Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Inais - Aveti pile la Relad ? Si noi tot de la City Pharma l-am luat, dar de pe bdul Budapesta si tot pe ultimul.
Multumesc mult.

Mai am de gasit exluton, nici pe asta nu-l cunosc.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Miss si noi suntem cu metoda "a la burtica", chiar imi faceam mustrari de constiinta ap forum acum cateva zile.... Eu o aplic cu folos de ceva timp, observasem k doarme foarte bine pe burtica. Si uite asa reuseste mami sa doarma intre 11.00 si 06.00 dimineata, daca nu, pana la 05.00 si tot e bine. Atata ca ma trezesc si il intorc pe la ora 3, cand scanceste el.
Incearca noaptea sa vezi daca tine.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Voi va uitati la deschiderea Olimpiadei? Ma doare capul ce pot face chinezii aia mici si multi!


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)




Pai Gabita ei sunt specialisti la organizat parade din-astea, la atatia ani de comunism...
M-a apucat plansul la delegatia Romaniei Sensibila am mai devenit!

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna,poate putei ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetelor scumpelor, cu inima grea imi iau ramas bun de la voi pentru urmatoarele doua saptamani, sa-mi tineti pumnii sa avem vreme buna si mai ales multa liniste in Austria, iar David sa fie si el cumintel!!

Va pup si va doresc nopti cu odihna si zile fericite pline de zambetele bebeilor vostri!!

Sa ne recitim cu bine peste 2 saptamani!


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Fetelor scumpelor, cu inima grea imi iau ramas bun de la voi pentru urmatoarele doua saptamani, sa-mi tineti pumnii sa avem vreme buna si mai ales multa liniste in Austria, iar David sa fie si el cumintel!!

Va pup si va doresc nopti cu odihna si zile fericite pline de zambetele bebeilor vostri!!

Sa ne recitim cu bine peste 2 saptamani!


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii




Va urez sa va simtiti minunat!!!!!!!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:


Apropo de dormit pe burtica, Julia atata s-a foit azi-noapte in pat cu mine (doarme pe spate), incat la 7 si ceva am pus-o in patut pe burtica si-a dormit neintoarsa inca 3 ore, de era sa intru in panica ca nu o schimbasem de-aseara de la 10 si ma gandeam ca cine stie ce surpriza imi face , dar pana am ajuns eu de la calculator la patut sa vad daca mai doarme ea se trezise si maraia incetisor.
La bebelusii vostri nu iese pe langa scutec? Eu am patit de mai multe ori. Intai am crezut ca deaia ca e nr 2 si e prea mic, desi Julia nu are inca 6 kg, si-am trecut la Pampers nr 3, dar a iesit ieri si la 3 (a fost "productie" de 2 zile si poate deaia)
Julia doarme cand nu trebuie As fi vrut sa ies cu ea afara, dar a adormit acum o ora.Daca o trezesc, se enerveaza si va urla in carucior, asa ca sarim peste iesirea din seara asta.
Fetelor cum le faceti program copilasilor? Mie mi-e mila sa o trezesc, desi cateodata o mai trezesc cand vad ca s-a udat pe spate, sau trebuie neparat sa ajung undeva. Astazi am ajuns la doctorita de familie la 13 fara 7 min si era sa ma scoata in suturi ca la ora aia se vine vineri?(programul e pana la 13) Ce era sa fac? La ora aia a adormit fiica-mea in carucior,doar nu era sa ma duc cu ea flamanda si urland,nu?


Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Salutare fetelor

Vine weekendul ! Uf ce saptamana incarcata am avut, de-abia de-abia am facut fatza cu lucrul, bb, mulsul, sculat noaptea, facut febra de la vaccin, scos socrii in oras etc.

Am fost la doctor acum 2 zile - mai fetelor, cand va aud cu 7 kile, 6 kile la 2 luni etc ... al meu nu vrea sa treaca de 5 950 gr cu nic un chip hehe tine la silueta :) Bine, ca e armonios, asa a zis doctorul si eu nu ma stresez prea tare, caci am un bb vioi si vesel foc, deci ii este bine, zic eu (si la fel si dr). I-am facut si vaccinul de 3 luni, cineva descria un plans de bebe la vaccin, ei bine, si al meu facu la fel, plans din ala cu siroaie de lacrimi si cu sufocat cu tot of of saracii bebi. Mi-a facut si febra de data asta, inca nu i-a trecut de tot. Dar per total e bine bebele.

