Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
gabitzam spune:
Ne-a scris pe mailul comun o mamica de muguras care doreste sa ni se alature. O invit cu drag sa ne scrie aici. Adelina, esti binevenita!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simonacip spune:
seara buna..
Baitze si nani. Deja.Mai am si eu rufe de spalat si de calcat (altele) si vreau sa ma si epilez.
Gabitzam si Matei are la un picior un pliu, la altul 2..dar nu mi-a spus nimeni pana acum ca ar putea fi o problema...dar acum..incepe sa ma roada si pe mine..
Felicitari pt evolutia lui Raducu
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
gabitzam spune:
De obicei se spune ca asta e un semn de displazie de sold, dar nu este obligatoriu totusi. Eu am avut la nastere, si mama dupa asta si-a dat seama.
Dar de exemplu Lorich a fost la ortoped cu Robert, din acelasi motiv si nu avea de fapt nimic.
Eu vreau sa fiu sigura, de aceea am fost la doctor si o sa-i fac si ecografie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
DanaH spune:
salutare, fetele!
scriu repede sa va dau o veste: fata mea s-a intors azi pt prima data de pe spate pe fatza. a tot incercat ea de vreo saptamana si mai bine, dar se oprea la jumatatea drumului. dimineatza ne-a facut o surpriza.
in rest, suntem bine, pe langa casa, nu prea ne-a lasat vremea asta sa ne indepartam. ba ploua, ba soare, si asta pe interval de vreo cateva ore. ma omoara vremea asta.
fata este o dulcica, numai un zambet, numai un chiot, o scumpete de copil. in timpul zilei nici nu stii ca ai copil in casa. seara se rasfatza si ea si de pe la 6-7 pana pe la 9 cand facem baitza nu vrea decat in bratze.
eu nu prea am reusit sa va citesc, dar trimit la toate mamicile si bebicii multi pupici.
o seara placuta.
Alysh spune:
Si Vladut se intoarce singur de vreo doua saptamani deja. Acum facem exercitii de ridicare in fundulet si ii place la nebunie...se straduieste sa se ridice in picioare. Plus ca a schimbat ganguritul, e parca ceva mai evoluat. A facut ceva progrese in ultimul timp, manca-l-ar mama pe el
. In seara asta a oracait mai mult inainte de a adormi, cred ca era f obosit.
Ma culc si eu acum, somn usor fetelor.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Jackie spune:
Buna noaptea si de la noi! Multumim de urari! Felicitari pentru toate mamicile si toti puiutii care s-au sarbatorit astazi!
Nu prea mai apuc sa scriu, dar am tot citit si sunt la curent cu discutiile si noutatile de pe aici!
Eu am decis sa sar dusul la dr pt cele 3 luni. Il cintaresc eu acasa pe cintarul meu si sunt multumita. Nu e foarte precisa cintarirea, dar are cam 6700-6800 g, asa ca am zis ca e ok. Am citit ce mai fac micutii vostri si zic ca ne incadram si noi bine ca dezvoltare. Patrick nu se intoarce chiar complet pe fata - se opreste pe o parte, cu degetul in gura si adoarme fericit. Nu sunt deloc incintata de treaba cu degetul, dar macar il linisteste. Seara era un chin sa-l adorm - acum insa sta cuminte in patut. S-a jucat pina acum cu jucariile, i-am pus si muzica si acum astept sa vad daca se culca frumos. Vazind ca ai vostri dorm mai serios noaptea am sarit si noi peste masa de ora 1 si vad ca n-a protestat. Dimineata desigur il iau cu mine in pat si lenevim pina la 8-9...Boierie curata!
Va invidiez sincer si deschis pe cele care ati plecat/plecati in concediu - la mare, ca altceva nu ma intereseaza. Noi am zis ca abia la anu'...Va doresc tuturor vacante frumoase si copilasi cuminti si sanatosi!
Daria_Ioana spune:
jACKIE... vad ca vrei si tu la mare ca fetele...dar de mine ce zici?
Ca stau la mare si nu am reusit anu asta deloc sa merg sa fac o plaja?
Si cand ma gandesc ca altii vin de la sute si mii de kilometrii distanta la plaja ..cu toata gospodaria dupa ei...si eu ca o am la 2 kilometri nu resuesc pur si simplu.
Ca nu am costum...ca m-am ingrsat si trebuie un costum care ar trebui sa fie intreg ca burta mea arata ca naibaaaa...si apoi trebuie sa ma epilez cu ceara ca daca ma dau cu lama iar sunt la loc in 2-3 zile...si sunt asa alba la piele..deci ar trebui sa fiu epilata si jos...si eu nici timp sa ma pensez nu am avut...ca nu prea am putut sa plec ca n-am avut cu cine sa ii las pe astia mici.
Si apoi ...nu pot si cu bebe si cu Cassie...si mai ales cand sunt obosita ...eu trebuie sa merg singura si sa nu stau prea mult ca plange bebe ca vrea tzatza...si apoi trebuie sa am mobilul cu mine...si cum intru eu in apa..si cu mobil si cu Casandra..si apoi trebuie sa fiu cu ochii in patru numai dupa Casandra...si pana ma duc singura cu ea...pana ma intorc..mai sunt si caldurile astea...pana gasesc un loc de parcare....
Vaiii am innebunit deja numai gandindu-maaaa.....![]()
Cred totusi ca daca as vrea neaparat as putea....dar cu mult stres..alergatura...si nicidecum nu as reusi sa ma relaxez sau sa ma bronzez..sau sa fac o baieee...asa ca mai bine stau acasa...
Oricum bine ca mai vin ai mei pe acasa si mai apuca sa o scoata pe Casandra la plaja...dar asa la foc rapid...ca o fuga o baga un pic cu picioarele in apa..un pic cu fundul....si gata in masina si ianpoi ca nu au nici ei timp .
Jackie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daria_Ioana jACKIE... vad ca vrei si tu la mare ca fetele...dar de mine ce zici? Ca stau la mare si nu am reusit anu asta deloc sa merg sa fac o plaja? Si cand ma gandesc ca altii vin de la sute si mii de kilometrii distanta la plaja ..cu toata gospodaria dupa ei...si eu ca o am la 2 kilometri nu resuesc pur si simplu. Ca nu am costum...ca m-am ingrsat si trebuie un costum care ar trebui sa fie intreg ca burta mea arata ca naibaaaa...si apoi trebuie sa ma epilez cu ceara ca daca ma dau cu lama iar sunt la loc in 2-3 zile...si sunt asa alba la piele..deci ar trebui sa fiu epilata si jos...si eu nici timp sa ma pensez nu am avut...ca nu prea am putut sa plec ca n-am avut cu cine sa ii las pe astia mici. Si apoi ...nu pot si cu bebe si cu Cassie...si mai ales cand sunt obosita ...eu trebuie sa merg singura si sa nu stau prea mult ca plange bebe ca vrea tzatza...si apoi trebuie sa am mobilul cu mine...si cum intru eu in apa..si cu mobil si cu Casandra..si apoi trebuie sa fiu cu ochii in patru numai dupa Casandra...si pana ma duc singura cu ea...pana ma intorc..mai sunt si caldurile astea...pana gasesc un loc de parcare.... Vaiii am innebunit deja numai gandindu-maaaa..... Cred totusi ca daca as vrea neaparat as putea....dar cu mult stres..alergatura...si nicidecum nu as reusi sa ma relaxez sau sa ma bronzez..sau sa fac o baieee...asa ca mai bine stau acasa... Oricum bine ca mai vin ai mei pe acasa si mai apuca sa o scoata pe Casandra la plaja...dar asa la foc rapid...ca o fuga o baga un pic cu picioarele in apa..un pic cu fundul....si gata in masina si ianpoi ca nu au nici ei timp . |
O, te inteleg foarte bine... Eu nici n-am ajuns cu gindul la ce spui tu - costum de baie, epilat - nici nu se pune problema. Eu m-am speriat numai de logistica pt. copii si am preferat sa ne lipsim... Las', pina la anul mai slabesc, mai am timp/chef sa ma aranjez un pic - sau macar asa sper!
inais spune:
Seara buna!
Alysh bine ai revenit...povesteste aici despre mare! Pls, pls...cuiva care nu o va vedea anul asta!
gabitzam la ce medic ati fost la CMU...mi-am amintit ca si eu am acces free la ei (amnezica, deh) si poate trag o fuga. Sau la Medsana...
Pentru azi
Sara-Maria, Mara, Patrick, Robert si Amelia.
Noi functionam clar dupa principiul una pe fatza-una pe dos! Azi a avut o zi maraita. Am insa o problema...si incep sa ma ingrozesc...varsa la fiecare masa. Incepand de ieri seara cand a varsat masa de la ora 9 (papata in parc si neragaita cat trebuie, clar)...a varsat-o toata si pe aia de ora 9 de dimi, apoi la cea de ora 15 a varsat putintel (deci nu se pune), iar la asta de acum de la 9 (papata tot in parc, dar ragaita serios)...a varsat acum 30 min cateva zeci de ml semi-digerati...
Ai vostrii varsa tot asa des? Adica...mai este vreun bebe care sa faca asa?
Uoff...si asta in conditiile in care de miercuri vrem sa plecam la Sinaia! Poate isi revine totusi si nu a fost decat ceva trecator...o zi mai agitata! Sper! 
Simonix ai o voie buna molipsitoare asa...imi place cum scrii! Am tot vrut sa zic!
Noi maine tot prin parc vom fi...avem o aniversare serbata la Cafeneaua Actorilor din Tineretului maine dupa-amiaza si asteptam cu interes..acolo mi-am serbat si eu ziua si ne place locul mult.
Duc lipsa acuta de idei de cadouri. Este o prietena de-a mea...tot o varsta rotunda si tot o viitoare mamica. Ma gandeam la o chestiutza de la Etam, la niste briz-briz-uri...altceva nu stiu!
Merg sa pap ceva si sa beau ceva...lapticul e din ce in ce mai putin! 
Doloress tu ce mai faci cu lapticul?
Va
!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Daria_Ioana spune:
Alysh...Bine ai revenit!
Ai fost funny cum ai povestit de voi 3 pe plaja...stiu bine cum e ...si noi am avut anul trecut cam la fel concediu..."auzi la mine concediu..hahahah "...adica 2 zile si 1 noapte in Bulgaria.
Simonix...merci de raspuns.
Cleo...curaj cu micuta ta...si sper sa va reveniti la un program mai relaxant.
Doloress si Vivianne....[]
ca ati plans cand a defilat nationala Romaniei la JO....dorul de tara....deee?
De cand n-ati mai fost in Romania? si mai bine zis...Cand mai reveniti?
Vivianne , ti-am vazut si eu pozele....si sunt superbe !
Brasov...America si Brasilia...interesanta combinatie....si cum ziceai ca a fost cu portugheza brasiliana???poate vrei sa ne povestesti un pic..pe mine una m-ai facut curioasa...
Oricum se vede ca va iubiti si ca suntei suflete pereche..iar Stefana e clar....o scumpica....
Mie una personal mi se pare ca ar semana mai mult cu taticul ei.
Simonacip...asa repede ai terminat in apartament..wow..mai rar asa repede...dar bine ca v-ati luat de o grija .
Si noi am pus ieri geamuri termopane ..a fost cam deranj dar am reusit intr-un final sa le punem la loc pe toate si sa face curat.
DanaH...felcitari pt fetita care se da de-a dura....ati crescut mari!
Mihaser...
si pt tine si copilasi.Zici ca te-ai apucat de citit legi?ce fel de legi? In ce domeniu ai vrea sa lucrezi?Cum mai e la sat?
O sa plec si eu cred la sat...dar mai aman....e greu si la oras ,dar la sat simt ca innebunesc dupa 3-4 zile...tot mai bine e la oras!
Fiecare cum si unde s-a obisnuit cred.