Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

doloress, simonix, aceeasi problema am si io cu maica mea. Ea visa ca termin fack. si ma intorc in Dorohoi. Si io am plecat la bucureshti. 3 ani a venit 1 data pe an la mine in vizita, si bocea de mama focului: o fata are si s-a dus in fundul lumii (550km dist). Cand mi-am facut credit si mi-am luat casa, s-a suparat pe mine, si 4 luni nu m-a mai sunat. Nici io.... Jalea mare e acu, cand fratele meu e in Italia. Si mai mare jale a fo asta toamna, cand i-am zis ca sunt insarcinata. M-a sunat ca ea face depresie, ca sa ma itorc in Dorohoi sa nasc acolo si sa stau acolo. Si voi ati explicat f. bine ca tocmai aceasta supra protectie si criza de a tine copilul cu orice pret langa - duce la indepartarea si racirea relatiei.
Aceeasi problema vad la socrii mei, cu cat incercam sa ne descurcam, si chiar ne descurcam bine (adica mie asha mi se pare , sa imi ziceti daca o iau razna ), ei cu atat is mai disperati. Grav e ca tati are coloana verticala, se descurca singur de ani de zile si ii ignora. Cumnata mea insa la 24 ani plange cand ramane acasa singura (cu lacrimi, la propriu, nu doar 'se plange', sta cu lumina aprinsa, vine la noi), plange ca a picat un ex. la master, plange ca shefu a tipat la ea etc.. Va dati seama ca tocmai supraprotectia lor nu ii fac bine.

Cred ca asha o fo perioada comunista: nu viatsa sociala,unii nu au avut niciun hpbby, nicio pasiune, totul: copii. Si s-au trezit la o varsta cand copiii isi iau zborul, cand nu mai vor sa ii auda lamentandu-se, nu sunt la fel de acri si nemultumiti ca parintii.
Ii inteleg, mi-e mila de ei, dar nu suntem noi de vina pt nefericirea lor. Fericirea ne-o facem singuri.

Ash accentua un lucru, care l-am cetit intrt-o carte de psihologie, si cred ca e valabil si pt unele mamici de aici:

[b] exista o mare diferentsa intre:
- eu sunt vinovata
- eu pot schimba ceva
[b]

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

getutsa, jhai ca va fi bine!! Sa dea DUmnezeu bine la toti!!
uite, mai sunt 2 cazuri infirmate aici pe forum, zic ca e un forum care scoate din calcul asha probleme!!

noua dr ne-a zis ca inca nu stie sa isi dea cu parerea despre displazie, mai peste 1 luna va fi clar: DA/NU.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Miss..concediu placut.
Reallaura,CEnia si toate celelalte mamici...de asemenea ...distractie placuta.
VAd ca se pleaca in vacanta pe capete..pe aici.

Si eu as fi plecat..dar numai cu vreo 10 bone dupa mine, cel putin perioada asta.
Darius era asa cuminte,dar de 2 zile a luat-o razna .Plange cum il pun jos, vrea numai in brate, numai la san, se zvarcoleste, se innroseste , nu are stare,doarme putin si iar se trezeste.

Cred ca el e intr-un puseu de crestere si eu sunt intr-un puseu de descrestere

Fii-mea are si ea o perioada mai ciudata...cred ca se numeste "puseu de fusta ma-sii"...ca numai la mine vrea si e maraita si tipa asa pe aiurea.
Vrea numai la mine si sta efectiv cu nasul in fund la mine toata ziua...merge dupa mine, ma tine de picioare,daca ies din incapere e de jaleeee...orice fac sunt cu ea dupa mine.
Mananc cu ea in brate, stau la computer cu ea in brate , merg si la wc cu ea ca altfel nu se poate ca se arunca pe jos si plangeeeee si tipa disperata dupa "mamamaaaaa"....de dormit numai cu mine vrea...si cum zilele astea bebe Darius isi face simtita prezenta din plin ...e un picut mai greu ca trebuie sa ma impart la 2...si nu pot sa ii multumesc 100 la 100 pe amandoi in acelasi timp.

Acum au adormit un pic amandoi, dar sunt mai mult decat convinsa ca fii-mea o sa se scoale si o sa stea ca huhurezul pana la 3-4 dimineata( ca mai nou numai asa adoarme _...si dimineata la 8 -9 e in picioare...prima!
Are o energie de speriat Casandra....iar Darius vad ca are profesoara buna de unde sa invete sa "scoata untul din mamiii"...si de 2 zile i-a luat si Darius exemplul Casandrei.
Lasa sa simta mamii ca are copii!
Cami...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicole1980

Inais - Aveti pile la Relad ? Si noi tot de la City Pharma l-am luat, dar de pe bdul Budapesta si tot pe ultimul.
Multumesc mult.

Mai am de gasit exluton, nici pe asta nu-l cunosc.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Culmea e ca am avut o prietena care a lucrat la Relad, dar nu am apelat la ea. Pur si simplu am sunat la Infoline-ul lor si am intrebat. Asa am facut si la Sensiblu. As fi mutat si muntii numai sa-i gasesc vaccinul si sa nu o intepe de 2 ori!

