai nu le-am facut cu pumpkin butter...zisei mai sus: dulceata de visine si Nutella...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Alintaroma si Ramona, merci de sfaturi..o s ale fac si cu branza si cu avocado..sa vad ce-o iesi
Anamaria, astea seamana putin cu eclerurile, nu? deci le poti face si cu budinca( sau crema de unt cu frisca). In orice caz, mi-a ramas gandul la ele

Crisss 25+

Mergi la inceput