Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

chinabulina vazut, placut pozele de la botez. dulce tare teodora

vianne felicitari for the suzi ce asfalt aveti fratilor acolo...vrem si noi ca sa facem nani bun la plimbare frumoasa poveste! casa de piatra in continuare!

inais drum bun si concediu linistit si fara peripetii! si de ce 30 de zile? eu comand aproape lunar de la quelle si cam in 10 zile vine pachetul...hmmm...

dintisori? las' ca trec si durerile si va avea un zambet de milioane sa ii foloseasca sanatos

sa porti sanatoasa pantofii ylari!

cleo slabute interventiile azi ce coci?

multumim de aprecieri! toti bebeii sunt dulci, dulci

noi nici azi nu am avut crize de personalitate. ca si ieri am adormit-o de la 6 la 7 si asa nu a mai avut de ce sa chiraie. acu iar a adormit da o trezesc la baita pe la 10.

have fun in continuare alaturi de bebei

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

maitreyi, nu coc nik. Plange fata... tati e iar in delegatii....
Nu mai pot, am lasat-o sa planga acolo....

alina_anto, acu cu bibe poti sa le maresti gaura, dar uite, verisoara la care mergem la Breaza, care are fata cu 2-3luni mai mare, a schimbat tetina, de la cea cu curgere lenta la una cu 2 gauri, si i-a refuzat sanul! ca noua tetina curgea mai repede.
Zic sa nu te grabesti cu alta gaura, 800gr pe luna e super ritm, pt o fata, noi am luat 550 gr ultima luna,s i dr a zis ca e bine si asha, mergem inainte.

nu amai stiu ce sa zic. Is chiauna....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Hai ca sunt dusa cu capu' tot vroiam sa zic si eu ceva si uit de la mana pana la gura. Deh, neuronul e deja in concediu.

MsBB imi pare tare rau pt ce ati patit. Multa sanatate va dorim.

Doloress la multi ani dragutza si multe bucurii alaturi de micul luptator Patrick.

Am culcat copilu. Eu cred ca ceva nu e bine. Deci ii fac baie mai devreme pe la 8 fara un sfert, ii fac masaj si ii dau biberonul. Adica i-as da biberonul dar nu mai am cui pentru ca urla ca si cum l-as jumuli, tzipa ascutit, se invineteste si tot asa. Il plimb si la un moment dat tace, cum necum bag in el 40 de ml. Adoarme. Il las ca ce se ii fac si se mai trezeste inca o data la 9, ii dau inca 60 de ml iar e lemn.Acuma sa vad ce se intampla in continuare. Zau daca inteleg de ce plange asa seara. Evident nu a tinut figura de ieri cu noua pozitie de mancat.
Vecino bravos esti talentata.

Sebastian

Mergi la inceput

sorry cleo sa treaca lacrimoaiele lu' baby!

eu am cantarit-o azi si are 4890 g. a crescut cu 1560 g fata de cum am scos-o din maternitate, respectiv cu 720 g de la cantarirea de la o luna. suntem in grafice, Slava Domnului! se simte si la mana ca s-a mai falcosit si lungit avem pe ce pune mana.

-------

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Hai ca sunt dusa cu capu' tot vroiam sa zic si eu ceva si uit de la mana pana la gura. Deh, neuronul e deja in concediu.

MsBB imi pare tare rau pt ce ati patit. Multa sanatate va dorim.

Doloress la multi ani dragutza si multe bucurii alaturi de micul luptator Patrick.

Am culcat copilu. Eu cred ca ceva nu e bine. Deci ii fac baie mai devreme pe la 8 fara un sfert, ii fac masaj si ii dau biberonul. Adica i-as da biberonul dar nu mai am cui pentru ca urla ca si cum l-as jumuli, tzipa ascutit, se invineteste si tot asa. Il plimb si la un moment dat tace, cum necum bag in el 40 de ml. Adoarme. Il las ca ce se ii fac si se mai trezeste inca o data la 9, ii dau inca 60 de ml iar e lemn.Acuma sa vad ce se intampla in continuare. Zau daca inteleg de ce plange asa seara. Evident nu a tinut figura de ieri cu noua pozitie de mancat.
Vecino bravos esti talentata.

mami de Edvin Sebastian
Sebastian

socrate, e ceva in cartier? de o ora continuu...pauza 10 min la tv, dar nu sunt canale de reclame continuu la RDS!!!!

edit: am fo iar la piticanie sa o legan. Am intors-o pe o parte, cu un prosop facut rulou, legatat-o, ca pica de somn, si a adormin in 30sec!! uof..saraca plange si de oboseala. Dar culmea,a zi a dormit pana dupa pranz, in vreo 3reprize de 30min-1 ora...
si io is varza. Sper ca nu ma mai trezeshte iar la 1, 3, 5, 7. Ca clachez.

bag si un capitol nou. Ca sunt o dragutsa.
Dar asta o stiti.

Si iertati-ma ca nu mai apuc sa va raspund la toate. Dar nu mai poc...

Inais, deplasare placuta!! sa aveti parte de somn lung, papat bine, si odihna pe toate planurile!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

cleo cand o ia a mea pe ulei o tin relativ fortat la mine pe burta si o legan si incet, incet se linistete. + ca ii vorbesc mai tare decat tipa eaca in momentele alea cred ca nici gandurile nu si le mai aude...asta daca face asa de la oboseala mara scumpa...

-------

Pozele Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

cleo cand o ia a mea pe ulei o tin relativ fortat la mine pe burta si o legan si incet, incet se linistete. + ca ii vorbesc mai tare decat tipa eaca in momentele alea cred ca nici gandurile nu si le mai aude...asta daca face asa de la oboseala mara scumpa...

-------

Pozele Alexandrei

mda. Exact la fel. Si cand o pun jos... o luam de la capat...
Am baut azi un 100ml de pepsi. O fi de la asta?

CAPITOL NOU

Mergi la inceput