Noi am avut azi o zi ...efectiv a ras tot timpul. Nu a plans! A adormit in bouncer si nu a plans dupa brate...parca mi-au schimbat extraterestrii copilu'! Doamne ajuta-ne sa o tina tot asa!

Fug sa spal vasele si sa pap...asta a propos de cure de slabire!

Am vazut rochitze frumoase....am tot uitat sa spun...Nicole, Reallaura si Leeloo!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

fetele, am intrat doar sa va spun ca suntem bine, ne jucam, radem si gangurim toata ziua, iar noaptea dormim de la 22.30 la 7 dimineata!!
Maine vin o gramada de musafiri, asa ca maiintru sapt viitoare.Va pup pe toate

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Lily..nu stiu daca ti-a raspuns careva referitor la botez....dar cred ca ai sa gasesti aici niste raspunsuri la intrebarile tale:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41893

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cleopana la urma i-ai spus sotului tau despre ce a zis socru? Imi pare rau ca fititza ta se trezeste asa des sa pape! Face antrenament pentru cand va fi mare, mananca putin si des ca asa se mentine silueta.

Daria of, tare greu la tine acolo, cu cei doi pui mici! Pupici la amandoi!

Melly ce fetita cu rochita frumoasa, sa o mananci!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Mihaser, pupici pt Eli!
Si eu invat acum portugeza brazilian... asa l-am cunoscut pe el meu sot
Beijos

Ilary, iti sta super fain blonda!!!!!!!!!! Culoarea e super!

Leeloo, foarte faorte faina rochia!
Eu ii tai unghiile cand doarme.

Maitreiy, wooow, ce bebelusha cuminte ai!!! Ce bine ca ati iesit si voi un pic…

Doloress, credeam ca nu mai eu plang la asa ceva… Cand trece echipa Romaniei

Fetelor, imi pare rau ca nu va intelegeti bine cu mamele voastre… Eu am o realtie buna cu ai mei… Intotdeauna m-au inteles si sustinut, iar cand am plecat din tara, cu toate ca le-a fost si lor greu si mie, nu au zis nici macar o data sa nu plec…
Cat despre socri…cu parere de rau va spun ca s-au prapadit… Edson le zice parintilor mei mama si tata…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inais

Noi am avut azi o zi ...efectiv a ras tot timpul. Nu a plans! A adormit in bouncer si nu a plans dupa brate...parca mi-au schimbat extraterestrii copilu'! Doamne ajuta-ne sa o tina tot asa!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Povestea nasterii

Cat de maaaare sunt!!

niatsa!!
si la mai multe zile asha, Iasmina!
stai sa vezi cand cariie, cariie, si vii repede la ea, si iti da un ngggaaa si aaaa si un zambet si o alintare din aia de iti uiti toate alea!!!
Io in continuare ma rog de ea sa pape, si ea rade si scuipa tsatsa, si imi da un zambet si se uita in ochii mei luung de imi dau lacrimile. Ce sa ii zici? sa te superi pe ea?

asha
Si sa le iau pe rand.
1.deci pun de
2.ma duc sa imi incalzesc un lapte
3. zic la multi multi ani la Sara, pui de Alina_anto, si la, Patrick, si la Amelia, si la Robert. Si la Mara noastra draga. Si urez la toti puii de aici, inclusiv al meu, muulta multa sanatate, nopti dormite si nefrichinite, si parinti fericiti. Cel putin ca acum!!!

4.doloress, da, am zis, ca nu e prima data cand vb fara sa gandeasca, si mai ales ca e a 3a oara cand imi zice replica asta, cu neincrederea. Si tati mi-a confirmat, ca vb fara sa gandeasca deseori, dar ca imi zice mie, nu ii pasa, ca asha e el, dar daca mai zice si la altii,c a e si o tsatsa barfitoare...ce or crede ailalti??? Si a stat cu el la o discutie, si i-a zis clar: "s-ar putea sa superi pe cineva daca vb mult fara sa le gandeshti; iar cu Cleo nu e cazul sa te pui rau..". A, mai nou ma f**e socrul la creier, sa schimb laptele praf la copil, ca de aia nu vrea sa manance bibe. Nici nu il mai bag de seama cand vb, pur si simplu nu il ascult. Atat ca e aiurea ca zice la ceilalti tot felu de chestii despre noi: ca nu il lasam cu copilu', ca uite ala ce face, ca io nu vreau sa fac asha, am fo la praznic si cand incepuse sa cariie asta mica - m-am ridicat si am plecat, iar el, la masa cu toata lumea, incepe sa zica tare: du-te du-te sa alaptezi, da, se duce sa alapteze!! . Inainte de botez ii zic sa isi tina gura, sa nu se trezeasca si acolo comentand asha, ca ii dau in cap cu ceva.
Asha e el, ce sa ii faci. Si mai barfeste pe altii ca sunt paranoici....
Faza e ca nu am incredere sa las copilu cu socrii. Si soacra s-a oferit sa se pensioneze sa stea cu fata. Daca le zic ca io ma gandesc sa iau o bona, imi sar in cap, nu? Va dati seama cum e si soacra... dar ea tace, dar le gandeshte,si le zice socrului sau unei alte verisoare cu bebe mic, si aia chiar pune botul.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Socrul tau asta le stie pe toate de parca a crescut singur trei copii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput