Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 5

YLARI spune:
YLARI spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui cleo78 4.doloress, da, am zis, ca nu e prima data cand vb fara sa gandeasca, si mai ales ca e a 3a oara cand imi zice replica asta, cu neincrederea. Si tati mi-a confirmat, ca vb fara sa gandeasca deseori, dar ca imi zice mie, nu ii pasa, ca asha e el, dar daca mai zice si la altii,c a e si o tsatsa barfitoare...ce or crede ailalti??? Si a stat cu el la o discutie, si i-a zis clar: "s-ar putea sa superi pe cineva daca vb mult fara sa le gandeshti; iar cu Cleo nu e cazul sa te pui rau..". A, mai nou ma f**e socrul la creier, sa schimb laptele praf la copil, ca de aia nu vrea sa manance bibe. Nici nu il mai bag de seama cand vb, pur si simplu nu il ascult. Atat ca e aiurea ca zice la ceilalti tot felu de chestii despre noi: ca nu il lasam cu copilu', ca uite ala ce face, ca io nu vreau sa fac asha, am fo la praznic si cand incepuse sa cariie asta mica - m-am ridicat si am plecat, iar el, la masa cu toata lumea, incepe sa zica tare: du-te du-te sa alaptezi, da, se duce sa alapteze!!  . Inainte de botez ii zic sa isi tina gura, sa nu se trezeasca si acolo comentand asha, ca ii dau in cap cu ceva. Asha e el, ce sa ii faci. Si mai barfeste pe altii ca sunt paranoici.... Faza e ca nu am incredere sa las copilu cu socrii. Si soacra s-a oferit sa se pensioneze sa stea cu fata. Daca le zic ca io ma gandesc sa iau o bona, imi sar in cap, nu? Va dati seama cum e si soacra... dar ea tace, dar le gandeshte,si le zice socrului sau unei alte verisoare cu bebe mic, si aia chiar pune botul. o  potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!  soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii | 
Aoleo, Cleo, ce se intampla? Soacramea s-a transformat in socratu??? Mama dar e aiurea rau de tot... Hai ca femeile poate mai au o scuza sa fie asa poame de soacre (unele) dar barbati barfitori si pisalogi??????? Hhhhhhh. Te pupez dulce, lasa-l sa vorbeasca, foarte bine faci. Uof, si eu il intreb intr-una pe Iuby: "Cand vine mah, maicata?" Nu de alta dar macar sa fiu pregatita sufleteste. Faza e ca ii place sa faca surprize, poate ma trezesc acum cu ea acasa........... Faza aia cu " Ma pensionez sa am grija de copil" imi provoaca o greatza teribila teribila teribila. Asa zice si soacramea la toata lumea si ea doar a tzinut copilul in brate, atat, iar in rest tot ce a facut a facut si face foarte prost: a spalat-o o data dupa ce a facut kk si a lasat-o plina de kk in pasarica, a luat-o in brate fara pampers si a facut fata kk in poala ei, de 2 ori am lasat-o sa ii dea biberon (ceai) si a inecat fata ca i-l tzine aiurea rau desi i-am aratat de fiecare data cum sa tina biberonul, a tzipat o data fata la ea in brate si era sa ii dea drumul ca s-a speriat. Mama cred ca o bateam daca scapa fata din brate de o ascultam cu urekea dupaia. Si lista poate continua. Acum mai nou s-a gandit sa plece la tzara (foarte bine a facut) dar mi l-a lasat si pe socramiu sa ii fac de mancare (ca n-a lasat nimic ptr el in frigider) sa ii spal (mi-a si zis de la obraz ca el nu mai are haine, cand spal) Mda. Nu mai mentionez idioteniile pe care le scoate din ea ca nu mai are rost. Deja m-am saturat de ea.
Cleo, ceva efecte dupa Rotarix? Mi-a dat si mie trimitere la ortopedie la dr. Danila. Voi la cine ati fost, ca nu am retzinut.
Vianne merci si tie ptr compliment
Pupici la toti bebelacii sarbatoriti si nesarbatoritzi, si la toate fetele, prietenele mele.
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

chinabulina spune:
chinabulina spune:
 hai sa scriu si eu fuguta, ca nu mai apuc de cateva zile...
In primul rand, va multumesc, fetelor, pentru intelegere si sustinere in legatura cu supararea mea cu hainutele gogoasei la botez. Promit ca pun si poze, inca n-am apucat (sunt curioasa daca apuc sa scriu mesajul asta pana la capat)...
Ylari, super bine iti vine blonda. Iar bebeluna ta e mortala, imi place tare de ea...
Doloress, nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt indragostita iremediabil de Patrick. Iar balansoarul ala e de milioane...
Leeloo, super rochita. Si tare frumosi copii ai (m-am mai uitat la poze)... si gogoasa mea isi suge pumnii (daca i-a facut ma-sa buni, cum sa nu-i suga?)... si noi ne luptam cu taiatul unghiilor si reusim cu greu, cate una-doua...
MissP, iti voi simti lipsa. Distractie placuta, odihna si vreme buna sa aveti 
De fapt, tuturor care pleaca in vacanta (mai lunga sau mai scurta) va doresc sa va simtiti bine si sa ne impartasiti din experienta  ... si noi vrem la mare in septembrie, luni ma duc sa caut bilet...
... si noi vrem la mare in septembrie, luni ma duc sa caut bilet...
Am vazut ca ati mai facut o strigare. Eu m-am vazut ieri in parc, intamplator, cu MsBB si Andra. Au avut ceva problemute, asa ca le dau un  si ma rog sa se faca bine repede-repede.
 si ma rog sa se faca bine repede-repede. 
Normal ca am mai vrut sa scriu cate ceva, dar am uitat (n-am avut timp de conspect). Asa ca fug repede la gogoasa, ca maraie...
georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

melly23 spune:
melly23 spune:
 copiat si eu mesajul , dar pe bune ca io nu am vazut capitolul nou decat acu!!!

seara!!!azi am fost total absenta!!!m-am vopsit apoi au venit ai mei si am plecat la bunicii mei apoi la plimbare si nu de mult am ajuns acasa, la care am primit niste musafiri la care mergem la nunta pe 23!!!cu ce ma imbracccc ca-s cat china!!!oi fugi sa vad daca au numere gen enspe mii de xxxxxxlllll!!!!!va pun si niste pozici noi!!!cu rochita destinata copiilor intre 12 si 1`8 luni si noi avem abia 2 lunisoare!!!, si cu blondu meu argintiu!!!sper sa va placa!!!blondul si amelia
pupicei !!!

si acu asta de azi!!!
la multe lunisoare dorim puiutilor de mara, robert, patrick si bineneteles fluturica lui mami amelia!!!sa aiba parte de o gramada de lunite in continuare si fericire, SANATATE si sa creasca mari de tot!!!

miss concediu placut!!!te asteptam cu pozici!!!
Noi si fluturica Amelia

Simonix spune:
Simonix spune:
 vaaai Melly ce papusha ai !!!!!  Of mi-ai facut chef de o fetitza
 Of mi-ai facut chef de o fetitza  Desi toata lumea zice ca Robert al meu e fifitza
 Desi toata lumea zice ca Robert al meu e fifitza  totusi nu poci sa ii pun rochitze de papushele !!! Hehe :) Ai po fata scumpica scumpica !!!!!!
 totusi nu poci sa ii pun rochitze de papushele !!! Hehe :) Ai po fata scumpica scumpica !!!!!!  