Voiam sa ii zic lui Leeloo ca are un baiat voinic si tare scump, are un par ca al lui Robertzel ba chiar mi se pare ca seamana nitel Si al meu se zgaria pe fatza, dar rau de tot, cu sange etc... manusi nu a acceptat niciodata. Si acum isi baga mainile peste tot dar i s-a mai tabacit pielea cred :D Eu ii tai unghiile cand doarme, il iau in brate, adoarme si eu il tai

Lily - tare scumpica e si Julia ta

Fetelor, eu nu am curaj sa il pun pe burtica sa doarma. De fapt al meu nu prea sta el pe burta, e cam marait cand il pun. Si oricum nu schiteaza nici un gest ca ar vrea sa se intoarca - il pun pe spate si asa ramane... se zvarcoleste de nu mai poate, dar nu face decat sa se deplaseze prin pat, sa se puna perpendiculat in patut si gata. In schimb apuca bine jucariile si trage bine de el, baga tot in gura, se joaca cu bibe, cu babetica...

Dolores - cand ai scris despre mama ta, in multe chestii am regasit-o pe a mea Si mie imi e teama sa nu o jignesc, sa nu se supere, si nu prea indraznesc sa ii reprosez multe lucruri care ma deranjeaza, pe motiv ca as face-o sa sufere si ca sunt departe de ea etc ... Deci o cam las sa isi faca de cap cu mine si cu bebe... ce sa-i faci. Oricum e suparacioasa - atat imi trebuie sa ma supar Nici cand eram lauza nu m-a iertat, de plecat a plecat bosumflata ca indraznisem sa ii spun sa nu ma mai bata la cap (incerca sa imi dea niste pernutze pe canapea sa stau mai bine si eu i-am zis o data nu, merci, a doua oara - nu , merci, stau bine, iar a treia oara cand mi se parea ca vrea sa mi le bage pe gat i-am zis sa ma lase in pace ca nu mai am 5 ani, pot hotari si eu daca vreau pernutza sau nu - ei bine, s-o suparat rau, nu a mai vorbit cu mine cateva zile !!! evident ca io sunt fata rea, caci ea "s-a sacrificat" pt mine si uite, sunt nerecunoscatoare :) Ce sa zic... o las cu ale ei, nu pot sa o schimb. Dar si eu ma simt vinovata ca nu sunt langa ea si vorbim in fiecare zi, iar cand ne vedem ii accept toate capriciile. Nu va zic pana ne-am acomodat cand a venit aici, ce mutre facea: vai draga, nu ai matura nu stiu cum in casa, nu ai oale, supiere, bla bla ... nu ai cesti de cafea !!! "Nu stiu draga cum poti sa traiesti asa !" "Nu ai halat de baie ! Vai !Eu mereu am visat sa am halat de baie" (a avut o tinerete destul de chinuita) mereu gasea numai reprosuri de facut. Eu m-am simtit implinita numai departe de ea, e trist, dar asa este, caci mama intotdeauna a avut ceva de criticat la mine. Ma rog, ea zice ca o facea sa imi fie mine bine Eu nu contest ca ma iubeste, dar iubirea ei e sufocanta, asa am perceput-o dintotdeauna si de aceea nici nu ne-am inteles (decat dupa ce am plecat in tari straine). Mereu mi-a reprosat ca sunt rece cu ea. Cat despre bebe, e disperata dupa el si cred ca daca ar putea, l-ar lua la ea deja imi zice ca vai, cand o sa mearga ea cu bb la piscina - eu ii zic: mama, iti dai sper seama ca noi suntem in Belgia iar tu vei fi in Ro, cat despre bb, tu unde crezi ca o sa fie ?? De-abia asteapta sa venim in tara sa il arate pe bb tuturor prietenelor ei, parca ar fi o maimutzica, bietul bb... In fine, cred ca asa este generatia lor, in momentul in care au facut copii si-au revarsat peste ei toate frustarile, visele, dorintele neimplinite etc... si ... evident, s-au "sacrificat". De fapt cam asa este, caci uite de aia dupa ce copiii le-au crescut ai meu au divortat (la 50 de ani) - caci nu mai era nimic care sa ii uneasca. Acum, ca a venit bebele meu (care este si al lor... evident), s-au impacat si il asteapta cu drag acasa !!!

Hai ca ma lungesc aiurea, eu nu prea scriu despre asemenea chestii - e forum de bebici nu de bunici dar ce ai scris tu mi-a readus in minte si in inima niste sentimente de care nu am prea avut timp sa ma ocup in ultima vreme :)

Plec acush la iubitul meu mic :)

Ah, Daria - ma intrebai cu ce ma ocup: firma mea are un soft de e-recruitment, noi il dezvoltam iar eu scriu documentatie (manuale de utilizare etc), fac traininguri, configurari de sistem si de asemenea testele necesare. De aceea pot lucra online. Uneori mai calatiresc, cand tin trainingurile de rigoare. De-abia astept sa ma trimita la Cracovia !!!!!!!!!!!!!!!!!

Pupici fetelor !!!!! Vacanta placuta celor care se duc sa se recreeze

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix si ai mei la fel sunt! Cand am plecat de acasa li s-au inecat toate corabiile, au imbatranit intr-un an cat altii in 10. Ceea ce evident ne intristeaza pe amandoua si ne face sa ne simtim super-vinovate. Nu inteleg de ce generatia lor s-a agatat cu atata disperare de copii. Am crezut ca asa voi fi si eu, insa nu e chiar asa. Adica sunt constienta ca am sa sufar profund cand o sa isi ia puii zborul din cuib, (sindromul cuibului gol) dar nu intr-atat incat sa nu mai fiu in stare sa gasesc nimic frumos in viata asta. Copii au viata lor, personalitatea lor, nu sunt un atasament al meu, sau o proprietate a mea. Au dreptul sa isi croiasca ce drum vor ei in viata, unde vor ei.
Eu zic ca e bine sa vorbim si de bunici, invatam din greselile lor, dar ca si tine, e un subiect tare spinos si pentru mine...
Pupici lui Robertel, sa ii treaca durerea de la vaccin repede repede!

Miss, Laura Lorich si altor fete care pleaca in vacanta drum bun, vacanta placuta! Noi o sa facem o plimbare in octombrie la sora-mea in State, e un drum de 15 ore cu masina, sper sa fie bebe tot asa cuminte atunci ca acuma in masina. Fetelor e de groaza, oricat ar urla, cand porneste masina adoarme instantaneu. Maitreyi sa va fie de bine muntele! Of, si mie tare mi-e dor de muntele meu drag!

Nicole mi-a placut mult lumanarea. Si eu as fi vrut cu flori naturale, insa sora-mii i-a placut mai mult asa, cu crenguta, e mai deosebita adevarul. Nici la nunta nu am avut parte de flori naturale in lumanare si buchet, asa a vrut nasa mea. Si cum era o nasa impusa de "sus" de parinti si familie (ca noi eram doi copii de 21 de ani), nu am putut zice nimic. La botez acuma insa am lasat-o pe sora-mea sa aleaga ea care i-a placut mai mult. Adevarul e ca nici mie nu mi-a displacut, ca nu a fost chiar cu flori de plastic, ci cu crenguta si margelute. Si al meu are balansoar de vreo 3 zile ca nu mai rezistam sa il plimb in brate kilometri. Si in sfarsit imi pot face si eu din treburi Ia uitai aici ce cumintel sta el acolo! Bouncerul deja nu-l mai incalzeste cu nimic.

Ylari e superba culoarea! Eu as lasa-o si asa ca e faina tare. Felicitari pentru voinicuta!

Getuta sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu Bogdanel! Te asteptam cu vesti bune.

Leeloo foarte frumoasa rochita! Asa mi-am luat si eu doua largi, largi, am zis ca am noroc mare cu moda asta mai larguta. Dar nici nu imi permit sa tin cure de slabire acuma cat alaptez.




Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Fetelor scumpelor, cu inima grea imi iau ramas bun de la voi pentru urmatoarele doua saptamani, sa-mi tineti pumnii sa avem vreme buna si mai ales multa liniste in Austria, iar David sa fie si el cumintel!!

Va pup si va doresc nopti cu odihna si zile fericite pline de zambetele bebeilor vostri!!

Sa ne recitim cu bine peste 2 saptamani!


Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii



te pupam cu mult drag!! sa aveti soare si caldura suportabila, si un bebe mancacios si dormitacios!!! Si sa lasati colicile intr-un sat de pe drum


inca o data sarutmana pt invitatie, a facut furori, o sa o pun si pe contul comun sa o vada fetele.!!


o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput