Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Observatorul de serviciu multumesc ca mi-ai reamintit. Apropos n-am apucat sa scriu ca m-am "topit" dupa fiica-ta, dar sa stii ca mie mi se pare ca arati tare bine. De unde vrei tu sa mai slabesti??? Sau esti la mentineer?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

ATENTIUNE ATENTIUNE!

Zuzilici ne destabilizeaza. Zuzilici ne impinge spre pacatul culinar. Zuzilici, ne crede zane pe toate! Zuzilici....daca zanele ar fi ca mine, ar fi vai-s-amar de Fetii Frumosi!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Fetelor mersi mult pentru urarile referitoare la vacanta. Mai am o zi si intru in concediu. Duminica o sa plecam la mare. Ale mele surori cu toata gasca au ajuns cu bine, ieri. Drumul a fost destul de greu, mai ales pentru Dordia, pentru care a fost primul drum in afara Bucurestiului, si mai lung. S-a descurcat super, a condus doar ea.

carmen cu intarziere iti urez si eu vacanta placuta la mare.
Larissa superba fetita ta, cu niste ochi..... Intr-adevar seamana cu taticul, dar toti trei sunteti superbi. Spor la slabit (oare ce oi vrea sa mai slabesti, dar ma rog fiecare dupa cum se simte bine si dupa cum se vede pe sine)
Tzuni petrecere frumoasa la nunta, sau la nunti. Insanatosire grabnica si ai grija de tine. Ai inceput sa fii cam sensibiloasa.
Vacanta placuta celor care pleaca in concediu.
Oare ce o fi cu Gusta ?

Pup toate fetele:Zuzilici, Delia, TLaura, Criscosty, EftimieC, Rolo, Gabrielama, Madelaine77, Louisea, Larissa, Tzunica, Hopes, Anky, si toate celelalte fete pe care fara sa vreau le-am omis de pe lista

Va doresc o zi frumoasa maine si week-end placut. Mai intru pana plec. Sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Mai fetelor da' aratati-mi si mie in ce poza m-ati vazut voi de ziceti ca nu tre' sa mai slabesc. Nu de alta.....da' sa ma mai uit si eu o data. Daca mai aud multe laude, ma pun pe tanjeala...Noroc ca ma trezeste realitatea la loc Pantalonii de vara trecuta abia acum intra pe mine dar ...plesnesc. Pana acum 2 zile nu intrau deloc...dar deloc..nici cu forta.
Anul trecut de bucurie ca aveam 56 am dat o raita si mi-am luat niste haine sport Puma. Am lasat ceva banuti acolo...dar deh' meritam. Tin sa mentionez ca eu rar imi cumpar haine....si pentru ca nu pun mare pret pe ele dar si pentru ca mereu sper sa mai slabesc.
Bun deci le-am luat iar acum...stau frumusel in dulap iar eu am vreo 4-5 hainute mari si late si alea luate de prin careffour ca nu aveam cu ce sa ma imbrac. Stiu ca e nostim dar e chiar nasol...
Mai in gluma mai in serios ii ziceam sotului: dragul meu tu nu o sa te plictisesti niciodata cu mine. O sa ai senzatia mereu ca ai langa tine o "alta" femeie! Ca na, am alte dimensiuni de la luna la luna. Tare nu?

Sper insa sa ma stabilizez si eu. La mine primul pas ar fi sa ma cantaresc zilnic. Stiu...suna crunt. Dar ar ajuta....ma gandesc ca seara cand as manca cartofi prajiti cu friptura si salata mi-as aduce aminte ca dimineata arata cantarul nasol de tot. Eu cand ma ingras, mananc. Dar nu asa itnr-o totala nesimtire: cioco, inghetata, de toate pentru toti. Dimineata, seara...fara limita.
Si ma supara foarte tare nu atat faptul ca nu am un corp prea frumos...ca na' asta este acum. Ma supara faptul ca nu ma pot opri de la mancare, adica n-am o limita, o randuiala..o ordine ceva!

Acum na, sa nu mint. Inainte sa nasc aveam ccopr frumos. M-am uitat acum in pozele din Turcia de acum 3 ani...si chiar aratam bine...pacat ca sunt pe hartie pozele...ca ati fi vazut diferenta. Acum si cand slabesc...tot aiurea arat. M-am deformat de la nastere cred...ma-m latit ( am nascut natural). In fine..asta e ultima mea grija acum...problema e sa imi fac o randuiala si in mancare!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Alexandru , puiut de l_Carmen, sa cresti mare si sa le aduci parintilor numai bucurii.Carmen , sa-ti traiasca flacaul.
tuturor ce poarta numele de Maria si derivatele sau care au sarbatoriti in familie.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

tuturor Mariilor!!

Zuzi,
Arata interesant banda aceea de alergat.

Larissa, da, 3 ore e cam mult dar avind in vedere ca nu fac mare lucru in restul zilei pot sa prestez atita la sala, mai ales ca din cele 3, 2 ore sint cu exercitii la saltea, deci nu e o activitate foarte grea.

Vio, concediu placut la mare!

Tzuni, cum te mai simti?
pentru Meri!

Am plecat la sala.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Marianilor!

Tzuni, sa-ti traiasca Meri, sa fie sanatoasa si fericita!
Ieri am fost la o aniversare anticipata a numelui si a zilei de nastere. Dar parca v-am spus ca merg; e vorba de pustoaica de 11 ani; pana la urma i-am cumparat ceva dragut de imbracat; de la meli melo, nu prea mergea, tipa nu e inca asa cocheta, e mai mult spre copila decat domnisorica! tare dificil a mai fost! Am umblat cam mult, dar a meritat pana la urma, a fost super incantata de cadouri! Multumesc pentru sfaturi, fetelor!
Constat ca ati avut ceva spor la scris! Ma duc sa citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Sorry, nu am fost pe faza:
Zuzi! Sa fi sanatoasa si fericita!
Maria de Gety! sa-ti traiasaca fata si sa te bucuri de ea!
Alexandru de Carmen! Sa fi sanatos si fericit!

Larisa, bine ai venit si mult succes la indeplinirea targetulului propus!
Rolo sarcini (de serviciu), cat mai usoare!
Nastad, si eu am luat-o iar razna cu mancatul; ar trebui sa incerc sa renunt si eu la ce spui tu, adica : ulciuri, paine si sa mananc seara!
Zuzi, am primit si eu pe mail reclama la ceaiul comandat de tine! Asteptam rezultatele!
Tzuni, cum te mai simti?
Violeta !
Mephala, unde esti mama in ultimele pagini?
Delia, Tumpi, Hopes, Anky, adi_dalma, Gabi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

tlaura, din cate stiu eu mephela e la mare

Am inceput sa ma uit si eu prin poze...am inceput cu tlaura. Laura cine-i Zomo??

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI ! tuturor Mariilor si Marianilor

Mergi la inceput