Dolores - super haios balansoarul ala ! Mai, dar eu ametzesc numai cand ma uit la el  Patrick e insa iremediabil indragostit, se pare
 Patrick e insa iremediabil indragostit, se pare 
Avem o groaza de sarbatoritzi azi !!! Sara-Maria, Mara, patrick Nicolas, Robert, fluturica papushica Amelia - LA MULTI ANI !!! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati parintii 
Noi raportam o noapte super, cu nani de la 10 la 7 dimineata, dar asta pt ca pe la 2 l-am luat pe agitzila in pat si am dormit amandoi  Facea ca avionul in patutz, desi avea ochii inchisi... dadea lupte seculare si mi s-o facut mila de el, singurel... Am dormit amandoi si ne simtim super odihniti acum (am dormit 7 ore non stop !!! ) M-am trezit cu niste sani cat ... pepenii
 Facea ca avionul in patutz, desi avea ochii inchisi... dadea lupte seculare si mi s-o facut mila de el, singurel... Am dormit amandoi si ne simtim super odihniti acum (am dormit 7 ore non stop !!! ) M-am trezit cu niste sani cat ... pepenii  Din pacate laptele l-am aruncat
 Din pacate laptele l-am aruncat  NU MAI AM CE SA FAC CU EL aaaaaaaaaa :((((( nu mai am unde sa il pun, iar sunt in criza de spatiu etc. Mai ales ca bb papa deja 2 bibe de lapte praf pe zi... Of of Si ca sa imi faca in ciuda, dupa o noapte de stat cu burta goala, a papat doar 140 de ml ! m-am rugat de el sa mai pape ... nik ! In fine :( bb al meu nu e prea papacios, vad ca doctorul nu se ingrijoreaza de greutatea lui, desi imi spune ca Robert nu prea isi ia cantitatile. Dar zau ca nu mananca, imi scuipa bibe si face tare urat ... si nu va zic, ii fac de fiecare data bibe de cate 200 ml, poate-poate ...
 NU MAI AM CE SA FAC CU EL aaaaaaaaaa :((((( nu mai am unde sa il pun, iar sunt in criza de spatiu etc. Mai ales ca bb papa deja 2 bibe de lapte praf pe zi... Of of Si ca sa imi faca in ciuda, dupa o noapte de stat cu burta goala, a papat doar 140 de ml ! m-am rugat de el sa mai pape ... nik ! In fine :( bb al meu nu e prea papacios, vad ca doctorul nu se ingrijoreaza de greutatea lui, desi imi spune ca Robert nu prea isi ia cantitatile. Dar zau ca nu mananca, imi scuipa bibe si face tare urat ... si nu va zic, ii fac de fiecare data bibe de cate 200 ml, poate-poate ... 
Azi e frumos aici si am hotarat sa mergem la mare :) Asa ca le-am dat taskuri celor de prin casa: bunica e afara cu bb, socru si sotzul sunt la cumparaturi (o sa imi iau un fierbator pe care sa il am in masina, pt laptele praf al lui bb) iar eu m-am facut frumu si o sa mai trag niste lapte, sa pot sta si eu linistita pana deseara.
Voila voila :) Cat despre subiectul bunici ... vad ca suntem toate cam in aceeasi oala  Ei, ce sa zic, desi mai am si eu plangeri la adresa mamei mele apucate
 Ei, ce sa zic, desi mai am si eu plangeri la adresa mamei mele apucate  totusi nu pot sa ii neg bucuria de a fi bunica si in acelasi timp ma bucur si eu de ajutorul ei. Totul este sa mentin o anumita distanta (emotional vorbind) si sa ma detasez nitel. Incerc sa iau lucrurile bune si sa trag niste invataturi ... vorba aia, am de unde
 totusi nu pot sa ii neg bucuria de a fi bunica si in acelasi timp ma bucur si eu de ajutorul ei. Totul este sa mentin o anumita distanta (emotional vorbind) si sa ma detasez nitel. Incerc sa iau lucrurile bune si sa trag niste invataturi ... vorba aia, am de unde  

Va pup, va urez un weekend frumos 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe

YLARI spune:
YLARI spune:
 Melly, vizionat blondul si Amelia, concluzia: superbe amandoua. Cam asa va iesi si blondul meu in final (sper)
Chinabulina, thanks si tie ptr apreciere.
Pup fetele
YLARI 
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

fecian spune:
fecian spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Simonix vaaai Melly ce papusha ai !!!!!  Of mi-ai facut chef de o fetitza  Desi toata lumea zice ca Robert al meu e fifitza  totusi nu poci sa ii pun rochitze de papushele !!! Hehe :) Ai po fata scumpica scumpica !!!!!!    Dolores - super haios balansoarul ala ! Mai, dar eu ametzesc numai cand ma uit la el  Patrick e insa iremediabil indragostit, se pare  Avem o groaza de sarbatoritzi azi !!! Sara-Maria, Mara, patrick Nicolas, Robert, fluturica papushica Amelia - LA MULTI ANI !!! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati parintii  Noi raportam o noapte super, cu nani de la 10 la 7 dimineata, dar asta pt ca pe la 2 l-am luat pe agitzila in pat si am dormit amandoi  Facea ca avionul in patutz, desi avea ochii inchisi... dadea lupte seculare si mi s-o facut mila de el, singurel... Am dormit amandoi si ne simtim super odihniti acum (am dormit 7 ore non stop !!! ) M-am trezit cu niste sani cat ... pepenii  Din pacate laptele l-am aruncat  NU MAI AM CE SA FAC CU EL aaaaaaaaaa :((((( nu mai am unde sa il pun, iar sunt in criza de spatiu etc. Mai ales ca bb papa deja 2 bibe de lapte praf pe zi... Of of Si ca sa imi faca in ciuda, dupa o noapte de stat cu burta goala, a papat doar 140 de ml ! m-am rugat de el sa mai pape ... nik ! In fine :( bb al meu nu e prea papacios, vad ca doctorul nu se ingrijoreaza de greutatea lui, desi imi spune ca Robert nu prea isi ia cantitatile. Dar zau ca nu mananca, imi scuipa bibe si face tare urat ... si nu va zic, ii fac de fiecare data bibe de cate 200 ml, poate-poate ... Azi e frumos aici si am hotarat sa mergem la mare :) Asa ca le-am dat taskuri celor de prin casa: bunica e afara cu bb, socru si sotzul sunt la cumparaturi (o sa imi iau un fierbator pe care sa il am in masina, pt laptele praf al lui bb) iar eu m-am facut frumu si o sa mai trag niste lapte, sa pot sta si eu linistita pana deseara. Voila voila :) Cat despre subiectul bunici ... vad ca suntem toate cam in aceeasi oala  Ei, ce sa zic, desi mai am si eu plangeri la adresa mamei mele apucate  totusi nu pot sa ii neg bucuria de a fi bunica si in acelasi timp ma bucur si eu de ajutorul ei. Totul este sa mentin o anumita distanta (emotional vorbind) si sa ma detasez nitel. Incerc sa iau lucrurile bune si sa trag niste invataturi ... vorba aia, am de unde   Va pup, va urez un weekend frumos  Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe | 
Pai Simonix al tau e exact ca si al meu. Nu papa mult, are la 2 luni jumate 5,280 kg. Saptamana trecuta am trecut prin niste faze destul de urate cu bebica plua imi scazuse lactatia rau de tot de am zis ca raman fara laptic, asa ca i-am dat numai bibe. Iar cand am vazut cat papa imi vine rau. Maxim 100 de ml(uneori doar 50 sau 80 ca regula). Cel mai mult mi-a papat o data 150 si am zis ca il pup, nu mai puteam de fericire. Acum am trecut din nou la san, macar nu mai stiu cat papa, insa nu papa mult, asta e sigur.
Dar nu am ce sa ii fac, nu pot sa il fortez sa pape...am incercat si mi-a vomitat rau de tot, asa ca nu mai fac niciodata chestia asta.
Eu nu mai insist sa il stresez cu mancatul ca nu vreau sa aiba o problema cu asa ceva. Nu vreau sa ii fie scarba de ora de mancare sau altceva.
Am vazut ca ati dezbatut problema mama. Mda, din pacate si eu am o relatie destul de dificila cu mama , e tare sensibila, niciodata nu ii pot intra in voie. Are ideea fixa ca nu o iubesc, ca sunt foarte rece si din cauza asta nu vrea sa vina la mine acasa
 ( vrea sa ma faca sa ma simt vinovata, deh si multe altele). Uneori cand ii zic adevarul in fatza se supara ingrozitor si ma jigneste. Stie cum sa ma faca sa ma simt vinovata si sa ma simt prost si de fiecare data cand are nervi se razbuna pe noi.
( vrea sa ma faca sa ma simt vinovata, deh si multe altele). Uneori cand ii zic adevarul in fatza se supara ingrozitor si ma jigneste. Stie cum sa ma faca sa ma simt vinovata si sa ma simt prost si de fiecare data cand are nervi se razbuna pe noi. Ma surprinde sa aflu cate din voi ati suferit din cauza asta(credeam ca suntem mai putine..)
Dar cel putin stiu ca eu voi fi altfel, ca imi voi incuraja copilul sa fie independent, sa stie ca il iubesc neconditionat, si mai ales ca a fost dorit. Sa stie ca orice va face, oriunde va merge, noi vom fi acasa...si sa stie ca aici noi il vom astepta intotdeauna cu bratele deschise. Nu il voi condamnda ca a plecat departe de mine, nu ii voi frange visele. Vreau sa fie asa cum vrea el, nu sa ii impun punctul meu de vedere. Sa aibe dreptul la opinie. Sa ii dau dreptul sa ne iubeasca asa cum stie el nu cum vrem noi. Si niciodata nu am sa ii spun cat de mult am sacrificat pentru el, pentru ca in fond nu el a cerut sa fie nascut ci noi l-am dorit, noi am facut ca asta sa se intample.
Uff, hai ca am zis prea multe si nu prea imi place sa zic despre asta.
Ce vroiam sa va intreb...de ceva timp ne confruntam cu o noua versiune imbunatatita a colicilor: versiunea 2.2. Acum cand papa incepe sa il doara incredibil de rau pana la punctul in care refuza sa mai manance, desi ii e foame rau. Credeam ca am scapat de ele, insa de 2 zile parca au revenit, mai rele si mai dureroase. Chiar nu stiu ce sa ii mai fac...singurul lucru care il mai linisteste e caldura de la feon, insa e nevoie de 2 persoane pentru operatiunea asta. Picaturile nu isi mai fac nici un efect, uneori am impresia ca de la ele face.
In rest, noi incercam sa ne tinem de programelul nostru(insa suntem si flexibili). Acum fug si va pup si imi pare rau ca nu mai am deloc timp sa intru , dar sa mai si raspund.
Sa aveti grija de voi si de bebici.
 Sara-Maria, Mara, Patrick Nicolas, Amelia Gabriela
 Sara-Maria, Mara, Patrick Nicolas, Amelia Gabriela , sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de mami si de tati
, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati de mami si de tati bebicii si parintii curajosi
 bebicii si parintii curajosiGata, chiar am fugit !!!
Felicia,
 cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
 cea mai fericita al ursuletzului-pufarina  Gabriel (23 Mai 2008)
Gabriel (23 Mai 2008)Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Simplicity is the key to excellency

Alysh spune:
Alysh spune:
  BUna dragele mele
 BUna dragele mele , bine v-am regasit!!!!
, bine v-am regasit!!!!
La multi ani bebelusilor care se aniverseaza astazi! O sa incerc sa citesc din urma cat am sa pot, acum am citit doar ultimele doua pagini.
Am venit dupa o saptamana de stat la mare, plaja, soare!!! Bebe s-a adaptat extraordinar de bine, nu ma asteptam, aveam emotii mari! Dormea pe plaja si dimineata si seara. Luni o sa pun poze ca acum suntem la curte, am venit direct aici de la mare.
Pentru noi a fost o ALTFEL de vacanta : la plaja n-am mai plecat rujata, cremuita, parfumata, cu gentuta de plaja si ochelarii de soare. NU! Ne grabeam sa plecam de la hotel ca sa prindem calduri prea mari pt bebe. Si luam dupa noi, carut, scoica in care sa stea bebe, trei feluri de cearsafuri, prosoape, biberoane cu laptew, biberoane cu ceai, palariute bebe, jucarele, pampersi, servetele umede, .....si cate si mai cate. Am cam uitat de noi dar a fost frumos ca l-am avut pe bebe dupa noi,
Oracaie acum, tre sa fug. Revin cu povesti cat de repede pot. Va pup
MI-A FOST DOR DE VOI!!!
Alina  cu iubirea noastra, Vlad

simonacip spune:
simonacip spune:
 Ylari abia acum am citit mesajul tau ca n-am mai reusit sa intru cu zugraveala asta...Esti o scumpa si multumesc mult de intentie, dar dc ar fi sa ma fac de 2 ori, la parul meu mi-ar trebui cite 3 tuburi, deci in total 6. E prea mult si nu vreau sa te obligi mai mult decit tb la fata respectiva. Gasesc eu alta cale, cred ca merg la coafor si gata...
Postasem la cap trecut, Doamne cit ati scris...Ylari, e super, acum in poze am vzt mai bine culoarea, cam asa vreau si eu sa ma fac..
Mihaser, Eli e o dulcica, sa -ti traiasca puiutii..pare si cumintica!
Leeloo, misto rochitza, s-o porti sanatoasa..Off..numai eu nu-mi gasesc.
Socrate, mateiut intinde ambele miini la jucarii, si se intoarce ceva d esperiat fetelor, e la ordinea zilei intorsatura, acum nu mai sta singurel in patul mare ca mi-e teama...
Aaah, si am terminat zugravitul, mi-a facut si holurile ca mai aveau miini, picioare de la David . Sunt supermulumita, au lucrat repede si frumos, iar noi azi am facut curat, spalat, sters praf, spalat si pus perdele, spalat geamuri, pe jos, etc...tottacamul, e o placere acum.
. Sunt supermulumita, au lucrat repede si frumos, iar noi azi am facut curat, spalat, sters praf, spalat si pus perdele, spalat geamuri, pe jos, etc...tottacamul, e o placere acum.
Citesc din urma
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008) 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

simonacip spune:
simonacip spune:
 Melly, frumos blond si la tine, dar cu decolorare, eu vreau mai mult ceva cum e Ylari ACUM, un pic cenusiu asa...Gogoasa e o scumpa.
Miss, Simonix drum bun, bebei cumintei...Bravo fetelor ca plecati!
Alysh, bine te-ai intors si noua ne-ai lipsit
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008) 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

gabitzam spune:
gabitzam spune:
 Buna ziua, fete frumoase!
Am fost si noi la un control cu Raducu de dimineata, la CMU, ca avem abonament si e free. Avea Costi asa o neliniste ca asta mic are o asimetrie a pliurilor de la picioruse. I-a facut un control general, grasanul meu are 5.850, a luat aproape 2.700kg in doua luni, de la scaderea fiziologica. La picioruse a zis ca este bine dupa parerea ei, dar ca sa fim noi 100% linistiti ne-a trimis la o ecografie, la CMU Kids.
Pe urma am fost in parcul Kiseleff, nu mai fusesem de mult si nu stiam ca l-au amenajat asa frumos petru copii, este un loc de joaca foarte fain, mai ales pentru copilasi mai mititei, de 2-3 ani.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla