Nou stil de viata (220)
Raspunsuri - Pagina 9
nastad spune:
Buna dragelor!
Multumesc pentru primire, ma simt din nou acasa!
TZUNI, toate gandurile bune le indrept spre voi, sa dea Dumnezeu sa iasa asa cum vrei!
EFTIMIE C, tinta e 55 kg
HOPES, La multi ani!
Ieri a fost foarte greu, am facut foamea toata ziua si seara m-a rugat Tzutzu sa fac chiftele marinate, m-am abtinut cu greu .Am mancat 2 ciocanele de pui cu salata de rosii.
Azi mi-am cumparat prune.
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
anky spune:
HOPES,LA MULTI ANI !!!,sa fi iubita si fericita.Petrecere frumoasa.
Carmen,eu iau de 600 mcg si e in regula,e ideal,nu simt deloc pofta de dulce.
Tzunika,toate gindurile bune se indreapta spre tine.Sint sigura ca pina la urma Meri va fi si oficial fetita ta.
Multi
mephala30 spune:
Louisea, pentru iarna voi coace cam 25kg de vinete (vom merge la iarba verde, unde sunt gratare mai mari). Le pun in pungute si bag la congelator. Noua ne plac asa. La borcan n-am pus niciodata.
Claudia, spor la calcat.
Io fac o salata de vinete, mai multa, ca e socrul la noi.
Crys, si eu simt lipsa Marilenei, nu stiu cand trebuie sa se intoarca, parca pe 24...?
Noe, ai o frumusete de fata, tare scumpa si dulce e, .
Gabriela, pupici Marei. Bine ca e alaturi de voi.
Delia, nu te-ai intors de la sala?
gata pauza, ma duc sa pregatesc maioneza. :)
Carmen, Iustin & Teodor
Delidana spune:
Salutare!
Azi ma simt de parca e simbata, aici e mare sarbatoare pentru ca e ziua reginei si cu ocazia asta se sarbatoresc mamele; bineinteles ca majoritatea au liber de la servici si elevii de la scoala.
La sala era cam pustiu, doar eu si inca o tipa care lucra cu antrenor personal. Am intrebat-o de cind vine la sala si cit a slabit. Mi-a zis ca vine de o luna si a slabit 4 kg (acum are 59 kg) dar a zis ca a slabit atit pentru ca antrenorul o "munceste" nu gluma! Si adevarul e ca atunci cind termina cu exercitiile zici ca tocmai a iesit de la dus...
Programul de la sala:
- 30 minute de
- 30 minute bicicleta eliptica (-175 calorii)
- 1 ora de mers pe banda inclinata in pas rapid (-304 calorii)
- exercitii de stretching si multa apa (aproape 1 litru)
Lou, nu pot sa zic ca doar Pilates mi-a modelat corpul pentru ca eu am mers la aproape toate cursurile care s-au facut dimineata (desi am cam sarit peste aerobic ).
Aveam o profa in facultate pe la vreo 40 de ani care ne tot spunea sa mergem la Pilates ca modeleaza foarte frumos corpul si acum cind am vazut eu ca astia la sala ofera asa ceva am zis sa incerc. Profa de care zic arata bine, poate chiar un pic prea slaba. Daca ma intrebi pe mine eu zic sa incerci; nu poate decit sa te ajute.
Doina, de ce ai facut foamea? N-ai avut timp sa maninci?
Un raport, ceva?
Tzuni, te asteptam cu vesti.
Gabi, purtai adidasi cind ai facut plimbarea? In mod normal n-ar trebui sa te doara talpile decit daca ai purtat incaltaminte cu talpa prea subtire. Zic asta pesntru ca si eu am patit-o dar nu cu adidasi.
Violeta, petrecere frumoasa la nepoata.
Crys, Carmen, Vio, mersi.
Carmen, cit stati la mare? Astept poze.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carolinah spune:
Zi de raport, ooooooooooof, 59.3, nimic nou sub soare. Si am experimentat ceva. Am mancat normal incepand de joi pana azi (nu am mancat ca disperata dulciuri, pizza cu nemiluita, prajeli etc, sa nu intelegeti asta, ci absolut normal) si rezultatul a fost acelasi. N-am dat jos nimic, n-am pus nimic. Asa ca nu inteleg.
Azi ma duc la nutritionist. Am descoperit ca langa noi e Nutrilife, asa ca ma duc la ei. A incercat cineva? Cum sunt?
De maine dispar pana luni, plec din tara. Asa ca va doresc de pe acum o saptamana f "slabitoare".
tumpi spune:
Hopes, si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi
Bianca ,nepoata de Violeta.Sa va traiasca .Sa aveti o zi frumoasa azi.
Tzuni toate gandurile bune sunt indreptate catre tine si Mari.Te asteptam cu vesti buna.Aseara faceam niste transferuri de date pe tel si am gasit nr tau,dar stiu ca nu mai e bun.
Raport:64,3
O zi buna tuturor.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Caro, dar sport faci? Parca te-am mai intrebat...
Ca ma gindeam ca mai bine iti faci un abonament la sala decit sa mergi la nutritionist. Parerea mea...
Tumpi, o zi buna si tie.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
yubi spune:
Salutare !La multi ani, Hopes ! Violeta ,sa-ti traiasca nepotica !Tzuni , o sa ma rog special pt. tine si Meri Raportul meu este dezastruos ,desi speram sa declar stagnare ,nu am nici o sansa ,asa ca o sa primesc un La cantar azi-dimineata aveam 61.5 kg (amandina o fi de vina )Un pt. toate fetele.
Delidana spune:
Yubi, daca amandina aia are vreo 7.000 de calorii, atunci ea e de vina.
Vorbesc de una singura....