Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 5
miflore spune:
Bravo, Mary, se simte cum radiezi!!!
M-ai intrebat de Ana cu constipatia, ce sa facem, deocamdata probam. Nu se vede nimic spectaculos...am mai intrebat si eu prin stanga-dreapta si cica sa astept o luna-doua sa se obisnuiasca organismul fara lapte. Astept, ce sa fac.
Ioana, bine-ai revenit! Ai revenit sau esti la corida? Cum a fost?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Ruxandra a ramas in spital in aceasta dupa amiaza...dr ei de de garda, a pierdut dopul si ... se va intampla, sper eu cat mai repede sa nu se chinuie mult.
Sa scoatem agitatele!
bb2
miflore spune:
Mesaj de la Ruxandra!!!
Azi dimineatza la 6.00 mi l-a trimis:
"Dupa 3 ore jumatate de travaliu intens azi-noapte la 1.45 s-a nascut Clara. Data tehnica 3850gr. Suntem bine. Pup!"
Bravooooooooooooooooooo!!! Sa curga bautura!!!
Bine-ai venit Clara, sa fii sanatoasa si cuminte!!!
E greuta, 3.850kg, bravoooo!!!
Haideti, sariti cu felicitarile!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
alexuta2005 spune:
Uauuu!
Bine ai venit Clara!
Sa fi sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor!
Refacere usoara Ruxandra!
alexuta2005 spune:
La multi ani Petra Alexandra! Codruta sper ca mai accepti felicitari asa intarziate!
La multi ani Alberto Emiliano!
sarmisa spune:
Bine ai venit Clara!!! Felicitari Ruxandra!!! Sanatate multa, numai bucurii...
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
Ioana75 spune:
Uaaaaau, felicitari Ruxandra!!! Clara, bine ai venit, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Mihaela, multumim de veste. Sincer, nu am avut curaj sa o intreb pe miruna ce baiat a ales, nu sint pregatita sa am asemenea discutii la virsta asta. Am revenit de la corrida, a fost ok. Mirunei i-au placut foarte mult marea si avioanele.
Marinela, felicitari penru jobul de la colegiu, si mult mult succes! Ma bucur pentru tine, ca ai reusit sa obtii jobul dorit. Mai zi-mi de Iaris cu sahul - stie sa mute piesele?
kid, cite saptamini ai?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei