Nou stil de viata (220)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Lou, chiar ca e nasol sa slabesti atita si sa pui apoi la loc. Am vazut si eu zilele trecute la Oprah diferite tipe si tipi care slabisera cite 80 kg si aratau extraordinar! O tipa din cele care slabisera chiar s-a facut antrenoare de fitness pentru ca a zis ca vrea sa-i ajute si pe altii sa slabeasca. Nu arata ea supermodel dar era o tipa "bine".

Carmen, distractie placuta la mare!

Tlaura, ma intorc cam peste o luna dar cred ca voi pleca apoi pentru o saptamina la tara si deci o sa am mai mult timp cam pe la finalul lui septembrie. De ce, vrei sa ma astepti cu flori?
Referitor la cadou: o carte (ti-as sugera "Harry Potter" dar sint cam multe volume ), o esarfa, cercei, o bratara (argint), un tricou; daca mai am idei iti mai spun.

Gabi, chiar ca vai de picioarele tale.
Eu nu stiu sincer daca rezistam la placinta... Felicitari pentru ambitie!

Programul de la sala:
- 1 ora ex. pentru abdomen si picioare
- 1 ora aerobic
- 20 minute
- 30 minute bicicleta eliptica

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata, frumoaselor!

Eu sunt tintuita in pat de o raceala groaznica. Cu febra si muci si lipsa de puteri. Ma tratez de zor... Noroc ca Meri n-a fost atinsa atat de tare!

Delidana, nu, sunt din Tg Mures. Si pe Meri n-o iau la nunta, ca e prea mica. Eu merg cu colegii, ne-am inchiriat un microbus... Asta e pe 23 si pe 24 tre sa ajung in Buc la o alta nunta. Numai nunti in jurul meu...

Gabrielama, inca nu mi-am luat rochita/ele pt nunti. Ca nu ma simt in stare. Poate sapt viitoare. Daca nu, merg cu ce am. O sa vad eu - iti spun sincer ca nici nu-mi vine sa dau milioane pe o rochie pe care dupa eveniment n-o sa mai am unde s-o port... Mi se pare ca arunc cu bani pe fereastra.

Tlaura, si eu ma gandeam sa-i iei pustoaicei niste bijuterii de la Meli Melo...

Mephala, drum bun si vacanta faina! Sa nu uiti de cremele cu protectie solara. Arde INGROZITOR soarele, indiferent de ora zilei!

Revin.

Va multumim pt gandurile voastre bune!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

..hop si eu pe la voi...
Tzuni, sanatate multa si iti tin pumnii sa fie totul bine cu adoptia.
Hopes, LA MULTI ANI! si vacanta placuta la Londra.
Meph, distractie placuta la mare.In ce statiune pleci?
Violeta, distractie placuta la mare.

Plec si eu vineri la Albena si stam 10 zile, asa ca ne revedem probabil pe 26 august.
Pupici la toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Mephala ,distractie placuta la mare!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

TZUNI , insanatosire grabnica!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

, multumim de urari, cu siguranta ne vom simti bine.

Madelaine, concediu placut si voua. Noi mergem la Navodari, am fost si anul trecut, a fost tare fain.

Tzuni, multa sanatate!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

hello
tzuni, sa te faci bine!
mephala, dixtractie maxima! si noi o sa mai ajungem la Mare in septembrie, doar eu si Bia...

Delia, te invidiez pentru salami-as dori si eu asa de mult sa am vreo 2 ore pe care sa le petrec la sala...insa deocamdata nu e loc/ In liceu mergem de 3 ori/sapt/4 ani la aerobic, in facultate aerobic si tae-bo, ...acum alergatura cu si dupa Bia

si totusi azi am reusit 30 de min de tae-bo/cardio si 100 abdomene

de cateva zile sotul care era oricum vegetarian a inceput sa se dea pe "raw-vegan", nu mai mananca mancare gatita deloc, doar fructe si legume crude in diferite combinatii; adevarul e ca si-a facut niste chestii f bune la blender, dar eu n-as putea asaOricum, 1-0 pentru mine ca gatesc mai putin...Si desi merge la sala de aproape 2 saptamani, abia de cand a inceput cu raw-vegan a inceput sa se miste si cantarul in jos..Ceea ce e bine

Meniul azi:
-cafea, apa
- o salata din multe legume
- pe seara ceva branzica, perle sau Fagaras

sa aveti o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Am revenit si noi de pe afara, caldura mare...Am fost la cumparaturi, am luat cate ceva ptr. gradinita si Dany este super incantat. Eu am o febra musculara de mor, ma misc ca un robotel. Se vede ca nu am facut de mult miscare, rusine sa-mi fie

Tzuni, sanatate multa!
Carmen, concediu placut! Si din septembrie incepi munca? Cu Teo ce faci?
Delia, pe bune te admir, brovo ptr. cat sport faci zilnic.

Revin, merg sa-i citesc lui Dany o poveste inainte de culcare.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hei, ce mai faceti, cam liniste pe aici....

Eu tocmai am venit de la o partida de badminton, m-a invitat o prietena si n-am putut s-o refuz. Sper sa mergem si miine.

Noe, este si sotul tau la dieta?

Tzuni, sanatate multa.

Crys, Doina, Gabi,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Fetelorrr..aici la voi e de mine!
Sigur m-as fi bucurat sa fie asa simplu si sa fac o dieta dupa care gata...sa devin zana zanelor forever dar nu e asa usor!
Asa ca...imi trebuie un nou stil de viata!

Sper sa nu zic asta doar pentru ca mai am 10 zile pana la concediu!

Ce sa va zic despre mine referitor la greutate nimic laudabil. Slabesc vara si am mai mereu 56 - 58 de kg ( mai putin vara asta cand am fost super lenesa) si ma ingras apoi iar putin cate putin. In general am cam 60-61 de kg. Insa..iarna si primavara asta am facut-o lata...asa ca am ajuns la 64.5 kg. Acum am cam 61 de kg ( eu sper ca mai putin chiar) dar si astea obtinute in ultimile 2 saptamani cand am zis ca nu se mai poate si am trecut la regim.
Ce regim? Nu pot sa tin unul anume. Mi se pare imposibil de greu. Si nici nu pot planifica cand. Pur si simplu mi se pune pata intr-o zi ( de obicei cam cu 3 saptamani inainte de vreun eveniment) si asta e..ma apuc. Nu mananc nimic dupa ora 18:00. De cateva zile chiar dupa ora 16:00. Beau apa plata...multa!

Iar pana atunci mananc putin. Mai mult legume, fructe, salate, covrigi, salata de vinete...( multa). A si cand ma apuca fac si putina miscare...da' nu multa ca si asa sunt lesinata de foame.
Ce se poate face prin casa cu un copil de 2 ani de fusta.

Bun..deci am sosit..dornica sa raman cu voi atat pana la concediu cat si dupa. Eu va citesc din umbra de ceva timp.

revin maine in forta!

Meniul de azi:
dimineata: cafea + apa plata
pranz: salata+ 2 covrigi + 1 mar
cina: apa plata

Va pup si mai revin....

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput