Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

gabitza ce bine seamana flacaul cu amandoi sa va traiasca cavalerii

vazut si scortisoara cum isi apara tzatzica

avem si noi poza noua
-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

gabitza ce bine seamana flacaul cu amandoi sa va traiasca cavalerii

vazut si scortisoara cum isi apara tzatzica

avem si noi http://picasaweb.google.com/alexandra.noastra/ViataEFrumoasa/photo#5233583980666290962"poza noua[/url]
-------

Pozele Alexandrei

Ce bombonica dulce!!!!

Sara la Breaza

Scortisoara

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Maytreyi, super miss sixty a ta!!! Moda afro asa...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE MIRCEA
ALBUMELE MELE

BURTICA

Mergi la inceput

Inais Da-mi un tel cand ajungeti la munte. Sigur ca o sa ne vedem!!

Sara la Breaza

Scortisoara

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

mai mare funda decat ea

multumim fetele noi n-avem niciun merit - Slava Domnului in toate

-------

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Nu am mai intrat de mult. Sunt in urma cu cititul
La multi ani Doloress,cu scuzele de intarziere, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de lucruri minunate in viata ta.
Sa iti fie sanatos puiutzul si sa va bucurati de el. Va

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Inais, hai ca-i tare de tot!!!! eu am terminat spiru, in '96, clasa de limbi straine. deci, prietena ta daca a fost la L a fost cu mine in clasa, daca a fost la cealalta clasa de limbi straine M, probabil o cunosc din vedere. Cum o cheama?

Laurita, nu mai pot joi! POt miercuri sau vineri! Iertare de o mie de ori, chiar acum mi-a spus Stef ca ne-a programat la dentist si ala nu putea decat joi la pranz. Spune-mi ca poti miercuri sau vineri, pls, pls.

GAbitzam, superbi baieti mai ai, ai cu ce te mandri!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Suntem capiati...
Ne ies... un molar si doi canini. Si suntem prea mici pentru asta... si avem si colici...
Dor cam tare si in loc sa vorbim normal deja tipam de durere... Uf... sper sa treaca si perioada asta.

Mergi la inceput

Am pus cateva poze de la botez - sunt pe linkul cu baita si botez Sara

Sara la Breaza

Scortisoara

Botez Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor,

Ma inscriu si eu in mai multe cluburi:
- azi am depus si eu dosarul pentru cele 6 milioane - trist. Colega mea de la RU a insistat sa imi faca alta adeverinta nu sa o completeze pe cea data de AF si eviden m-au intors. Deci am alergat din nou azi la servici sa completeze adeverinta. Pe caldura evident, asa ca am ajuns cu bb cam marait inapoi la AF

- astept comanda de pe redoute, sper sa apara ca sunt produse si pentru alte 2 prietene si nu imi place sa astept asa mult cand e vba de altii

- copil marait am avut si eu
Nu mai stiu daca v-am povestit, am fost in we la mare. Se pare ca la orice deplasare se da peste cap, nu mai are program nimic si in ziua dupa intoarcere nu te intelegi om cu persoana. Acuma, de drum ce sa zic, noi am luat si carutul si landoul.El sta bine mersi in scoica de masina numai ca i s-a facut cald la un moment dat. Oricum tb scos la 1.5-2 ore ca sa se mai miste ca nu recomandat sa il tii mai mult in scoica. La dus a fost ok, am plecat vineri la 4, a dormit aproape tot drumul, s-a trezit cand am ajuns in Constanta. La intoarcere a fost criminal. Din Mangalia pana in Constanta am facut 5 ore. Deci nu va pot descrie. Am alaptat in masina, am tinut copilul in brate ca incepuse sa planga. A adormit din nou cand am iesit din Constanta si a dormit pana la 5 cand am ajuns acasa. La 8 a adormit din nou si a reluat programul. Ieri toata ziua nu a dormit legat. Aseara a facut circul de rigoare. Am descoperit o noua pozitie de mancat biberonul. Ma gandesc ca asa cum nu ii place sa fie alaptat decat in anumite pozitii poate aceeasi pb are si cu bibe. Vedem diseara.
Cat despre haine noi am folosit cele de 0-3 luni exact o luna jumate. De atunci suntem la 3-6, dar ultimele comandate de 67 de cm vin fix. Normal de altfel pt ca avem 66 de cm. M-am lamurit si eu cand l-a masurat medicul saptamana trecuta.
Asa ca i-am comandat ultima data 74.
Cresc copii astia repede.
Pana la sfarsitul lunii cand plecam o saptamana la mare nu mai plecam nicaieri. Acolo insa luam si patul pliant cu noi ca nu e de dormit cu el in pat. A dat intr-una din picioare. Deh, iese fotbalist ca nu se opreste nici in somn.

Sebastian

Mergi la inceput