Nou stil de viata (220)
Raspunsuri - Pagina 10
nastad spune:
DELIDANA Vrei raport dupa 1 zi?
Am facut foamea de lene si nici nu am avut pe cine sa trimit sa cumpere mancare.
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Tzuni spune:
Fetelor, si eu si Meri va multumim din suflet pt gandurile pozitive!
Nu stiu cat va dura pana vom afla cum stau lucrurile. Sper eu ca intr-o saptamana sa vin cu vesti! Din pacate nimeni nu ma poate ajuta... doar gandurile voastre bune!
Raport: stagnare (desi inca nu m-am urcat pe cantar, dar nici n-o fac pana sapt viitoare. deocamdata ma tin tare de sport)
Hopes, tot binele din lume! La multi ani si sa fii fericita!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
carolinah spune:
Delidana, abonament la sala nu imi fac pt ca mananc din timpul alocat fetelor (si asa limitat, seara).
Ca atare fac sport acasa dupa ce le culc pe ele: Pilates, bicicleta, am mai multe DVD-uri etc. Dar nu f constant, din pacate.
Delidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastad DELIDANA Vrei raport dupa 1 zi? Am facut foamea de lene si nici nu am avut pe cine sa trimit sa cumpere mancare. Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006) www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru |
Din cite stiu MARTI e zi de raport, scrie si pe prima pagina. Daca n-aveai chef/timp sau oricare alt motiv sa te cintaresti puteai sa zici. Tzuni asa a facut. Scuzele mele ca ti-am reamintit, nu se va mai intimpla.
Tzuni, sper si eu in continuare alaturi de tine.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
nastad spune:
DELIDANA, te rog sa nu te superi pe mine.
Am fot mult timp in pauza, abia de ieri m-am apucat de dieta si am raportat , de luni, cate kg am.
Scuze dar am uitat complet ca ziua de raport e marti
Sper ca nu ai inteles gresit, nu a fost nimic cu rautate!
Delidana spune:
Doina, a fost o neintelegere, acum am inteles. Imi cer scuze.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
anky spune:
Tzuni,KEEP UP !!! o sa fie bine,ai sa vezi.Hai ca te asteapta un mega party la Tg.Jiu,ti-ai achizitionat garderoba,te-ai gindit la un cadou special pentru miri...?.
Sa te imbraci frumos,ca faina esti oricum,bafta !!!!.Poate iti gasesti si mirele printre cei 700 de invitati.
Sint tare draguti cei doi,le sta bine impreuna,i-am vazut pe Pro.
nastad spune:
Meniul de azi: salata de pui, prune
la cina: ppn rosu
madelaine77 spune:
Salutare natiune!
Pentru raport: stagnare.
am o lene groaznica....recunosc ca nu am citit din urma, dar promit ca o voi face...pupici la toata gasca
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Zuzilici, ti-ai revenit din mahmureala? Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog |
Ah! Ce bien ma cunisti tu pe mine.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)