Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, ma bucur ca ne-ai scris, o sa vezi ca se vor obisnui fratii intre ei.
V-ar fi prins bine un ajutor in perioada asta, dar daca nu este, va descurcati si fara.

Multumim ptr. aprecieri.
Uitati cam cum arata "Ghita".
http://picasaweb.google.com/marius.geana/VacantaRomania2008/photo?authkey=n5Znk5qlid8#5234864323844615842

Diana, de la vreo 4 zile in sus cred ca trebuie ptr Disney.
Si cred ca e ok sa stai in parc, sa intri total in atmosfera.
Disney are atractii ptr toate varstele, de exemple Anca chiar crede in povesti acum, Victor e plictisit de Pinochio, Alba ca Zapada, Peter Pan etc., Alice in Tara Minunilor.
Anca e ferm convinsa ca acolo e castelul din povesti.
Victor e cu Piratii din Caraibe, cu chestiile de aventuri ptr copii mai mari.

Eu prin primavara i-am taiat Ancutei suzetele.
Fusesem la Biodome, si si-a uitat suzeta la pinguini. Pe drum a urlat asa de tare dupa ea, incat a adormit. Cand am ajuns acasa, m-am hotarat, sa nu mai trecem si alta data prin urletele de uitat suzeta acasa.
Si i-am taiat un pic din ea. O lua in gura si imi spunea:"Ce n'est pas bonne".
Acum in vacanta in Ro, vroia sa o dezobisnuiasca de suzeta pe verisoara-sa de 1 an jumate, i-o lua mereu din gura si ii spunea:"Ce n'est pas bonne".

Ideea e ca trebuie sa fim hotarati si pregatiti noi parintii ptr renuntarea la suzeta.

Stam cu chilotei, Pampersi(couches) nu avem decat noaptea.

A, si de cand cu vacanta in Ro, Anca vorbeste mai mult in romana, spune:"Vreau pleaca mana ta" (Ia, mana!).

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Locca, iti tin pumnii sa depasiti repede si bine perioada asta!!! si la noi au fost grele primele zile dar dupa vreo 5 zile parca totul s-a schimbat radical.
O sa fie bine, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Fetelor va multumesc, dragute ca intotdeauna

Nicole da, asa e, chiar inteleg multe copii nostrii la varta lor. V-am admirat in poze. Ioana s-a scimbat, e o adevarata domnisoara .

Ruxi bine ai venit acasa. Poze cand ne arati?

Cristina Anca pe bagaje chiar ca semana cu Cleopatra in Ghita .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am fost ieri cu baietii la dr.C, pt avizul epidemiologic, pt gradi. I-a masurat, cantarit..verificat..

Matei are 1.27 m si 30 kg
Calin are 1.00 m si 14.6 kg

Asa ca raportez 2.27 metri de golanei la casa omului si vre-o 45 de kg

Cat despre discutiile referitoare la acceptarea bb-ului in casa, Matei a venit la maternitate (nu am pronuntat cuvantul spital ca sa nu asocieze cu boala, ceva rau) si-a luat fratele in cosulet, l-a dus la el in camera si...a fost al lui. Eu ii dadeam lapte, ca el n-avea si ii schimbam pampersul. La prima baita, eu am tinut bb-ul si el l-a spalat, in prima noapte cand l-am alaptat a venit sa vada ce-i fac si s-a lamurit, de a doua zi nu s-a mai trezit cand maraia de foame (recunosc ca aveam si eu viteza, la primul "miau" eram langa el, la al doilea bagam titi-n gura).
Cert e ca dupa vre-un an, Matei mi-a zis ca trebuie sa mai fac 2 copii: unul pt tati si unul pt mine. Bine, si Calin? Calin e al meu!

Acum, evident ca se mai "ciocanesc", dar mi se umple sufletul cand ii vad, din senin, ca se pupa, sau se striga: Calinutul meu..., Mateutul meu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anya, asa ii zice si Anca lui Victor: "Mon Victor"

Si ii zice ca e prietenul ei, el ii raspunde ca nu e fratele ei.

Si acum sunt intr-o faza in care Anca il alearga sa il pupe, cum il prinde, il pupa pe picior, pe mana.
Si el ca un barbat ce se respecta, striga:"ca s-a saturat cu atata pupat, tot ce vrea este sa fie lasat in pace".

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Bine ai venit pe lume Clara!! Locca, felicitari!!!B Irina, condoleante!!!fetele mele au fost bolnave pe rand in ultimele zile; Ines a reusit sa ia gastroenterita, a vomat si a inceput sa se deshidrateze, am fost la urgenta, in fine si-a revenit. A urmat apoi Sarah. Draga de ea, dupa ce ca era slaba oricum, in nici 24 de ore a pierdut aproape 800 de g. Acum sunt sanatoase amandoua, Sarah mananca de ma sperie desi are putin peste 12 kile. Inca folosim pampersi chiloti desi face caca la toaleta (si pipi, daca nu are pampers pe ea); cu vorbitul este putin in urma fata de colegii ei care au aceeasi varsta dar nu-mi fac griji deocamdata, mi se pare ca evolueaza in limite normale si, oricum ar fi, pt. mine este exceptionala si perfecta. Are in schimb o buna memorie vizuala, ii place sa danseze, sa asculte muzica. Cand ne urcam in masina imi zice "hai mami, muzica"; O iubeste mult pe Ines, o protejeaza si se pupa toata ziua, inclusiv in parc, se joaca ce se joaca apoi se pupa (sarah o strange in brate si-i zice uneori: "ooof of Ines, si iubesc mut"); si la noi a fost greu inceputul dar mi-aduc aminte cu mare placere de primele zile in 4; Sarah era la gradinita cand am ajuns acasa; a cercetat-o pe Ines apoi si-a vazut de treaba; mai complicat a fost de-a doua zi, cand a vazut ca bebelusul nu e in vizita, deci nu mai pleaca ci ramane mereu cu noi; se agata cu mainile de patut si urla infiorator, inconsolabil iar Ines o urma (defapt plangeam inconsolabil toate 3) I-a trecut in cateva zile cu multa atentie si intelegere din partea noatra dar chiar si asa, mi-e tare dor de perioada aia, acum Ines are deja 1 an si 2 luni.Kid, nastere usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Valen,ma bucur ca fetele sunt mai bine,cand aud de copii bolnaviori,imi vine sa plang.
Kid,eu cand l-am nascut pe Aaron sotul m-a luat de la spital ,si era si Iosua in masina,a reactionat foarte bine,nici nu ma asteptam,in contextul in care el nu ma lasa sa iau alti copii in brate.Noi ii spuneam mereu de bebe,si cand l-a vazut l-a analizat,dar nu l-a atins,insa ma striga mereu cand plangea cel mic.E bine daca o sa ai pe cineva sa te ajute,eu nu am avut pe nimeni,si a fost tare greu in momentele in care Iosua avea nevoie de mine,si eu alaptam si nu puteam merge la el...din punctul acesta de vedere ma simt cam vinovata ca nu i-am acordat mai mult timp.Insa speram ca la tine sa fie totul super.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Serban Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Valen

Simodina sa-ti traisca baiatul! La multi ani Serban

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Serban! Simodina cam pe cand nasti?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput