Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Mifloricico, pai mananca ana din bulionul ala pana la majorat.....si ii mai ramane si de zestre....

Bravo de bucatareala, noi aici nu avem de unde....decat din rosii de olanda dar la cat costa mai repede il iei gata facut...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, ce joc fain; si sotul meu juca metropoly (varianta romaneasca si ieftina a lui monopoly) cu miruna, dar cu mai putine reguli.
Ramona, daca Maria e bucalata, stai sa o vezi pe miruna, e ca o luna; nu stiu de ce s-a ingrasat asa, cred ca de la lipsa activitatilor din gradi.
Diana, Mihaela, multumesc de urari pentru Sma. Pe 24 iulie a facut un an, si de 3 zile i-am facut upgrade-ul de copil mare, am scos patutul si doarme pe jos, direct pe saltea. Urmeaza biberonul si suzeta, vreau sa le atac pe amindoua odata peste citeva luni.
Mihaela, felicitari, sa te tina gospodareala.
kid, dar tu cind ai DPN?

Nu stiu ce sa detaliez despre concediu; am stat la niste prieteni, mergeam dimineata 2 ore la plaja, apoi mincare, siesta si fiesta (shopping adica). I-a placut Mirunei, o sa mai mergem la mare si la anul. Poze am, pe calculator acasa - incerc sa pun pe net saptamina care vine.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

"Neata!
MEME ce mai fac piticii tai?
MIFLORE chiar esti de laudat!Bravooo
IOANA, la multi ani pentru SMA sa fie sanatoasa si cuminte
Asteptam totusi pozele alea din calculatorul de acasa
Foarte bine ca s-au bucalat fetele voastre, lasa ca isi revin ele la normal cand or incepe activitatile la gradi!
Mie mi se pare ca Andrei a mai slabit un pic fata de inceputul verii, dar dau vina pe caldurile astea ca nu prea a mai avut nici el asa pofta de mancare ca alta data.Plus zbenguiala prin apa la mare sau piscina.
Aseara am incercat sa-i scot biberonul, i-am cumparat un recipient foarte bun, cu pai, nu curge daca-l rastorni, are tot 300 ml. ca si biberonul- rezultatul a fost ca tare am mai necajit copilul, a gustat laptele si din chestia aia, la insistentele noastre, dar degeaba , a concluzionat ca nu-i bun si ca nu mai vrea lapteEra resemnat....Pana la urma am scos iar biberonul, pentru ca ma sperie mai tare ideea ca nu mai bea lapte decat cea ca il bea din biberonAndrei in afara de putina mozzarela nu gusta nimic pe baza de lapte, iaurturile nu le suporta, am tot incercat, asa ca...biberonul e inca la loc de cinste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!

Miflore sa intelegem ca Ana va avea in meniu dimineata lapte cu cereale si suc de rosii, la pranz supa de "rosii" si seara paine prajita cu gem de rosii? hehehehe bravo mamico, vezi ca e periculos daca incepe sa iti placa bucatareala

Mary lasa baiatului biberonul, el sa fie sanatos!

Vlad inca e cu pampers full time, nu a reusit sa faca nimic in alta parte decat in pampers, cu suzeta (are mai multe si are grija sa isi inoiasca stocul la fiecare tura de cumparaturi) non stop, va dati seama ca biberonul ar fi ultima grija a mea deci si cu biberon la fiecare somn.... asa ca upgrade catre baietei mari doar daca ne luam dupa inaltime si istetime ( a se citi manipularea parintilor si bunicilor dupa bunul plac)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medica spune:

Felicitari Ruxi pt noua membra a familiei !
Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe, multe impliniri.

Salutari la fete !

Omul din umbra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Omule din umbra, vino mai des!!!
Mai, dar nu sunt multe borcane, anul trecut am avut vreo 25 si n-au ajuns pentru iarna. Nu e bulion, e de fapt suc sau suc ingrosat, asa... Sunt borcane mici, de 400gr.
V-am zis ca i-am scos laptele Anei de-o saptamana asa c-am rezolvat dintr-un foc problema biberoanelor! N-a zis nimic - nimic si eu care o credeam dependenta!
Acum bem seara -in loc de lapte- 2 iaurturi cu paiul!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, felicitari ptr. Clara, sa fie sanatoasa, frumoasa, si sa nu se certe prea tare cu Matei.

Codruta, "La Multi Ani" ptr. Petra.
Dana_Lucia, "La Multi Ani" ptr. Alberto.

Ce copii mari avem.

Noi am fost in vacanta in Ro, am venit vinerea trecuta si incercam sa ne intram in ritmul de aici.
Copiii si sotul au in continuare vacanta, asa ca il terorizeaza pe tati.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore, ce repede ai rezolvat-o cu laptele! Observi o ameliorare?

Ioana, ca de obicei Miruna ma da pe spate, auzi...Monopoly adevarat!
Si nu uita: buhuhu!

Cge, cum ti-a fost in Romania?

pe mine m-a lovit interesul pentru logopedie, Sa nu zice decat DA, si m-am afundat in lecturi, in ultimele zile am facut cu el niste exercitii din astea de suflat, de scos limba si alte strambaturi, Dinu mi-a fost ajutor de nadejde si ...pe bune ca se vede. si-a imbogatit Sa vocabularul cu niste silabe noi, haha, niste onomatopee noi si un cuvant greu: sapca. Asa ca sunt foarte foarte optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mary, multumesc frumos. Ai incercat si cu brinzeturi pentru copii? Brinza topita, bile de brinza, etc - sint foarte ochioase pentru cei mici.
Alina, Vlad sta cu bunicii ziua? Daca da, e clar ca o sa ajunga as in manipulare.
Medeea, ce mai faci?
Antonia, DVD-ul te asteapta linga Plaza, in fiecare zi intre 9 si 5; pot sa cobor sa ti-l dau, numai sa nu fiu intr-o sedinta. Ti-am zis ca nu respectau multe reguli la metropoly, eu n-am participat, sint curioasa daca macar au folosit banii. Nici Sma nu zice mare lucru. Succes cu exercitiile.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Salutare,salutare....a iesit soarele si la noi ,sunt intr-o forma de zile mari cand e soare.Nu stiu cat tine asa ca ma bucur si eu cat pot.
Ruxandra,felicitari pt printesa.Sa fie sanatoasa .
Miflore, waw....si eu bucataream in Romania, aici din pacate nu as avea unde sa le pun, nu am camara decat una in bucatarie care nu ar tine rece cat sa stea pe iarna.Dar e super ideea, noi suntem morti dupa sucul de rosii, indiferent cum e facut.
Antonia,pai poate iti schimbi meseria, daca nu esti in domeniu.Bravo lui Sa pt ultimele reusite.
Cristina, sa va fie de bine vacanta din Romania, ce mai e nou?Ti se pare schimbata Romania dupa un an?Cum au reactionat copiii?
Mary, si mie mi-e frica ca nu va mai bea lapte deloc daca o sa-i scot biberonul.Am incercat de cateva ori si mi-a zis ca ii este greata de lapte daca nu e in sticla si el cu sticla in pat.Nici el nu mananca nici un derivat al laptelui, nimik, nimik....eventual branzica in omleta sau ascunsa in sosul de la paste,dar si atunci ma prinde.Am incercat cu toate formele de branza, cu tartinabile, cu bucatele, topita in diverse forme, batonase, rasa, bucata , nu merge nicicum.Asa ca laptele la biberon sa traisca.LAsa ca vor creste ei mari si asa.
Ioana, ce misto cu Monopoly.Noi am vazut aici pt copii mai marisori, dar nu am fost tentati sa ii cumparam.Am incercat cu "nu te supara frate", si s-a suparat......si l-am lasat in pace.Ii place sa dea cu zarul, dar nu ii plac regulile.Cu sahul...nu stiu decat ce mi-a spus sotul, ca l-a invatat sa mute pionii.El nu are rabdare sa stea sa joace un joc,poate mai incolo.Lui ii plac jocurile de imaginatie, sa il pun sa isi imagineze tot felul de chestii si sa reactioneze ca atare.Ii mai place sa ne punem in pielea jucariilor, sa vorbim si pt ele.Mai nou facem schimb de personalitati, el e mama si eu IAris.Intr-o zi isi intrase atat de bine in rol incat vroia sa ma lase pe mine la gradi in locul lui.IMi spunea de pe drum, sa fiu cuminte ca el se intoarce sa ma ia, eu ma joc cu copiii si ca o sa imi placa.
va pup, fug la ale mele.Va urmaresc

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput