Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
inais spune:
Maitryei...o dulceatza de fetitza! Dulceatza, dulceatza!
Alysh Otilia o cheama...habar n-am clasa..L/M...cert e ca e printre cele mai bune prietene de-ale mele...din clasa a I-a pana intr-a 8-a am stat in aceeasi banca, acelasi bloc, acelasi etaj...etc...dupa au ramas blocul si etajul...
Eu am facut Sincai si apoi ASE-ul. Ea Spiru si apoi tot Spiru!
Alina_anto notat nr de telefon...daca ne lasa degetzica ne vedem!
Cadina
dinti?! Saracutzul de el!!
Socrate deci asa...ati luat si landoul cu voi! Mda...ma bate si pe mine gandul! Fir'ar ea de masina..van imi iau data viitoare! 
China_bulina super dulce gogosica!
Eu am terminat bagajele, am spalat vasele, am strans rufele de ieri si am spalat de mana cateva azi...am hranit bb, taiat unghiutze bebe...jucat cu bebe...adormit bebe! Sunt mandra tare!
Ideea-i ca e de o cumintenie de n-ai vazut! Ziua...
Seara e alta poveste!![]()
Edit: Am platit avans la restaurant pentru botez si am aranjat si biserica. Vom face la El Greco (in spate la Inter pe acolo...e hotel de fapt si cu specific grecesc...deh, ne place bucataria lor) si la biserica Gradina Icoanei...in 07.09. Ne urmareste cifra 7...si nici de data asta nu am planificat nimic!
mamica Iasminutzei...adica
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
Alysh spune:
BAfta multa la vaccin, LAurita!!!! Ramane pe vineri la ora 12 atunci!
DAca vrei, pleaca pe la 10,30 de acasa sa fie mai racoare si veniti la noi sa va mai aratam pozici!
Inais, am avut o Otilie in clasa, statea in prima banca cu o fata Ana Ionescu. In momentul asta sunt asa obosita ca pur si simplu mi s-a sters din cap numele ei de familie....dar mi-l amintesc eu!
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Vianne spune:
Daria, asa e! Stefana seamana cu al meu sot… Cat despre portugheza braziliana… Eu voiam sa o invat acum vreo 4 ani. Si asa mi-am “cunoscut” sotul, pe site-ul mylanguageexchange. El voia sa invete romana.. La inceput am dat fiecare lectii, eu de romana, el de portugheza. Dupa o vreme am inceput sa povestim pe e-mail (nu am vrut sa ii dau nr de tel
). Apoi mi-a cerut adresa pt ca, spunea el, voia sa imi trimita o felicitare. Eu, inca sceptica, i-am dat adresa parintilor mei. Si uite asa s-a trezit mama cu un buchet imens de flori iar tata tot intreba de unde e
… Abia atunci i-am dat nr de telefon si am inceput sa stam la povesti cu orele...Dupa cateva luni a venit in Ro iar la 1 luna dupa ce ne-am vazut live ne-am casatorit. Cam asta este povestea noastra pe foarte scurt..
MsBB, prin ce ati trecut… Imi imaginez ce o fi fost in sufletul tau… Slava Domnului ca e bine acum!!
Doloress, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa tu si toti ai tai si Patrick sa iti aduca multe bucurii..Sa ramai la fel de minunata si curajoasa!
Aelita, am vazut pozele, ai niste copii minunati. Sa iti traiasca sis a fie sanatosi!
Am vazut si lucrusoarele crosetate, tare faine… Si mama i-a facut Stefanei multe, a venit aici cu un geamantan plin dar s-a pierdut. A venit dragutza plangand! Dar Slava Domnului ca l-au gasit si l-am primit acasa dupa 2 zile..
Cleo, fain rochita ai facut! Bravo!!
Gabitza, a crescut mult Raducu, tare scump e!!!
Alina_anto, pupici pt Scortisoara cu gene luuuungi!
Inais, concediu fain si linistit sa aveti..
Chinabulina, am vazut pozele, e tare frumoasa Teodora…
Eu sunt cam racita, imi curge nasul de numa' si tare nu vreau sa ia si Stefana...
Fetelor, acum 2 zile, intr-un tandru moment tata-fiica, al meu sot a convins-o pe Stefana sa accepte suzeta 

Nu mi-a venit sa cred!!! Si de atunci tot o cere si doarme cu ea.
Editez. am mai pus poze noi aici
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
inais spune:
Alysh ti-am trimis un PM.
Vianne aveti o fetitza dulcica rau de tot! Bravo pentru tati si suzi! 
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
inais spune:
Imi vine sa mooor de ciuda...am gasit o rochitza de botez asa cum caut pe site-ul quelle...livreaza insa in 30 de zile...deci nu mai e timp. Si-s in Satu Mare...ca altfel ma duceam eu peste ei!
lui mami si a lui tati
Povestea nasterii
Cat de maaaare sunt!!
simonacip spune:
Vianne, stai linistita , nu cred ca ia Stefana raceala de la tine,mai ales pt ca e alaptata exclusiv. Mie David mi-a venit racit de vreo 3 ori pana acum de cind s-a nascut Mati, si puiul mic n-a luat nimic...cu toate eforturile lui David care-l pupa de 20 de ori pe zi in putinul timp in care sunt impreuna
. Oricum insanatosire grabnica...Frumoasa poveste aveti, imi place. oricum a meritat, nu? Pana la urma v-ati atins scopul, fiecare invatand limba pe care o voia![]()

Am uitat : Maitrey, scumpa foc gogosica si costumatia de asemenea...
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
alina_anto spune:
Am venit de la controlul de 3 luni: Sara a luat 800 g in ultima luna, are 5740 g si 61 cm. In rest totul e ok, iar doctora este mai mult ca sigura ca hemagiomul de la nasuc o sa se retraga! Doamne ajuta!
De cand am ajuns in Buc Sara a fost foarte agitata, a facut niste crize de plans...am crezut ca innebunesc

Nu vroia nici tzitzi, nici sa doarma, nimic.... Cred ca de la caldura asta infernala
Acum i-am dat putina tzitzi si a adormit. Ne grabim sa plecam spre Breaza.
Vianne, imi place mult ultima poza si cea in care doarme cu mainile sus, intinse! Asa doarme si Sara cand o pun p[e spate
Laura Daca mai ai drum spre munte, call me!
Inais, pot veni eu la Sinaia daca nu poti trece tu pe la Breaza...Astept tel. Drum bun, albinuto

Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
alina_anto spune:
Am uitat sa va spun..mi-a zis dr sa-i gauresc mai mult tetinele de la biberon. Voi asa ati facut????
Sara la Breaza
Scortisoara
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
Botez Sara-Maria
Vianne spune:
Inais, multumesc!
Imi pare rau ca nu poti avea rochita pe care o vrei pt botez...Pup pe Iasminutza!
Simonacip, si eu sper sa nu ia Stefana raceala...
Daaaa, a meritat
Si inca mai invatat![]()
Pup baietii tai frumosi!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
simonacip spune:
)Alina< Doamne Ajuta sa se retraga hemangiomul, vai ce bine ar fi!!!..

Noi nu gaurim tetinele, le schimbam. De altfel poate sa se sparga latexul ala si sa se inece copilul dc nu stii cum sa le gauresti...Ce biberoane folositi?
Fetele am uitat sa va spun din aventurile baietilor mei cei mari...Mi-a pove Cip cum l-a pus sa faca pipi la copac - duminica parca- si David (erau multi gindacei dintr-aia rosii pe copac, iar el le zice paianjeni la toate insectele
ii spunea : Tati, hai sa pishulam niste paianjeni"...M-am prapadit de ris cu al meu...
Are niste expresii sa te tii, de ex zice "oamenul" in loc de omul, dar cind vine vorba de plural sunt "omii", sau " laptelul" in loc de laptele..si etc etc o gramada de care nu-mi amintesc acum...Sunt teribili, imi pare rau ca n-am rabdare sa le notez si deja le uit..
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."