o alta forma de abuz sexual

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

unele legi sunt total tampite. Pe o parte dai lege ca te leaga astia daca din intamplare te surprinde copchilu' facand sex, pe de alta parte prin tari "civilizate" este incurajata nasterea acasa cu catzel, purcel, vecini si ceilalti plozi care se uita in fundul tau. Nu stiu ce e mai grotesc in toate astea.. dar zau daca mai inteleg ceva..

Traiasca Europa!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Farah
[asadar, ce naiba putem sa facem?

abstinenta, abstinenta, abstinenta!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami30
ca te leaga astia daca din intamplare te surprinde copchilu' facand sex,

In mod sigur nu la aceste situatii-exceptie (cand, din greseala, c-ai uitat sa-ncui usa, da buzna peste voi in dormitor sau se intoarce mai devreme de la scoala, sau.., sau..) se refera.. ci la situatii repetate, sau cand parintii -cu buna stiinta- fac sex in prezenta copilului.

Sexul e sex, un joc pe care il practica adultii (sau, ma rog, si adolescentii), iar copiii nu ar tb sa-i fie expusi.. mai ales relatiilor sexuale ale proprilor parinti. Dar asta nu inseamna ca tb sa ne transformam in niste robotei si ca atingerile sunt wrong.. din contra, exprimarea fizica a iubirii dintre parinti cred ca este benefica pt copil. Iar nu toate saruturile, imbratisarile sau mangaierile au o conotatie sexuala; si chiar un french kiss mai domol nu este egal sex.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

ruxandra, cami, ripley ma bucur ca ganditi asa. ma speriasem ca sunt un monstru daca ma pup cu tac-su in fata lui andi...

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

salut infiintarea liniei speciale, BUT ....cum se vede / aude de pe partea astalalta a garlei ... copiii, la indemnul, atentionarea si sfaturile pricepute ale educatorilor ( in sensul larg al cuvantului ) cam abuza de asta...adica pt orice gest, care i s-a sugerat a fi pe o lista.. neagra, ei pot suna si baga parintii la bucluc ..si nu numai parintii, vecinii, prietenii, etc...cei de la capatul celalalt al firului isi fac overzealous treaba (ca doar sunt joburi in definitiv ), parintii sunt atentionati/anchetati ..pt cele mai nesemnificative chestii...si cum spunea Donia, intai te leaga apoi te intreaba de sanatate ...nu includ aici povestea cu sexul in fata copilului, cu care nu sunt de acord, linia nu e infiintata numai pt asa ceva...deci, atentie, ca poate face si rau...acum nu stiu in ro cat de bine e implementata si cu ce «extensii»...dar poate fi ...utilizata abuziv..apropo de abuzuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Linia aia telefonica este exact frectie la picior de lemn dupa parerea mea.Protectia copilului e inexistenta in RO.Pai mai ieri am vazut pe net la Protv un animal care a treia oara consecutiv l-a batut crunt pe bebelusul de 6 LUNI si protectia copilului ce spune?...ca s-ar putea ajunge pana la decaderea din drepturile parintesti....POFTIM?!? Pai si cand o sa se intample asta?Dupa ce e mort bebelusul??
VAI SI AMAR...

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

A debutat cu un titlu socant (sex in fata copiilor) si, la prima vedere, incredibil. Dar se pare ca este totusi un subiect de actualitate, iar UE il ia foarte in serios; caci acu nici o luna, a fost adoptata Noua Conventie a Consiliului European privind protectia copiilor. Conventie, al carei articol 22 interzice parintilor sa faca sex in prezenta copiilor, vinovatii putandu-se alege cu sanctiuni incepand de la amenda penala, pana la decaderea din drepturile parintesti si inchisoare.

Un comentariu www.monitorulbt.ro/Actualitate/2008-07-26/Parinti invatati sa faca sex european" target="_blank">aici.

Se intampla probabil mult mai des decat am vrea sa stim.

Intrebarea este, si ma refer in special, la protejarea copiilor de a fi expusi unor scene intime intre parinti: Cat de des se intampla? Este viabila viitoarea lege? Vor putea fi protejati copiii mai bine datorita noii reglementari?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Fiul meu anul trecut imi spunea ca el stie cum se face sex. Hai spune... pai stii mami, cand barbatul isi baga penisul in pasarica femeii
Pana atunci nu prea aveam discutii pe tema respectiva, insa atunci l-am intrebat de unde a mai scos-o pe asta. Si atunci am aflat ca are un coleg de clasa... de la el. Am intrebat o persoana vecina cu colegul respectiv, (mama unei fetite tot din clasa) si dansa mi.a povestit ca in acel apartament 2 camere conf.2 stau 12 persoane, 3 generatii. Intr-o camera sta copilul acesta cu sora, parintii si bunica. Parintii alcoolici, vin acasa deseori imbatati, si la orice ora ii apuca, pe ei nu-i intereseaza cate persoane ii admira.

Deci exista cazuri... si uite aflam asa din greseala, si nu ne vine sa credem...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Gabi K, revoltator ce zici...noi stam la PC si dezbatem, dar fara o campanie nationala de educatie sexuala a...parintilor, mare lucru nu prea rezolvam...
O inteleg si pe Pitzinuca, este frustrant sa stai intr-o garsoniera, cu copilul/copiii, si sa nici nu ai vreo perspectiva sa schimbi asta, la cum se acorda creditele pt. locuinte in Rom...Tot frustrant e chiar daca-i duci vara la bunici, ca doar nu poti sa faci sex doar doua saptamani in vacanta...sau sunt tineri care nu au nici macar bunici la care sa-i lase...
Insa cei de care ziceai tu Gabi K sunt din pacate unii dintr-o gramada de "familii" de oameni inconstienti, ca doamne-iarta-ma, oricine isi doreste un copil, hai doi, hai trei, dar in garsoniere sau camine de nefamilisti sa faci de la 4 in sus e deja lipsa de discernamant...fara sa te gandesti ce se va alege de copiii aia...
Ar fi binevenita pe aici prezenta unui psiholog infantil care sa-si spuna opinia pt. ca dupa parerea mea vederea sau numai si auzirea actului sexual AL PARINTILOR (nu al oricaror altor persoane la televizor) ESTE un soc pt. copil si un abuz asupra psihucului lui...este o maturizare fortata, la fel ca divortul sau pierderea cuiva... Pt. el acel mod de viata devine normal, si uite asa vor creste generatii de fete care isi vor oferi fara jena corpul prin boscheti sau locuri publice sau in fata copiilor la randul lor, sau baieti - posibili viitori violatori...

O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui gazzella

pitzinuca, mie nu-mi plac subectele astea sa le discut
io doar iti dadeam credit si-mi spuneam ca nu te-o duce gandul chiar locuind in garsoniera sa consumi un act sexual in imediata prezenta a copilului, sub ochii acestuia
totusi garsoniera mai are si balcon pe langa bucatarie si baie si hol
ba mai exista si pareti despartitori din carton
ba mai sunt si garsoniere de 60 de metri patrati

Felix (3 ani si 8 luni) Bendis (1 an si 9 luni)

nu-mi vine sa creeeed...
adica vrei sa sugerezi ca doi soti sa faca pe balcon??? tu ai putea??? chiar daca in fata balconului respectiv, la 2-3 m, e balconul de vis-a-vis???
mda, se poate, mai ales daca in balconul de vis-a-vis e o alta pereche care locuieste intr-o singura camera, cu copil/ copiii !!!
asta poate declansa o noua epoca libertina, cum era PowerFlower (make sex no war )

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

de data asta am sa raspund la subiect... (intre timp am terminat de citit toate postarile)

in primul rand, eu nu sunt extremista (adica nu ma feresc sa vada copiii semnele iubirii dintre noi, parintii) DAR pastrez, desigur, limitele 'normalului' - si, cu siguranta, n-as putea sa fac cu spectatori!!!
si oricum, n-am nevoie sa se dea o lege pentru asta...

ca exista o multime de situatii in care copiii 'surprind' un act sexual dintre parinti - mai mult sau mai putin accidental - nu pot sa contest, desigur ca se intampla!

din pacate, asa cum mai zicea cineva mai sus, legea asta e 'frectie la un picior de lemn'!!!

s-a mai zis si repet, faptul ca te surprinde copilul accidental facand dragoste nu poate fi la fel de grav cu situatia in care un cpil este expus sistematic la filme XXL live, cu actori cunoscuti!

DAR cum se va face deosebirea??? asteapta aia de la 'linia verde' sa sune acelasi copil de 3-4 ori?! sau cum?

si pentru ca vad ca s-a deschis si subiectul despre 'telefonul copilului', sa va povestesc o faza reala: la scoala baiatului meu vine cam 1 data/ luna un politist care le explica despre abuzul in familie, sau in afara acesteia, despre diferite pericole pe care le pot intalni, samd SI le repeta numarul la care pot suna in caz ca li se intampla ceva.
eu nu reusesc sa tin minte numerele alea lungi, chit ca par usor de retinut DAR sigur si eu, si copilul meu, si o gramada de alti copii retin numarul 112 !

.... numar la care o colega de clasa a lui a sunat, cand maica-sa a luat-o de mana si a obligat-o sa se apuce de teme, in loc sa mai piarda vremea la TV!
(telefonul era ocupat si vazand intamplarea, mama-sa i-a explicat ce anume inseamna un ABUZ care sa fie raportat la 112 !)

dar daca nu ar fi linia ocupata???
daca, intr-un moment cand nu i-ai cumparat jucaria dorita sau nu l-ai lasat sa faca ce dorea el, l-ai pedepsit pt cine stie ce nazdravanie, copilul TAU ar suna la 'telefonul copilului' si te-ar reclama???
daca Protectia Copilului si-ar face datoria si ar veni sa-ti IA COPILUL, ca sa-l fereasca de cine-stie-ce grozavie??? .... si abia apoi ar incepe ancheta, pt a se stabili ca erai NEVINOVAT???

asta nu l-ar afecta pe copil??? a fi luat de langa parintii lui nu reprezinta un ABUZ?!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput