Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

haideti la caci taman ce am facut-o si e aburinda!!!!

mitsu aha , am inteles. eu credeam ca ar fi fericiti sa afle de nepot, dar voi stiti mai bine!

gabby eu mi-am luat recipiente gradate de la avent si asa masor si stiu cat papa eva.

lala multumesc. si bibi a ta e un pic mai mare decat eva .. poate mai incolo o sa pape si ea mai mult si sa scoata si laptele duoa piure si cel de la 18 ..

laurici ai incercat sa-i pui iaurt? a mea asa papa .. plus ca ii pun bors in legume .. asa le papa.

ereena eu ii pun cerealele - milupa orez, porumb si tapioca - in fructe si le pasez la blendar. le papa pe la 10 si ii tin de foame pana pe la 14 .. iar branzica eu ii fac in casa cu iaurt, dra i-am mai dat si fagaras de pe care am dat la o parte smantana. nu-i face cu calciu lactic caci iese aspra!

honey

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Irlandeza, sa aveti noroc de casa noua!!!! am vazut pozele cu dodoloata la 7 luni...nici nu mai trebuie sa-ti zic-sint superbe, "modelul" tau e fenomenal. de la stefan si de la mine.
iar de cazut pe parchet, cred ca toate trecem prin asta...nu e nimeni mai de vina decit altul...se intimpla, trebuie sa fim mai atenti pe viitor, bine ca nu a patit nimic...asta e...si stefan a aterizat in cap, dintre noi...a cazut din scaunul de masina, pe lateral...f ciudat. numai ce am auzit un poc si copilul urlind. ne-am speriat si noi destul de tare, dar pt ca nu parea sa fi patit ceva mai grav, nu ne-am dus la spital.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici ce printesa frumoasa si ce mamica sexoasa am vazut eu in pozute!!! eleni a fost superba la botez si mami ei tare la moda!!!

am citit aventura din tramvai .. am ras cu lacrimi. e crunt dar adevarat!!!!

irlandeza ufff imi pare rau ca ati facut buf. bine ca e patti ok. patti care e superba, frumoasa foc si seamana cu mami ei!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Neatza,

am vazut ca ati intrebat de noi asa ca am intrat sa raportam :

- suntem bine , febra nu a mai facut de sambata la pranz, ieri a avut ceva bubite mici ca o spuzeala pe fata deci clar a fost roseola infantum .

Citesc din urma, beau cafeaua si revin

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

DA eu i le pun direct in fructe, pe cutie scrie ca se poate pune si un pic de apa si un pic de ulei de masline si intradevar ies delicioase, asta in cerealele de la milupa parca 5 cereala se numesc. Si eu i-am luat fulgi de orez da il constipa si le-am dat pe la vecine al caror bebei ies moale.

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

cum procedat cu cerealele , le puneti asa direct in fructe? eu al luat fulgi de orez dar sunt groaznici. fructele simple mi se par ca nu pot tine loc de masa

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Laura, prin ce aventura ai trecut de dimineata!!! cred ca si mie imi va fi greu cind o sa merg din nou la munca. m-am dezobisnuit de transportul in comun...

am mai vrut sa-ti zic de papa - experienta proprie, de asemenea - stefan se plictiseste destul de repede de mincat. astfel incit trebuie sa ma misc ffff repede cind maninca, sa-i fie liguritza in guritza aproape tot timpul. cind termin ma doare mina de numa-numa. am facut un biceps la mina dreapta de zici ca am fost la sala...sint de la efortul sustinut din timpul meselor.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Vreau sa spun si eu clopoteilor bolnaviori ..insanatosire grabnica. Sper sa nu fie nimic grav si sa treaca cat mai repede.

In alta ordine de idei... Laura... noi ne-am indragostit de Eleni. Si..am vrea sa o petim. E voie?

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

multumesc mult de aprecieri !!!!
de ceva timp mi-a mai venit inima la loc... am trecut si eu ca mitsu si ellenutza prin perioada in care mi se parea ca fetita mea este cam uratzica...
Acum mi se pare taaare frumoasa...
avem inca locuri pe lista petitorilor... il am promis ca ginere pe davidosu' pufosu' a lui ana andrei dar si pe matei a lui cati-m.... imi surade tare si frumosul de AJ...
sa aiba fata mea de unde alege!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

sunt sigura ca-mi va placea. multumesc muuuult!!!
nu stiu unde este linkul sa ma vad...

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

laura, acum pun colajul in album, mie imi place ,sper sa te incante si pe tine somn usor

stancuta, honey, lui nu i-au placut ,asta-i baiul. mai incerc si maine, daca tot nu vrea ii iau 5 cereale, sa vedem ce-o sa mai zica :-)

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

V-am pupat,am fugit afara
P.S.:Imi pare bine ca Andrei e bine

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

URGENT!!!SILVIU ARE NEVOIE DE NOI CA SA TRAIASCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

SA spun si eu civilizat Buna Dimineta!!!!
Sa Aveti o saptamana cat mai buna!!!

Mergi la inceput