Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Serban!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani Serban!!!! Sa fii sanatos, fericit si sa iti iubesti mult de tot surioara!

Raspund eu pentru Simodina (care sta acasa si isi plange de mila picioarelor umflate, dar nu se lasa si umbla brambura toata ziua).

Noi avem acelasi dr si ieri am mers la consult impreuna. Desi ea e mai mare cu 10 zile decat mine (ma refer la varsta sarcinii), dr a sesizat ca ne iubim mult si a propus sa ne rezolve pe amandoua in aceeasi zi, saptamana viitoare. Ziua depinde doar de cand va gasi el liber doua rezerve pentru doua duamne ca noi (ca tinem mortis sa stam ca bashtancele)...Ce mai hai o sa fie in maternitate...nu ne mai da bebe in salon la Elias acum, asa ca presupun ca vom sta la taclale si la poker toata ziua (am zis si ca ne uitam dupa rezidenti, ca sunt niste bucati tari de tot in Elias acum)...- ce sa mai zic, dr nostru s-a insurat intre timp, era barbat bine, deci pe el il stergem de pe lista, ne uitam dupa astia mai tineri! Abia astept, deja ma gandesc ca plec intr-o tabara, nu la nascare! Sper doar sa o tina pe Nadina pana saptamana viitoare, ca ea vineri face 39 de saptamani si o sa aiba aproape 40 la momentul nasterii.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, dr vostru nu era T? Ca parca avea vreo 2 copii, adica ma mir ca era neinsurat, parca-s de pe vremuri, haha!
O sa fie super, ia sa va luati laptopurile la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI SERBAN ANDREI!!!

Mergi la inceput

OANA, am sa ma uit pe aici dupa bibi Japlo, in caz ca-l gasesc iti dau de stire si-ti zic si pretul. Nu te ingrijora, ca si Andrei e la fel, numai ca el e fixat pe biberonul de la NUKasa ca stiu exact cum e situatia
Culmea e ca nici noi nu gasim aici biberonul cu pricina, nu stiu de ce nu-l au nici in farmacii ,pe nicaieri, dar noroc ca am avut drum prin germania si ne-am facut provizie serioasa
CRISTINA,Am vazut-o pe Ancuta pe valize, coditele-i mai lipseau in rest seamana perfect cu Cleopatra CE frumoasa eee
ANYA ce baieti mari ai!
INA tu chiar nu ne spui nimic?
KID si SIMODINA, waw, sunteti pe ultima suta de metri!Sper sa va iasa planurile asa cum ati stabilit, foarte dragut doctorul asta al vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

La multi ani, Serban!

asa deci, Kid, bravo voua, foarte misto sa aveti copii nascuti in aceeasi zi. Lasa rezidentii in pace mey.

Valen, imi pare bine ca ai mai aparut si ne-ai povestit experienta voastra cu bebe2.

Si eu am plans joi cand am venit acasa cand il vedeam pe Matei cum racneste din toti plamanii s-o ducem inapoi pe surioara si eu sa nu ma ating de el. Of. Vad ca e din ce in ce mai bine, dar azi la pranz a trebuit sa stau in fotoliu langa patul lui matei cu o mana pe matei si cu una pe clara care manca. Au adormit amandoi cam in acelasi timp, deci e bine. Incerc sa-i dau cat mai multa atentie, dar uneori este imposibil daca alaptez si uite asa iese cu scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am uitat de poze. Am pus www.hps.ro/clara/" target="_blank">aici primele poze cu C.

Mergi la inceput

Azi dimineata am fost in vizita la o gradinita care imi placea, si m-a cam dezamagit, toate bune si frumoase dar nu culca copii la pranz.Programul poate fi si pana la 12 dar eu as fi vrut ceva mai mult sa-l las, dar fara sa doarma nu cred ca rezista, el inca doarme cam 3 ore la pranz.....Uffff...ce ciudati.....o intreb pe secretara care ne-a facut turul gradinitei cu copii mai mici cum procedeaza fara sa-i culce la pranz si-mi spune ca daca-s obositi mai adorm si cu capul pe masuteI-as fi zis eu sa-l culce pe copilul ei asa, dar cred ca uitase de mult cum e sa ai copii ca se apropia de 60 de ani cred.....In rest mi-a placut mult de tot, cum arata totul, ce bai dragute aveau pe roz a fetitelor pe bleo la baietei si ce mici erau toate pe acolo, si bai mult mai mari ca la cealalta gradi, clasele foarte frumoase, multe materiale si jucarii.Parcul e imens si numai verdeata.Gradinita e tot Montessori anglo-italiana , e foarte mare,si mi-a placut ca au educatoarele vorbitoare native de limba engleza.
Ar mai fi inca una de vizitat ceva mai langa casa, si apoi trebuie sa decid.....
Ne-am dus apoi la o piscina cateva ore si Andrei ca de obicei vrea sa se joace cu jucariile altor copii, desi eu ii car destule dupa noi. Acum pusese ochii pe un rechin de plastic numai ca copilul respectiv nu vroia sa faca schimb de jucarii sau sa se joace impreuna si s-a pus copilul meu pe un plans, s-a trantit pe jos, si a urlaaat de m-a surprins si pe mine ca el nu obisnuieste sa faca asa scene....nu pricepe sub nici o forma ca nu e al lui, striga cat poate ca e jucaria lui Andrei, eu ii spun ca nu e si tot asa....pana la urma am plecat acasa drept pedeapsa pentru ce a facut dar cum Dumnezeu sa procedez sa-l fac sa inteleaga ca nu toate jucariile pe care le vede sunt ale lui.
Prin magazine mergem destul de des sau in casele altor copii si nu am probleme cu el....

Mergi la inceput

RUXI ai o frumusete de fetita!
Sa fie sanatoasa si sa creasca mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Ruxi,e frumoasa tare Clara!!
LA MULTI ANI SERBAN!!!
Am vazut vazut si o "cleopatra "frumoasa.
Mary,e nasol ca nu dorm la pranz,Iosua e destul de intors si nervos daca nu doarme la pranz.Sper sa gasesti o gradinita care sa te multumeasca.A,si cu bibi nu te necaji,abia acum am vazut ca esti in Italia...vad eu cum o scot la capat cu el...e mai greu cand uit sa-l spal si trebuie sa fierb apa dimineata pe la 6.
Va doresc o zi frumoasa.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput