Nou stil de viata (220)
Raspunsuri - Pagina 15
Delidana spune:
Gabi, daca poti, eu astept poza. Intrebare de o mie de puncte: nu ti-e greu sa mergi pe "toace" asa de inalte? Eu cred ca m-as umple de basici...
Chiar ieri ma gindeam si eu la "Casa bunicilor", o carte care mi-a placut foarte mult...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
rolo spune:
Ola chicas,
Din nefericire va trebui sa iau o pauza de forum. De o saptamana nu am mai avut timp sa deschid nimic altceva decat chestiile de servici iar acasa nu am timp. Iar situatia pare sa se prelungeasca. O sa imi lipsiti dar promi sa revin la un moment dat.
Pup gashka.
nastad spune:
Larissa , bine ai venit si spor la slabit!
E trecut de ora 13 si mi-am dat seama ca nu am mancat nimic.
ZUZI, deocamdata mi-am propus( pentru primele 2 saptamani) , sa ma las de paine , dulciuri si mancatul noaptea..
, ma intorc la treaba
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
adi_dalma spune:
Tzuni... ba niste inhalatii cu ceai de musetel+tei; asta daca nu ai un nebulizator....daca ai poti combina fluimucil+dexamethazona+ser fiziologic de 2 ori/zi plus biopartox in nas+gat
Multa sanatate!
Zuzilici spune:
Salutare natiune!
Am fost aseara pe la magazine sa ma uit de banda de alergat. Barbata-meu chiar s-a mirat de hotararea de care am dat dovada. Stiu ce vreau dar nu mi-a placut cat costa. In sfarsit mai am de colindat asta e clar insa ce-am gasit pana acum e la vreo $ 1000 la reducere dar mi se pare un monstru de masinarie. E clar ca-i facuta pentru cei carora le plac chestiile mari. E probabil un Hummer al benzilor de alergat. Noroc tot cu F. care mi-a spus ca Walmart are beni de alergat foarte bune (sa poti alerga pe nivel inclinat) si destul de acceptabile ca pret si spatiul pe care-l ocupa. Asa ca weekendul asta sigur inhat una.
Am uita sa va spun ca weekendul asta dintr-un excess de zel am comandat on-line un cceai "minune". Ia bagati si voi un ochi www.wu-yisource.com/AB.php" target="_blank">aici . Este ca te face sa te visezi a princess? Ieri mi-a venit ceaiul. Asa ca toata ziua am studiat ce si cum si de azi am inceput sa-l beau. Acum trebuie sa va spun c-a venit cui niste carti care iti spun ce sa faci pe langa ceaiul baut ca sa slabesti. Dragelor am citit careta cu sfaturi din scoarta in scoarta si-am zis: Daca fac tot ce-mi recomanda astia aici slabesc si fara ceai. Sper sa am timp si sa va scriu ce sfaturi mi-au dat.
Ok va pupic pe toate, Tzuni sanatate multa iti doresc si tuturor o zi usoara.
Larissa bine-ai venit in clubul stilatelor.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
larissa_79 spune:
datele mele:
Inaltime: 1.68
greutate: 61 kg ( ma cantaresc luni mai sigur...ca acum sunt intr-o perioada a luni..nepropice ptr cantariri )
greutate target: 55 kg - si sa raman acolo!!!
data nasterii: 23.03.1979
fetita mea Alexia: 13.07.2006
cam atat...
Meniul de azi nu vi-l zic ca primesc iar na-na..pur si simplu nu mi-e foame...ma minunez si io!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Delidana spune:
Larissa, esti pe lista, te astept la raport in fiecare marti. Spor la slabit!
Zuzi, benzile de alergat sint mari dar nu cred ca ai problema de spatiu, nu? Ma mir ca sint asa de scumpe...dar oricum, o sa fie o investitie foarte buna, atita timp cit o folosesti.
Cit despre ceai, eu nu cred in "miracole" de genul asta ci in munca si transpiratie si efort.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
Delia uite www.sears.ca/gp/product/B001D1G11W/ref=sc_pgb_c_0_2_396536011_m_A10FHFRJZ0GJG3_2/103-1326201-2250269?ie=UTF8&n=396536011&s=&searsBrand=core&v=glance" target="_blank">asa ceva am gasit. Uite ce pret are.
Cat despre ceai m-am "desumflat" de ieri cand o colega chinezoica mi-a spus ca-i un ceai normal " regular tea" fara nimic extra in el. .
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
adi_dalma, merci de idei!
Zuziliceo, las ca-i bun si ceaiu' - umple stomacul! Si io as vrea o banda de alergat in casa, dar sincer, io ma tem de structura blocurilor de-aici din Buc. Ca banda e grea, mai si alerg pe ea.... mai face si nitzel zgomot...ma dau vecinii afara din bloc! Dar da, cred ca merita efortul financiar mai ales in cazul tau, ca stai la casa...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
larissa_79 spune:
fetele, cand aveti 1 minut uitati-va un pic si aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079&whichpage=1
Delidana, eu cand am citit dimineata ca ai facut sport 3 ore..am mai citit odata...am zis ca nu vad bine. Pai eu daca fac 3 ore de sport..ori cheama aia ambulanta, ori zac dupa aia toata ziua in pat. Asta sigur plecand de la premisa ca as rezista cele 3 ore...da' nu cred
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!