Nou stil de viata (220)
Raspunsuri - Pagina 11
Zuzilici spune:
Buna ziua dragelor.
Hopes LA MULTI ANI! Sanatare si iubire din plin iti doresc.
Violeta pacat ca nu poti merge si tu la mare. nepoatei si sa aibe o viatza plina de realizari si iubire.
Doina ce surpriza placuta. Bine-ai revenit in gasca si spor la slabit. Ceva poze cu micutii tai?
Anky
Delidana scuze ca nu-ti dau raportul azi dar efectiv am uitat sa ma cantaresc azi dimineatza. Am stat ca ....si m-am uitat la Olimpiada. Sorry!
Carmen miroase a vinete la mine. [:D} Le faci cumva salata sau le prepari pentru congelator sa ai peste iarna? Spor la copt. Si zici ca pleci la mare? Distractie placuta.
Crys eu zic ca te imbraci prea "lalau" pentru cum arati acum. Se vede c-ai slabit dar se poate vedea si mai bine cu ceva mai pe langa corp. Nu zic mulat ca e posibil sa scoata in relief ceea ce nu vrem. Hai ca vreau o poza "artistica" de la tine.
Tzuni ma gandesc la voi si ma rog sa iesiti cu bine si din incercarea asta. Sa v-ajute DD sa fie bine.
Gabi prafuita si poluata mai esti tu dupa alergatul prin capitala. Poate ca n-ar strica sa-ti iei acasa o banda de alergat.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Hopes spune:
va salut si va pup pe toate. Am intrat special sa va multumesc ptr. urari.
Noi suntem in concediu la Londra. Ne bucuram din plin.
Martea viitoare ne intorcem.
Tzuni si gandurile mele toate bune sunt trimise catre tine.
la toate fetele si inca o data va multumesc.
A..raport 62.7kg
nu ma intrebati cum. L-am avut pe Eduard un pic bolnav. Cand ne intoarcem ii repet analizele. Acum e bine.
gata, fug
violeta70 spune:
Buna seara!
Fetelor, va multumesc mult pentru urari. De petrecut am petrecut bine, dar fara excese (la mine este tot post)
De mers merg si eu la mare, luni, probabil o saptamana. Mai mult ma plictisesc. Ele au copii, este altceva.
De luni intru in concediu, 2 saptamani. D-abia astept, ca m-a ajuns oboseala.
Tzuni toate gandurile bune sunt indreptate spre voi. Cu incredere in Dumnezeu, se va rezolva pozitiv pentru voi. Altfel nici nu se poate. Mai ales ca ceea ce ai facut tu putini o fac. Vorba aia, sunt mame naturale care-si abandoneaza copii. Un pupic dulce pentru tine si pentru Meri
Inca o data felicitari fetelor care au slabit, si mai ales celor care fac mult sport. Delia vezi bine ca te urmaresc. Esti un exemplu pozitiv pentru multe dintre noi. Pacat ca putine avem vointa sa te urmam.
Va las acum ca merg la dus dupa care merg la somn, ca mi se inchid ochii.
Pupici la toata gasca
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Am dormit cam prost azi noapte - cateii mei au avut "concerte" pe diferite voci si au fost atit de insistenti ca i-am auzit cu tot cu dopurile mele antifonice.
Zuzi, tu pe cind iti iei o banda de alergat? Stiu ca iti puneai problema la un moment dat, sau ma insel?
Tzuni, o iei si pe Meri la nunta? Parca tu erai din Tg. Jiu...
Vio, te inteleg perfect, si eu ma plictisesc la mare daca stau mai mult de 3-4 zile.
Cit despre vointa, sper sa ma tina cit mai mult, deja dupa o luna de mers la sala ma simt altfel.
Hopes, concediu placut in continuare!
Zilele trecute am aflat o veste buna: e posibil ca Depeche Mode sa vina la Bucuresti in vara lui 2009 pentru un concert! Sper sa fie adevarat, deocamdata sint doar zvonuri.
Va las ceai/cafea, suc si ce mai vreti, eu am fugit la sala.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
louisea spune:
Neata
Merci Delia de ceai si spor la
Hopes concediu placut!!
Zuzi cum mai esti? Ai reusit sa te mobilizezi?
Aseara ma uitai la tembelizor la o emisiune cu o tipa care pierduse vre-o 50 de kg si dupa un timp le-a pus pe toate la loc Si acum isi facea operatie de micsorare a stomacului. Avea 157 kg :(( La 17 zile dupa operatie pierduse deja vre-o 9 kg da avea voie sa manance niste portii mici mici de mancare si fara zahar si grasimi.
Ca isi face operatie o inteleg pe de-o parte da sa pui 50 de kg la loc
No.. am plecat la servici. Intai tre sa ajung si la facultate sa ma inscriu la niste cursuri ca sistemul electronic e cazut si tre sa mergem personal sa ne inscriem..
la fetele
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tlaura spune:
'Neata fetelor!
Noi am fost plecati la soacra-mea in braila, iar plimbarea s-a prelungit pentru ca la intoarcere am trecut prin Buzau sa vizitam niste prieteni cu care am stat in Turcia. De aceea am disparut din peisaj;
mephala pentru ca ti-ai amintit de mine!
Sa incep cu raportul: stagnare! Apropo, nu stiam ca se dau purcelusi si la mentinere! Dar e mai bine, ca asa ma ambitionez!
Hopes! sa fi iubita si fericita alaturi de cei dragi!
Concediu placut si sa va intoarceti cu bine!
Tzuni, ma gandesc si eu la voi, si cred ca nu are cum sa nu iasa bine! Doamne ajuta!
Delia, iti admir ambitia si puterea! 9bine, eu tot nu sunt lamurita cu ce faci pe acolo, dar nu conteaza)! Cand te intorci in tara?
Fetelor, eu maine trebuie sa merg la o zi onomastica a unei pustoaice de 11 ani, si habar nu am ce sa-i cumpar. care aveti preadolescente prin zona?
Louisea, Violeta, Tumpi, Zuzi, nastad, Carolina, Anda, Madelaine, Anky, adi_dalma, yubi, gabriela, Criscosty, hcclara, noe, si celorlalte fete (care nu se regasesc in ultimele 5 pagini), cate un de la mine!
va las cafea, sucuri si ceaiuri! Enjoy!
Sa aveti o zi buna!
nastad spune:
Buna dragelor!
Va invit la cafea.
Azi am cumparat prune si pere sa mananc la servici.
ZUZI, o sa pun poze in WE si multumesc de primire
TLAURA un si de la mine
Sa aveti o zi frumoasa!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Sa aveti o zi linistita si frumoasa!
Delia, nm-ai intrebat ieri ceva si nu ti-am raspus - in preumblarea mea prin Bucuresti (cele 55 de minute de mers alert) nu purtam pantofi sport, caci veneam direct de la birou. Eram in sandalute si noroc ca in ziua respectiva nu imi luasem tocuri de 10 cm, cum port de obicei. Cu tocuri chiar ca ar fi fost un super challenge!
Felicitari pentru kg pierdut!
Tzuni, ti-ai luat rochita pentru nunta? E asa de frumos sa mergi la cumparaturi de rochite speciale... In Mall-ul asta din Baneasa au o multime de magazine cu rochite de ocazie. Daca ajungi prin zona, sa-mi spui!
Carmen, ai facut vinetele? Felicitari pentru asa o activitate! Recunosc ca eu nu am pus niciodata...
Violeta, concediu... uau ce bine suna! Sa te distrezi si odihnesti!
Zuzi, asa e, cel mai bine ar fi sa-mi iau o banda de alergat acasa.
Hopes, Londra, ce frumooooos!! Vacanta frumoasa!
Eu trebuie sa va spun ca sunt mandara ca aseara am facut placinta dobrogeana cu branza dulce, ca mirosea la mine acasa de lesinai de pofta si ca n-am mancat. Doar am lins furculita cu care am verificat daca s-a facut si atat.
O sa mananc o bucatica azi cand ajung acasa...
Ma duc la treaba...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
neatza.
Tlaura, bine-ai revenit, despre cadou nu stiu ce sa-ti spun, chiar n-am idei...
Gabriela, cele 20 de kg. de vinete inca nu le-am copt, urmeaza s-o fac, dupa ce ne intoarcem de la mare.
Felicitari pentru vointa si sa ne scrii reteta prajiturii, .
Delia, , te invidiez pentru sport. Lasa, o sa te ajung si eu din urma....daca voi avea ocazia sa merg din nou la sala, o voi face cu siguranta!
Sa vad, in functie de programul pe care-l voi avea la scoala...
mda, va pup pe toate.
Aveti grija de voi si ne reauzim peste 10 zile, cand vom reveni de la mare.
Carmen, Iustin & Teodor
adi_dalma spune:
Tlaura...ref cadou pt preadolescenta...
potri sa i iei o bustiera de la NIKE ...sau un costum de gym/jogging de acolo (iti recomand Intersport-are mai multe marci si arata bien)...chiar daca nu e marea sportiva ...tot e yammy in costume de acelea.
Daca nu ...nebuneli de la Meli melo..