Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

adi_dalma, merci de idei!

Zuziliceo, las ca-i bun si ceaiu' - umple stomacul! Si io as vrea o banda de alergat in casa, dar sincer, io ma tem de structura blocurilor de-aici din Buc. Ca banda e grea, mai si alerg pe ea.... mai face si nitzel zgomot...ma dau vecinii afara din bloc! Dar da, cred ca merita efortul financiar mai ales in cazul tau, ca stai la casa...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Pai daca il iau nu mai ai nici o scuza sa n-ajungi pe la mine. Te simti mai bine? Hai ca trebu-ia sa-ti repan pana o serbezi pe Maria, nu?

Despre ce idei vorbeai mai sus??

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Larissa multumesc pentru lincul postat. Am plans cand am vazut-o pe Alexia. Bieneteles ca primul lucru la care m-am gandit a fost Bella mea si-apoi cum pot sa-i ajut. Noroc cu paypal ca face posibila orice tranzactie din lumea intreaga.
Sa le-ajute D-zeu sa-si vada copilul sanatos.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Larissa ce frumoasa e www.flickr.com/photos/32393475@N00/2670098731/in/photostream/" target="_blank">Alexia ta. E superba. Are niste ochi frumosi....

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zuzi,sint curioasa cum evoluezi cu ceaiul,doar ca asa cum ti-am spus,nu cred ca suprima pofta de mincare si mai mult acolo e "buba".Cu ceea ce ti-am recomandat eu,mergi la sigur in privinta asta.
Bafta si tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Zuzilici, ii multumeam lui adi dalma ca mi-a dat niste ponturi pt o vindecare mai rapida! Maine serbam cu Meri in parc. Ne luam pufuleti si mancam pe-o banca amandoua. Si-apoi plimbam caruciorul cu papusa. Sper sa reusesc sa fac si niste poze. As veni spre tine, dar ti-am zis ca e cam greu cu viza. Oricum pana nu termin adoptia, nu ma pot misca cu Meri.

Larissa, e superba Alexia ta! Si voi sunteti minunati! Se vede ca sunteti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetele, m-ati emotionat! Alexia are ochii lui ta'su si seamana..tot cu el. Deh' doar el si-a dorit fetita.
Tzuni, in pozele de la ziua Alexiei eu sunt varza de tot. Chiar ma gandeam in sinea mea atunci...ca la cat de rau mai simt.....oi fi pe moarte ceva. Deci ma simteam oribil fetelor, pe langa faptul ca aveam acea perioada din luna imi era rau, rau de nu ma puteam tine pe picioare. Am reusit sa zambesc si sa ma misc doar de dragul Alexiei. Si kulmea nu stiam ce am. Am aflat a doua zi. Facusem varsat de vant. Si ce boala oribila.....cateva zile am bocit si zacut. Nasol de tot.
Da mai, noi zicem ca suntem fericiti. Dragostea dintre noi face posibil totul. Sigur ca de cand a venit Alexia ni s-au dus iesirile in 2 da' e frumos si in trei, mai frumos chiar. Ce ne mai bucuram de o masa in 2, la bucatarie cand doarme fata! Curat rasfat!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Aha! Acum am inteles...
Auzi dar pana la urma ai primit vreo retela de la Noe raw-vegan?

Noe parca tu ai pomenit de ele. Sau era Adi ?

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Aici observatorul de serviciu . Noe era cu regimul vegetarian...de fapt sotu'.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Aha! Acum am inteles...
Auzi dar pana la urma ai primit vreo retela de la Noe raw-vegan?

Noe parca tu ai pomenit de ele. Sau era Adi ?

Cuba 2008

Am primit un link - tre sa ma documentez. Da citeam pe un forum, unde se vorbea despre vegetarieni, ca marea lor majoritate este formata din ...plinutzi / grasutzi. Ca e un stil de viata care ingrasha. Si parca mi-a cam pierit pofta. Musai tre sa fiu zana!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Musai tre sa fiu zana!

Mai frumoaso, tu esti zana oricum. Chiar nu pricepi.

Cuba 2008

Mergi la inceput