Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

LA multi ani Petra! (eu si acum am in calc un filmulet cu Petra pe la un an si ceva cand incepea ea sa vorbeasca pe care il puneam tot timpul lui Vlad in speranta ca incearca si el si o imite hehehe cand zicea Petra : cas, casuuuuu :))

Ruxandra tinem pumnii , nastere usoara si da-ne de veste

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bafta Ruxi, nastere usoara!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Uauuu, scoatem majoretele pentru Ruxandra!

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra. Nastere usoara, bebe sanatos, si asteptam vesti.
meme, succes pe noua pozitie!
ege, am vazut poze cu voi, sinteti frumosi.
kid, inca nu mergem la cursuri de inot, astept sa se ieftineasca. Role am luat inline, iti dai seama ce greu ii este mirunei cu ele...
Mihaela, succes cu constipatia.
Mary, dea, multumesc pentru felicitarile adresate mamei, le-am transmis.
Mary, ce bronzati sinteti.
Marinela, iti urez de pe acum concediu placut la iarna. Vad ca pregatiti un sahist acasa. Stiu cum e cu tunsul, nici noi nu o putem tunde pe Miruna.
Irina, Anto, Kristina, concediu placut!
Antonia, ati primit si voi CD de la gradi?

Miruna mi-a vazut pozele de cind eram mireasa si a zis ca vrea si ea sa fie, i-am explicat ca ii trebuie un baiat, asa ca mi-a cerut mie sa-i dau pe cineva. I-am zis ca trebuie sa-si gaseasca singura, s-a gindit un pic si m-a anuntat ca are la gradinita.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca,

Ioana, n-am primit CD, ce contine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, im ultima zi de gradi ne-a dat mapa cu operele de arta si un CD cu poze si filmulete de pe tot parcursul anului. Da-i un mail directoarei sa ti-l dea in septembrie, daca nu iti pot da eu o copie.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Ruxandra, ,asteptam sms-ul catre Mihaela s astim ca ai scapat.
Ioana, multumim, da avem un mare sahist acasa, adora tabla de sah, sa vedem mai incolo, ca acum ii plac multe.Noi mergem la inot, dar IAris inca nu a invatat sa se desprinda de ajutor, are tot timpul vestuta din aia care il tine deasupra apei.Dar ii place sa dea din picioruse, a invatat miscarile, insa el e mai fricos de felul lui si il lasam in ritmul lui, daca nu reuseste in astea 10 lectii cat are la curs, va mai invata si cu tati, si intr-un final va fi bine.Noi mergem la piscina cam o data la 2 sapt, in afara de cursul saptamanal.
Miruna e scumpica foc, ai vazut ca se descurca fata si fara ajutorul tau?
Miflore cum mai e Ana?A dat rezultat scoaterea laptelui?Apropos d elapte cu lapte de soia ai incercat?Ca eu imi iau tot la 3 zile lapte d esoia si abia zilele astea am observat pe cutie ca scrie ca are proprietati laxative.IAris adora laptele de soia si o doamna dr de aici mi-a sugerat chiar s aii pun jumate -jumate in sticla, pt ca laptele de vaca ar stopa asimilarea fierului in organism.Uneori mai fac asa, alteori nu, sunt zile in care imi scapa laptele de soia
Va pup...sunt prin zona, azi s-a intors mama din Italia, de la fratele meu si voi fi toata ziua la calculator sa vb cu ea .Abia asteptam sa poata veni si aici.Tare greu cu bunicii astia care mai si lucreaza pe langa faptul ca sunt bunici.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Codruta, mai primiti urari?...ca eu stiu doar c-a venit toamna si ca azi e luni (da, da, la noi e toamna), in rest sunt ametita rau. Deci la multi ani pt. cei 3 ani ai domnisoarei!!!Locca, cum sa zic: nastere usoara sau felicitari pt. nastere? Sper sa fie valabila varianta b, oricum, sanatate multa si noroc acolo la voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hahaha, grea misiune pentru Miru, Dinu sau Vladut?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Sau poate pe Vladut...nu sunt in aceeasi gradinita?
Aaaa, sa va zic de ce am intrat.Azi m-au sunat de la un colegiu unde am avut interviu vineri.Si sunt fericita ca voi preda franceza in acel colegiu, sunt doar asiatici, dar este o sansa pt mine sa fac chiar ce am facut in Romania.Nu voi renunta la postul meu din scoala, acolo lucrez cu pitici,ziua, de la 11 la 14, iar aici voi lucra seara si sambata cu adolescenti, tineri si adulti.Radiez.Va pup

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline

Mergi la inceput