Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 14
diana_n spune:
Marinela daca as putea sa-l conving pe Peter sa faca ce vreau eu, ar vorbi acum ![]()
Trebuie sa astept sa vrea el, asta e. Intr-o zi a decis ca literele si numerele sunt interesante si s-a pus cu burta pe carte ![]()
Mi-am amintit de o faza : Tiger Woods la 3 ani a fost invitat in show-ul lui Jay Leno, deja era o mica vedeta. Jay i-a zis tatalui lui ca multi se intreaba daca nu cumva parintii il forteaza sa joace golf pentru faima si bani, tatal lui i-a raspuns "vreau sa-l vad pe cel care reuseste sa convinga un copil de 3 ani sa faca ce vrea el". Acum e evident ca tatal lui a avut dreptate, Tiger are peste 30 ani si inca joaca bine.
Desi daca ma gandesc bine, Mozart tinea concerte la 3 ani, obligat de tatal lui. Dar din nou s-a dovedit peste ani ca de fapt ii placea
Bat campii...
Se cunoaste ca am copil care doarme multe ore la amiaza (cam 4) ?! 
Diana si Peter (3 oct 2005)
mary ilie spune:
MARINELA foarte frumos jobul tau, mai ales ca-ti place ce faci!
Andrei il pronunta foarte bine pe R insa are si el probleme cu vorbitul,poceste destule cuvinte si vorbeste amestecat 2cuvinte in italiana 3 in romana... dar nu-mi fac probleme, important e ca comunica si se face inteles foarte bine.....Inca nu ma intreaba "de ce?"ma intreaba numai "ce-i asta"si "unde este"
DIANA, multumesc mult
Da, e greu cu vizitatul parcului, nici Andrei n-a dormit la amiaza zilele alea, il lasam sa se trezeasca mai tarziu dimineata, pe la 9.30 apoi pe la 10.30 eram in parc si pe la 17 adormea in carut, extenuat, in prima zi, am ajuns la hotel cu el adormit- dar dormea atat de profund -, s-a trezit doar cat sa bea laptele si a adormit pana dimineata de intrasem la idei ![]()
Si eu trebuie sa astept sa mai creasca Andrei sa ne putem bucura cum trebuie de vizita si sa ramana si cu niste amintiri, ca de la 2 ani jumatate nu stiu daca isi va mai aminti ca a fost la Disney...
alexuta2005 spune:
Diana30multumesc mult!Deci sa nu ma grabesc.Eu vreau sa intervin cat mai devreme ca sa pot corecta mai usor problemele de limbaj.Ma gandesc ca daca intarzii prea mult va fi mai greu.
Cand ai tu timp, daca vrei sa-mi dai si mie un joculete sa incerc acasa cu Alexia.
Alexia are o inclinatie spre partea artistica, adica ii place mult sa coloreze,sa picteze,ii place muzica.Asa a invatat ea atatea culori.Ultima culoare invatata e culoarea crem.Ii place mult cum suna "crem".Culoarea gri o stie de la masina noastra si cand vede masini pe strada de alta culoare zice:"asta nu e gri e verde"
mary ilie spune:
Uite cum se mai distreaza Olguta cu Galuska ei
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=125494
alexuta2005 spune:
Ce sportiva e Alex! Kid-ule fi-mea e tare lenesa.Merge un pic si zice ca vrea in brate.
Ce frumos trebuie sa fi fost la Disney!Sper sa ajungem si noi acolo candva!Dana Lucia ma bucur ca Alberto s-a distrat.
Nanadana asteptam poze cu Antoine.
Ioana nu ai dece sa te plangi, Miruna arata foarte bine!
Mary Iliema bucur ca si lui andrei i-a placut la Disneyland.
Marinela79 Alexia e la polul opus.Oboseste greu, e treaza pana dupa ora 23, ma dispera.Acasa ea ne adoarme pe noi.In masina nu doarme decat la distante mari in rest sta cuminte in scaun dar e musai sa ascultam cd-urile ei.Asa ca visesz cantecelele din Cutiutele muzicale.
Pe mine ma supara ca oriunde am pleca ea nu scoate un cuvant, sta lipita de fusta mea.
Cge ce dulce trebuie sa fi fost Ana imbracata asa si Victor cand a strigat-o Gita!
Nicole74 am vazut pozele din Turcia.Foarte frumoase!
Diana n felicitari lui Peter pentru alfabet.Au copii nostrii un stil...vor domne' sa invete lucrurile dupa cum hotarasc ei, nu noi.
Kristinutza felicitari pentru concediul reusit!Unde ati fost?
Bravoo, Raducule ca ai renuntat la suzi!
Oaanastai linistita o sa renunte si Iosua singur la biberon.Face singur puzzle de 30 de piese? Bravoo!
Off, Irina,condoleante!O sa treceti voi si peste asta.
Anya20ma bucur ca ai mai intrat pe la noi.Am admirat fetele, sunt tare frumoase si seamana mult.
Kideu i-am spus Alexiei ca i-a luat Mosu suzeta si i-a adus o masinuta in loc(asta era pasiunea ei in momentul acela).Si in fiecare seara(primele 3-4 seri) imi cerea suzeta si eu ii scoteam cate o masinuta noua si se linistea dar dormea cu masinuta in mana.Nu a ramas suparata pe Mos ca ii aducea mereu cate o masina.Apoi a uitat.
alexuta2005 spune:
Tonia eu cred ca Sasha o sa inceapa sa vorbeasca repede caci ai un ajutor de nadejde.Dinu o sa-l ajute mult.
Mary Ilie nici Alexia nu intreaba "de ce?" Da ma innebuneste cu "Ce faci tu aici?" Ce pui tu aici?"
oaana spune:
Mary,esti tare dragutza.Uite am gasit biberonul pe net,dar nu trimit decat cu valori mari de banihttp://www.pcfarm.ro/produs/2008/Biberon-ergonomic-300-ml-%96-Japlo
poate se vede si nu e considerata reclama,oricum e un biberon obisnuit de 300 ml,nimic spectaculos si nu inteleg de ce numai asa vrea,si la altele mai deosebite nici nu se uita.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Mary,eu am cumparat dintr-o farmacie obisnuita,dar apoi nu au mai adus ca nu prea s-au cumparat,daca stiam luam mai multe atunci,dar de unde sa-mi imaginez ca piciul meu are pretentii la un anume bibi
...i-am schimbat intr-o zi tetina ca se uzase,si nu am avut tetina identica,pur si simplu nu a vrut sa bea,a trebuit sa mergem sa cumparam tetine de care vrea el.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
nicole74 spune:
Multam, Alexuta!
Am ras singura pana acum de Olguta si Galuska ei.
NICOLE&IOANA ALEXANDRA
locca spune:
Ziua buna ![]()
Va multumesc tare mult pt. galerie si urarile de bine de dupa 
Noi am venit acasa joi, dar nu am apucat decat sa citesc sambata.
La noi s-a intamplat ca joi cand am venit acasa Matei era la nani deja, dar nu adormise de tot, asa ca am lasat scoica jos pe hol si am intrat eu la el in camera si ne-am dragalit. Cred ca a fost stresat in zilele cat am fost in spital, nu prea a dormit etc. Cadouri din partea surioarei a primit mai multe si inainte de momentul venirii acasa (in zilele cat am fost eu la spital) si dupa aceea. Matei nu a vrut sa se apropie de sora-sa pana aseara, cand brusc si deodata a devenit curios si chiar i-a dat si un pupic inainte de nani. Altfel intreba de ea mereu cand venea de afara sau cand se trezea sau dupa ce se juca "ce face surioara?", dar de uitat se uita la ea din usa. Ziua de joi a fost cea mai grea, seara a inceput sa urle ca s-o ducem inapoi la doctor ca el nu o vrea, nu ma vroia nici pe mine, sa nu ma apropii de el, doar pe taica-su. De vineri a fost mai bine si e din ce in ce mai bine.
Noi nu am avut ajutoare deloc vineri - duminica, asa ca a fost tare greu, practic taica-su a iesit in parc si a dormit cu Matei si eu cu Clara acasa. De ieri a venit si bona si e mai bine, Matei a revenit la sentimente bune fata de mine. Chiar am fost in pragul depresiei in weekend in contextul oboseala + adaptarea lui matei.
Cam atat de la noi, o sa incerc sa citesc cele cateva pagini si sa mai scriu cate ceva. Acum trebuie sa spun poveste de nani lui Matei. Si precis in cateva minute se scoala si fata si am pus-o iar de un circ.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2