Americancele gatesc - 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:


Crisspoliss - Esti o draguta dar nu poti sa-mi dai asa neste oarece cantitati ca nu-mi dau seama cat sa pun paine de aia uscata, ma rog pesmet. Cum trebuie sa arate. Da-mi orientativ niste cantitai ca dupa aia o ucid eu(umplutura)

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu am facut in weekendul trecut lasagna mexicana. A iesit f. bunaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Mihaela, iti trebuie cam o franzela..sau hai sa zic juma de kil de paine uscata taiata in cubulete( am vazut ca se gaseste asa in supermarket de vanzare)Daca painea e proaspata, o tai in cubulete si o amesteci cu putin ulei de masline si ceva frunze uscate( oregano, cimbru) si un usturoi pisat si o pui la cuptor cam 20 de minute intr-o tava unsa, ca sa se prajeasca.
Intr-o tigaie separat prajesti sa jic un pound( juma de kil) de ciuperci taiate, o ceapa mare, un ardei gras, vreo 2 tulpini de telina taiate toate marunt, poti pune si praz, si niste nuci prajite inainte putin. Cand s-a evaporat apa din legume si sunt aproape gata, le rastorni intr-un vas de iena peste cuburile de paine, pui patrunjel verde si poti pune si un pumn de cranberies uscate( sau stafide).
Amesteci 5-6 oua si vreo 3 cani de lapte( sau poti pune in loc de lapte heavy whipping cream) cu sare, piper, si parmezan ras, pui amestecul asta peste painea cu legumele, o amesteci putin si o pui in cuptor timp de o ora( cam la 350F). Se poate face si cu o zi inainte, si o reincalzesti inainte sa o servesti. Daca vrei, poti pune in loc de ciuperci alte chestii, cum ar fi carnat italian taiat in felii( iute sau mai dulce), mere taiate cubulete, boabe de porumb..sau ce-ti mai trece prin cap.
Ruxi, ce e aia lasagna mexicana? adica cu porumb si fasole??

Crisss 24+

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lasagna mexicana e misto ca e mai usor de facut decat aialalta, nu tb sa stai sa fierbi paste. Se folosesc flour tortilla in loc de paste. Iari intre ele pui un amestec, deja gatit, de ceapa, carne tocata, ardei gras, salsa, taco seasoning.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, imi place ca-i asa simpla, dar oare cu ce sa inlocuiesc salsa si taco seasoning? Brinza n-ai pus?
Poate fac sosul si pun mozzarella.
Eu ma lupt cu curcanul ala. In seara asta am facut o salata de baby greens, cu oua fierte, avocado, rosii, crumbled feta, crumbled bacon si curcan. M-am bucurat ca Alexandru a zis ca-i foarte buna, el se lasa greu la salate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ah, ba da, si branza. Pai poti sa inocuiesti taco seasoning si salsa cu rosii conservate si ce condimente vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Imi place asa, cind e gata cina in citeva minute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Eu am facut in weekendul trecut lasagna mexicana. A iesit f. bunaaa.


Mi-ai facut pofta de lasagna...dar eu am sa-mi fac din aia "normala"...nu-mi place nimic ce e mexican,nu stiu de ce ,am tot incercat dar nu-mi place gustul nici cum...prefer chinezarii,japonezarii,italiene sau indiene,dar nu imi place mexican...asta e...RAMONA,vezi nu esti singura!!!






Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aici fiecare al doilea restaurant e mexican, ma dispera!
Noi tot cu curcanul...
Am facut paste cu curcan, ciuperci, ardei rosu, sun dried tomatoes, mazare, de-astea... Totul in sos de vin alb cu half & half si brinza.
A fost OK, e mai gustos a doua zi.

Mergi la inceput