Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alberto, la multi ani! Distractie placuta la Disney Land, asteptam impresii si poze.
Antonia, sper sa gasesc CD-ul si sa-l fac saptamina asta; si daca ai drum pe la Plaza, ti-l pasez imediat.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI ALBERTO!!!
Sa fii sanatos si sa te distrezi bine la Disney!!! Mama mama ce petrecere!!!
Ioana, detaliaza concediul, nu scapi asa usor! Poze!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

A nascut Ruxandra!!!!
Dupa 3 ore juma de travaliu pe bebe Clara de 3,850! Nu stiu daca inainte sau dupa miezul noptii, astept confirmarea!!!

Bravo Ruxandra!!!
Sa fie Clara sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii! Cine mai e mamica mandra de doi pui, pereche? Sa iti traiasca si la mai multi!!!! Uraaa!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

La multi ani Alberto! sa cresti mare, frumos si sanatos ca destept stim ca esti

Ruxandra felicitari pentru noua membra a familiei, sa fie sanatoasa ca asta e cel mai important si tie refacere rapida!

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Kid la 1.45 adika dupa miezul noptii hihihih, te asteptam si pe tine curand cu vestea cea mare.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

BINE AI VENIT PE LUME CLARA !!!

Ruxi, felicitari, mamico!Te pupam si noi si iti dorim refacere rapida si Clara sa fie sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

La multi ani Alberto Emiliano !!!

MARINELA, felicitari! Si eu ma bucur pentru tine!Mult, mult succes!
IOANA, chiar asa, tu nu ne-o arati pe Miruna , nu povestesti nimic?Hai, fa-ti putin timp si pentru noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, felicitari!!! Bine ai venit, Clara!!! Sa fii sanatoasa, frumoasa si desteapta!!!

Alberto, la multi ani!

Marinela, ce destept e Iaris, tot timpul a fost dar asta cu sahul e inca o treaba tare!!!
Noi jucam monopoly, varianta pt copii, vi-l recomand, e foarte usor si haios, e o tabla colorata cu sine pe margini pe care circula o masinuta, fiecare jucator are casutele lui cu acoperisuri colorate distinct, se apasa pe capul soferului masinii care vorbeste si spune in engl.: mergi 3 spatii sau 1 sau ia 2 bani de la banca sau fel de fel de mesaje, unde ajungi construiesti casa din atatea etaje cate scrie acolo pe terenul liber. Cam asa...Numai ca-i adus de afara dar o fi si la noi, nu m-am uitat.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Super joculetul!!! Evident la noi nu cred sa existe...
Scrie pe el de la 4 ani in sus, ce copii destepti avem!!!!!!!
Kid, si tu mai ai un picut!!! O sa va plimbati bebeii impreuna in parc!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput