Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Scrie pe el de la 4 ani in sus pt ca ar fi ideal sa accpete toate regulile jocului, sunt un pic mai multe decat v-am zis. Eiii, la Dinu am renuntat la o regula pe care nu o accepta, refuza sa-mi dea bani cand trece pe la casele mele. dar eu trebuie sa-i dau lui.
Unul de 4 o fi altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

Oau ce agitatie pe piticodrom!

Felicitari Ruxandra si bun venit Clara (ce nume frumos)!

Cu intarziere La multi Ani Petra si ALberto!

Noi suntem bine, am fost in weekend sa o recuperam pe Maria de la bunici de la Miercurea Ciuc. Arata destul de bucalata, mi-e cam frica sa o cantaresc. S-a distrat de minune, a cules zmeura, a inotat la Sf Ana, a dansat la zilele Ciucului si tot felul de nebunii. Azi noapte am debutat cu obsinuitul cosmar de bun venit acasa, dar s-a linistit mai repede ca de obicei; sper sa revina la somn continuu toata noaptea pentru ca eu cel putin am nevoie:)
E asa de mare ca nu-mi vine sa cred; s-a hotarat sa ne arate si acasa ca stie sa mearga singura la toaleta si sa faca toate actiunile aferente (in iulie am descoperit cu uimire ca la gradinita merge singura la baie; acasa nu mergea niciodata); mai avem totusi biberonul la care nu situ cand vom renunta plus domnul oac cu care doarme si cu care suge degetelul in momentele de plictiseala/disconfort. Cred ca astea au ramas singurele semne de bebelusenie; in rest, trebuie sa fim foarte atenti ce povestim in fata ei, ca retine tot si da raportul mai departe.

A aflat tot ciucul cum am primit noi dulap alb in loc de maro si alte asemenea intamplari.

Din luna iulie, avem si un verisor, a nascut si sora mea; din septembrie, se va tripla numarul de nepoti:)

eu muncesc din greu sa las totul in regula cand plec, din cauza asta nu am mai intrat demult ca sa scriu; dar ma tin la curent cu evenimentele:)

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Bun venit,Clara!
Ruxi,sa va traiasca,sa te refaci repede si Matei sa fie cat mai putin gelos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Alberto!Dana,sa va traiasca flacaul!

Ioana,la multi ani pentru Sma,chiar daca cu intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Tangerine, tu cand ai DPN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

12-19 septembrie Tonnia

Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Pai mai ai si tu doar un pic de tot , Ramona! Sanatate multa! Ei lasa, ca nu o sa lipsesti prea mult de acasa, lipsesti si tu 2-3 zile acolo..

Da, Miflore, o sa ne plimbam bebelusii in parc si, cu putin noroc si bafta si pe cei mari de-odata! Te asteptam sa ni te alaturi (cu un bb 2 bineinteles)

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Alberto, sa cresti mare si sanatos!

Felicitari Ruxandra pentru Clara, sa va bucurati de ea si recuperare usoara!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Ruxandra, felicitari pt bebelina, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Recuperare rapida si laptic mult!

Alberto, La Multi Ani!!!

La noi plooooooooooua de rupe, n-am mai vazut asa an ploios, toata lumea e de-acum deprimata si pe buna dreptate.... si mai e si frig pe deasupra, azi am plecat la munca cu geaca de iarna pe mine....

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cu geaca de iarna...
Ramona, sarcina usoara in continuare!!! Ce putin mai ai si tu!
Ioana, cand a fost ziua Smarandei? La multi ani!!! Sa-ti traiasca fetele si sa fie sanatoase!
Ce mai credeti, m-a apucat bucatareala, eu care nu prestez in domeniu. Am facut suc de rosii spre bulion pentru Ana. Din rosii nestropite cica. 45 de borcane.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput