Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cadina

Suntem capiati...
Ne ies... un molar si doi canini. Si suntem prea mici pentru asta... si avem si colici...
Dor cam tare si in loc sa vorbim normal deja tipam de durere... Uf... sper sa treaca si perioada asta.

Deja ies dintisorii?
Va tinem pumnii sa treceti repede si cu putine dureri de perioada asta.

maitreyi super fetita cu fundita.
Am observat ca aveti scoica ca si-a noastra si scaunel-leganel roz de la miniblu tot ca si-al nostru. Juliei ii placea tare mult sa stea in scaunel si sa dea cu manutele dupa o papusica pe care-am agatat-o langa mingiute.Zic ii placea,pt ca in ultimele zile se satura f repede de papusa si ma urmareste cu privirea prin camera.

Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salutare!
in primul rand, cu scuzele de rigoare pentru intarziere, LA MULTI ANI, DOLORESS!!!! n-am reusit sa scriu ieri nimic, de aia iti spun abia azi sa fii fericita alaturi de baietii tai si de toti cei dragi tie. sa ai parte numai de lucruri bune in viata, pe masura sufletului tau mare si a curajului nemarginit de care ai dat dovada

si apoi, inainte de a mai citi cate ceva, avem poze de la botez si cateva din categoria diverse

i'll be back. a venit tati si tre' sa-i dau de mancare

georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:

Suntem capiati...
Ne ies... un molar si doi canini. Si suntem prea mici pentru asta... si avem si colici...
Dor cam tare si in loc sa vorbim normal deja tipam de durere... Uf... sper sa treaca si perioada asta.

Deja???? Pai astia ies pe la un an cred, sau mai incolo. Ca prima data ies incisivii de jos, de sus, etc...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Am revenit in Crangasi si noi.
Nimic deosebit, doar ca -am relaxat, epilat, pedichiura si o tura de shopping zilele astea. Mi-ati lipsit tare tare. Am mai incercat sa citesc cate ceva dar la ai mei nu merge deloc, sunt tare galagiosi, antrenanti si niciodata nu apuc sa imi trag sufletul.
Una peste alta, a fost ok.
Am vazut prin ce a trecut MssBb, imi pare tare rau, Doamne ce ai mai tras...
Am vazut si ca Alish a fost la mare... dar nu gasesc pozele...
Incerc sa recuperez dar tare greu e cand nu sunt aici pe baricade... pierd sirul.
Ne pregatim de botez. Mi-am luat si de incaltzat de la Madonette, mama niste tocuri daca le vedeti ziceti ca sunt nebuna nebunelor. Si i-am luat si iubitzicii mele rochitza ptr pana la biserica. Va pup pe toate.

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Georgiana, ce frumoasa este gogoasa ta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru urari, sunteti toate niste dragute!
Am vazut o gramada de poze cu bebei care de care mai frumosi: Raducu,Mirciulica, Mateias, Sara, Teodora Maria, Alexandra! M-am delectat vreo ora cu toate pozicile, azi a fost ziua de update la pozici! Ce sa zic, toti sunt niste scumpi si tare imi place sa vad cum cresc si se dezvolta.

Noi raportam o noapte in care piticotul a dormit 8 ore, la 10 s-a culcat si la 6 s-a trezit. Eram toata uda de laptic. Ca eu nu port sutien, daca nu am niciodata destul lapte. Dar acuma in 8 ore tot s-a adunat si dadea pe-afara. Normal ca dupa o zi agitata ca ieri a dormit tun. Aseara am iesit la un restaurant, dar nu am stat si noi linistiti decat vreo 20 de minute asa. Dupa aceea am facut ture, cand eu cand sotul cu el in brate la plimbare prin jurul terasei. Azi vad ca sta cumintel, s-a jucat cu jucarelele in patut, acuma se da in leagan, am observat si eu ca Lily ca avem o zi buna alta proasta.

Cleo si al meu a inceput sa faca precum printesa ta, eu ii bag bibeornul sau tzatza in gura si el rade cu gura pana la urechi, parca-l gadil. Nici vorba sa pape. Luni mai merg iar la clinica de alaptat, o sa vedem atunci daca a luat ceva in greutate, ca astea doua saptamni au fost de groaza cu papa.

Inais spor la impachetat si vacanta placuta! Nici la noi nu mai incape mare lucru in masina daca punem caruciorul. Trebuie neaparat sa ne gandim sa schimbam masina pe una mai mare la al doilea bebe. Desi nu imi plac masinile mari care polueaza si consuma si mult, alta situatie nu e. Poate luam o hibrida sa ma impac si eu cu gandul.

Mihaser ma intrebai de ce nu conduc, pentru ca mi-e cam frica! Cred ca trebuie sa ma duc pe topicul de la cabinetul Psi. Am luat carnetul, am intrat in sesiune si vreo 2 luni nu am condus deloc. cand m-am urcat in masina dupa astea doua luni cam uitasem ce am invatat, asa ca m-am urcat pe un trotuar si am intrat in panica, in loc sa apas pe frana am apasat acceleratie, veneau si niste omuleti, am crezut ca fac soc. Si bineinteles sotu urla la mine, ceea ce m-a panicat si mai tare. Asa ca de atunci (sa fie vreo 10 ani) nu am mai condus. Sunt si tare neatenta de felul meu, asta e adevarul. Si cum aici in Montreal se circula tare bine cu transportul in comun, nu mi-am mai batut capul. Dar uite ca acuma tare mi-ar fi prins bine, caci nu prea ma vad cu carurul in autobuz si metrou. Deci sunt condamnata sa stau in casa sau in imprejurimi (dar in imprejurimi nu am nici un magazin de exemplu, deci cand vine iarna o sa stau numai in casa) pana vine sotu de la servici, pe la ora 6 seara asa.

Doloress si minunea mea Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Suntem capiati...

oo, deja??
bebe nu stie ca se incepe cu incisivii mai pe la 7-8 luni? bb are ritmul lui, a? deja cu personalitate sa treaca toate.

socrate, welcome bec, si multumim pt logistica de deplasare. e esentiala , pt noi, cei care ne mai gandim sa plecam

inais, astia cu bordurile au fo inainte la mine!! i-am bombanit si fugarit de mama focului, si ei dragutii...s-=au dus pe urmatoarea strada. la tine... . Pazea, socrate, pana la anu ajung si la tine!! sau peste 5 ani, in ritmul lor

alina_anto, fata mica frumushica are nishte gene... dar nishte gene... mai, de reclama la rimel!!! mie mi se pare mai grasunica de cand am vazut-o!!

ylari, nicol, mai veniti seara pe la noi......

sisters, chiar ca e lumea mica!!! voi 3 gemene, doar 2 surori, colege cu prietena lui Alysh si a lui Inais. Acu, ziceti -mi si mie, careva dfin fetele de le forum, ce mai stiti de verisorul lui sora lui matusha lui Ion de la buzau??

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

sisters, chiar ca e lumea mica!!! voi 3 gemene, doar 2 surori, colege cu prietena lui Alysh si a lui Inais. Acu, ziceti -mi si mie, careva dfin fetele de le forum, ce mai stiti de verisorul lui sora lui matusha lui Ion de la buzau??

Alysh Iubitzica mea, nu-i bai, cand se paote se poate, cand nu, aia e!
Doar ca noi maine mergem la vaccin, facem prevenarul...Hai sa ramana pe vineri. Daca nu poti, aia e, stabilim pe sapt cealalta, poate se mai si racoreste si ne deplasam cu bbicii mai usor la orele amiezii. ramane pe vineri??? pe la 12 e ok ca vine Bogdan si ne ridica pe la 14:30. ti se pare ok?

Chinabulina, frumu de tot gogosica ta!

Alina_anto, ce frumos ati impodobit cristelnita si ce luminare frumoasa! Imi place poza cu voi trei, de la sf albumului!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Multumesc de incurajari, dragelor! Intr-adevar, bb nu stie cand trebuie sa-i iasa dintii si ne-am trezit cu... masele.
Sa va inarmati cu multa rabdare si nervi de otel, e cam ca la colici, nitel mai rau, ca are accese sau pusee de durere de se trezeste plangand din somn. Ii dau dentinox si nurofen, plus un remediu homeopat cammonila parca (musetel) care ii face destul de bine. Mi s-a mai recomandat baby calm, l-am cumparat si la nevoie ii dau si din ala.
Frumosi foc bebeii vostri, ma tot uit la poze, dar din pacate nu prea am timp sa comentez...
Julia e superba, lui Raducu i-a crescut parut nou in capusor si are niste ochi superbi!

Fug afara ca e mama cu bb la plimbare si e stresata deja saraca de ultimele lui crize de plans. Eu am ramas sa fac un dus si sa imi spal parul. In timpul sarcinii nu imi cadea un fir de par... acum.... imi cade in suvite, deja. Plus ca zinc (care ar ameliora problema, sper) nu se recomanda in alaptat.

Pup, pup, fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis, succes miine la vaccin!!
Chinabulina sunteti niste frumosi cu totii!
Cadinutza...ti-a spus pediatrul de dintisori? Tare m-as mira, mai ales de canini...Acuuum??Oricum, nu stiu si al meu a fost cam miriila azi si CHIAR NU STIU CE ARE..
Cleo..
Inais, drum bun si bb cuminte? Mi-a scapat: la mare sau la munte?

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput