Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Tzuni...mci de intrebare.
Sunt f mandra de mine....
Constat cu uimire ca la mine fericirea/nefericirea inseamna ca tin sau nu regim!
Acum, ca reusesc sa ma stapanesc sunt fericita si impacata cu mine...

Fetelor care pleaca in concediu:: distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata si o zi minunata!

Carmen, drum bun si vacanta frumoasa! Stiu ca esti deja pe drum, dar aseara n-am mai apucat sa scriu.

Tzuni, cum te mai simti? Sper ca esti mai bine azi!

Larissa, bine ai venit si succes sa slabesti atat cat vrei.

Adi_dalma, felicitari sa urmezi dieta. Intr-adevar, e un sentiment foarte placut!

Louisea, Zuzi, Laura, Anky, Violeta, si celelalte fete, sa aveti o zi minunata.

Oare ce mai face Gusta?

Vik, ce mai faci?

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare din nou,

Am aterizat de la sala unde am facut:
- 1 ora ex cu mici si minge
- 1 ora ex. pentru picioare si abdomen cu aceeasi minge
- 1 ora mers rapid pe banda de alergat (-401 calorii)

Lou, eu merg dimineata la sala si la ora aceea nu e nici un strain prin preajma. Nu stiu daca vin dupa-amiaza dar ma indoiesc - nu e o zona centrala. Ceea ce-mi place la sala asta este ca e deschis de dimineata de la 8-9 pina seara pe la 10 de luni pina duminica inclusiv si poti merge de cite ori vrei si la ce ora vrei si poti participa la toate cursurile (aerobic, pilates, yoga, tai-chi, etc.) care se tin atit dimineata cit si dupa-amiaza. Pacat ca nu pot s-o iau cu mine.

Larissa, imi trebuie datele tale ca sa te trec pe lista: inaltime, greutate actuala si greutatea la care vrei sa ajungi, data de nastere. In fiecare marti ne cintarim si scriem greutatea aici iar cea care se ocupa de subiect la momentul respectiv (in momentul de fata, eu) va modifica datele pe lista. Spor la treaba si te asteptam cu meniuri.

Adi, mult succes in continuare!

Gabi, .

Mai e careva prin zona?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delia!
Ce de sport faci!!! Ce bine de tine !!!!! Te invidiez.... (la modul pozitiv adicatelea, nu trimit energii negative :O))

Gabi

Mergi la inceput

Gabi, trag tare acum cit pot si am timp ca dupa ce incep scoala o sa fie mai complicat.
Incerc sa mi te inchipui cu tocuri de 10 cm...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Delia,da-i inainte cu sportul,asa trebuie...Bravo,bravo !!!!
E fain ca poti sa faci si Tai-chi.
Aseara la step-basic am avut o gramada de cliente,sala era plina,nu mai aveai loc unde sa arunci un ac ,noroc cu aerul conditionat.
O zi cit mai buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata.

Io cred ca-mi suflu creierii pe nas, altfel nu-mi explic productia masiva de "nuci", cum le spune Meri.
De la medicamente ma simt ca impuscata - as dormi toata ziua. Mancare nu-mi prea trebuie....

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Neata.

Io cred ca-mi suflu creierii pe nas, altfel nu-mi explic productia masiva de "nuci", cum le spune Meri.
De la medicamente ma simt ca impuscata - as dormi toata ziua. Mancare nu-mi prea trebuie....

Revin.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Tzuni,nu esti cumva alergica la ceva,ti-ai facut un test de alergie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anky

E fain ca poti sa faci si Tai-chi.

Anca , Bianca si Cris

Sincer ma cam ia somnul in timp ce-l fac pentru ca miscarile sint foarte lente si instructorul ne pune sa le repetam pe fiecare de cite 10 ori! Dar e si asta o forma de exercitiu....
Simt o sensibilitate in genunchi; aseara am incercat sa alerg dupa catelul unei prietene (deci nu alergat nu stiu cit timp) si m-am simtit cam intepenita. Plus ca genunchii mei fac un clic ciudat cind ii indoi, dar asta de mult, de cind m-am apucat de exercitii acum citiva ani... Nu ma doare nimic dar cred ca totusi am stresat zona prea mult...

Tzunica, ai grija de tine. Hai ca pina-n weekend trece.

Mergi la inceput

Tzuni, of, of, imi pare rau ca esti asa bolnavioara...

Delia, ti-as trimite o poza cu mine acum, caci azi am toace de 10 cm. Si am si o rochita pe care eu o consider tare draguta, dar Mara mi-a spus azi dimineata ca ei nu ii place, ca nu e roz...

Anky, ce bine si de tine ca mergi la sport. Oooof ce dor imi e de o ora de aerobic d'aia adevarata!

Aseara, in timp ce toata populatia adulta din casa mea se uita la meci, eu am citit (re-citit) Lorelei, de Ionel Teodoreanu. Una dintre cartile cele mai iubite de mine in adolescenta. Ce frumos e scrisa, ce vremuri frumoase prezinta cartea. Am devenit tare nostalgica...

Gabi

Mergi la inceput